Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 9€
από
έκπτωση
κέρδος

60€
85%
51€

Η προσφορά έληξε
5
Αγορές

Μαθήματα χορού Τανγκό ή Latin στην Σχολή Freds στον Πειραιά με 9€!

9€ για 8 ωριαία μαθήματα (1 μήνας) χορού σε Αργεντίνικο Τανγκό ή Latin και αποκτήστε την κίνηση που πάντα ονειρευόσασταν καθώς και ένα υγιές, όμορφο σώμα, στη διάσημη Σχολή Χορού "Fred's" στον Πειραιά, αρχικής αξίας 60€
Έκπτωση 85%!!!!
Τι αγοράζετε:
 • Ζήστε τη μαγεία του χορού μέσα από έναν ολόκληρο μήνα μαθημάτων για τον χορό της δικής σας επιλογής!
 • Με κάθε κουπόνι επιλέγετε 8 μαθήματα διάρκειας 60 λεπτών το καθενα μεταξύ:
  - Latin
  - Αργεντίνικο Τανγκό
 • Οι latin χοροί δεν είναι απλά ένα τρόπος για να μάθετε σωστές τεχνικές και κινήσεις! Είναι πάνω απ’ όλα προσωπική έκφραση, ελευθερία, πάθος και ο πιο διασκεδαστικός τρόπος για να βάλετε την άσκηση στη ζωή σας!
 • Το Αργεντίνικο Τάνγκο γεννήθηκε από τους μετανάστες της Αργεντινής και έχει επιρροές από την ισπανική habanera, την ουρουγουανή milonga και το αφρικανικής προέλευσης candombe. Η κίνηση των χορευτών βασίζεται στην αρμονία της αγκαλιάς και την ανταλλαγή ενέργειας με στόχο τον χορευτικό αυτοσχεδιασμό καθώς τα βήματα δημιουργούνται εκείνη τη στιγμή από τους παρτενέρ, ανάλογα με το συναίσθημα της μουσικής και της χορευτικής αγκαλιάς!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 31 Δεκεμβρίου 2016 (καταληκτική ημερομηνία έναρξης μαθημάτων).
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • To Deal ισχύει για ένα άτομο και περιλαμβάνει αναλυτικά: 8 ωριαία μαθήματα (1 μήνας) χορού σε Αργεντίνικο Τανγκό ή Latin.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να εξαργυρώσει ένα (1) κουπόνι για τον ίδιο και να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για χρήση με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς (1 για τον καθένα).
 • Με αγορά του κουπονιού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία με την σχολή για επιλογή τμημάτων που θέλετε να ενταχθείτε.
 • Τα μαθήματα είναι υποχρεωτικό να ολοκληρωθούν ένα μήνα μετά την εγγραφή σας.
 • Το Deal δεν ισχύει για ήδη εγγεγραμμένους μαθητές στην σχολή.
Σχολή Χορού Fred's Dance

Bασ.Γεωργίου & Καραϊσκου 115
Πειραιάς - Αττική
2104129882 - 2104129803


Ιστοσελίδα


Σχολή Χορού Fred's Dance
Ανοιχτά 7 μέρες την Εβδομάδα

Ελεύθερο Ωράριο Φοίτησης
Επαγγελματικά Προγράμματα
Eγγραφές όλο το χρόνο
Χορός για όλες τις ηλικίες - τμήματα παιδικά-ενηλίκων

Σας διδάσκουμε : Κοινωνικούς χορούς ·Rumba·Samba·Cha Cha·Rock n Roll·Swing·Disco ·Mambo·Salsa·Merengue·Bachata·tango·Foxtrot·Waltz Ομαδικά Τμήματα ·Modern R n B·Hip Hop·JAzz·Freestyle ·Oriental·Tango Αργεντινο·Ελληνικους Aθλητικός χορός

Σας εκπαιδεύουμε: ·Για επαγγελματική καριέρα στο χορό με ευέλικτα επαγγελματικά προγράμματα και άμεση προσληψη στις σχολές χορού του Ομίλου "FREE DANCE" ·Αναγνωρισμένα απο τον Παγκόσμιο Οργανισμό Χορού