Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 25€
Έκπτωση: 90%
Κέρδος: 225€

Τιμή: 24,9€
Έκπτωση: 79%
Κέρδος: 95,1€
6€
από
έκπτωση
κέρδος

12€
50%
6€

Η προσφορά έληξε
30
Αγορές

6€ για εκτύπωση 50 φωτογραφιών ή γυαλιστερό ή 4 φωτογραφιών για ταυτότητα

6€ για να αποτυπώσετε τις ομορφότερες στιγμές της ζωής σας, με εκτύπωση 50 φωτογραφιών (διαστάσεων 10x15) σε χαρτί Kodak Royal ματ ή γυαλιστερό ή εναλλακτικά εκτύπωση τεσσάρων (4) φωτογραφιών για ταυτότητα, δίπλωμα ή διαβατήριο, στο “Foto Astron” στον Εύοσμο, αρχικής αξίας 12€
Έκπτωση 50% 
Τι αγοράζετε:
 • Κρατήστε τις ωραιότερες φωτογραφικές σας αναμνήσεις ζωντανές για μια ζωή, με την υπογραφή ποιότητας εκτύπωσης της Kodak!
 • Επιλέξτε το πακέτο εκτύπωσης που επιθυμείτε
  - 50 Ψηφιακές Φωτογραφίες διαστάσεων 10x15 ή
  - 4 Φωτογραφίες για ταυτότητα / δίπλωμα / διαβατήριο
 • Δυνατότητα επιλογής εκτύπωσης με την σφραγίδα της Kodak Royal και την επιλογή matt ή glossy επιφάνειας. Επίσης,  οι φωτογραφίες σας εκτυπώνονται σε άριστης τεχνολογίας ψηφιακό μηχάνημα, εξασφαλίζοντας έτσι ανώτερη ποιότητα σε σχέση με την απλή, θερμική εκτύπωση!
 • Με την αγορά του συγκεκριμένου κουπονιού, αποκτάτε επιπλέον έκπτωση 25% στις επόμενες αγορές σας από το Foto Astron!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει μέχρι 30 Ιουνίου 2012.
 • ToDeal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση του κουπονιού (ή των στοιχείων του)
 • Το Deal περιλαμβάνει: εκτύπωση 50 φωτογραφιών (διαστάσεων 10x15) σε χαρτί Kodak Royal ματ / γυαλιστερό ή εκτύπωση 4 φωτογραφιών για δίπλωμα ή ταυτότητα ή διαβατήριο.
 • Το κάθε κουπόνι ισχύει για την εκτύπωση του συγκεκριμένου αριθμού φωτογραφιών.Στη περίπτωση που επιθυμείτε να εκτυπώσετε περισσότερες φωτογραφίες, θα πρέπει να προμηθευτείτε περισσότερα κουπόνια (π.χ. 1 κουπόνι για κάθε 50 φωτογραφίες).
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο ή με την μορφή δώρου σε φίλους και συγγενείς.
 • Οι κάτοχοι των κουπονιών έχουν έκπτωση 25% για οποιαδήποτε υπηρεσία επιλέξουν σε μετέπειτα αγορές τους στο φωτογραφείο.
 • Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλέφωνο 2310707773.
 • Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-14:00 και 17:30-21:00, Σάββατο 09.00-14.30
Foto Astron

Ολυμπιάδος 93
'Ευοσμος - Θεσσαλονίκη
2310707773 - 6945335411


Foto Astron
Το studio φωτογραφίας Foto Astron βρίσκεται στο χώρο της φωτογραφίας από το 1979 με αποτέλεσμα η εμπειρία, σε συνδυασμό με το μεράκι, να οδηγούν στα επιθυμητά αποτελέσματα.

Με σεβασμό στη δουλειά μας προσφέρουμε για τις πιο ωραίες στιγμές της ζωής σας τις πιο όμορφες φωτογραφίες, τα πιο άρτια DVD & VIDEO. Χρησιμοποιούμε τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά επιτεύγματα (ψηφιακή φωτογραφία & video) παραδοσιακές τεχνικές φωτογραφίας, βιβλιοδεσίας & διακόσμησης με σκοπό ένα άρτιο αισθητικό αποτέλεσμα.

 Μερικές από τις υπηρεσίες που θα βρείτε στο κατάστημά μας:
- Eκτυπώσεις φωτογραφιών μέχρι 20x30.
- Επεξεργασία φωτογραφιών, όπως διορθώσεις, αποκαταστάσεις, Retous κτλ., με σύγχρονους υπολογιστές και ειδικά λογισμικά.
- Εμφάνιση φιλμ, ψηφιοποίηση των παλαιών αλλά και των νέων φιλμ, προκειμένου να εκτυπωθούν με τις σύγχρονες ψηφιακές μεθόδους ή να αποθηκευτούν σε οπτικούς δίσκους για να διαφυλαχθούν αναλλοίωτα επί πάρα πολλά χρόνια.
- Πακέτα και προτάσεις για φωτογράφηση και βιντεοσκόπηση Γάμων-Βαπτίσεων και λοιπών εκδηλώσεων
- Ψηφιακά Albums.
- Αξεσουάρ: τσάντες και θήκες, μπαταρίες, κασέτες, CD& DVD, κάρτες μνήμης, USB memory, albums, κορνίζες.
Επίσης παρέχονται υπηρεσίες φωτογράφησης στο στούντιο του καταστήματος, φωτογραφιών για ταυτότητες, πάσο, νέα διαβατήρια, νέα διπλώματα οδήγησης κ.α.