Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 29€
Best price!
Η προσφορά έληξε
0
Αγορές

Το νέο κραγιόν της Estee Lauder Envy Sculpting Lipstick σε προσφορά!

29€ για ένα κραγιόν της Estee Lauder ''Pure Color Envy Sculpting Lipstick'' που μεταφορφώνει τα χείλια σας και τους προσφέρει όγκο με τη δύναμη της ενυδάτωσης & του έντονου χρώματος, υψηλής έντασης, κρεμώδες, πλούσιο & άνετο, με επιλογή από 7 αποχρώσεις, με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από τη "Universal Exports"!!
Τι αγοράζετε:
 • Το νέο κραγιόν Envy της Estée Lauder δεν είναι ένα απλό κραγιόν. Έχει τη δύναμη να μεταμορφώσει τα χείλη σας, την εμφάνισή σας, την προσωπικότητά σας!
 • Κάνει τα χείλη πιο έντονα, σμιλεύει και ενυδατώνει με υψηλής έντασης χρώμα!
 • Η σύνθεσή του αναλυτικά: 
  - Κρεμώδες, αισθησιακό, απαλό & μαλακό, πλούσιο, άνετο
  - Χρωστικές που διαμορφώνουν και τονίζουν το σχήμα των χειλιών, δίνοντάς τους όγκο και καμπύλες.
  - Ελαφριά υφή με κρεμώδη σύνθεση, η οποία περιλαμβάνει το νέο, αποκλειστικό Ενυδατικό Σύμπλεγμα Σταδιακής Αποδέσμευσης (Time Release Moisture Complex), που βοηθάει τα χείλη να δεσμεύουν την υγρασία και να την συγκρατούν καλύτερα και για περισσότερη ώρα.
  - Διάρκεια έως και 6 ώρες
  - Κάλυψη: Μεσαία προς πλήρη
 • Επιλογή ανάμεσα σε 7 αποχρώσεις:
  - Powerful
  - Nude
  - Infamous
  - Potent
  - Coral
  - Vengeful
  - Rebellious
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Iσχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού και την συμπλήρωση των απαραίτητων στοιχείων στην ειδική φόρμα για την αποστολή του προϊόντος από την Universal Exports στον χώρο σας.
 • Περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής σε όλη την Ελλάδα.
 • Σε πολύ απομακρυσμένες περιοχές παραλαμβάνεται από το κοντινότερο κατάστημα ACS.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο ή με την μορφή δώρου σε φίλους και συγγενείς. 
 • Χρόνος παράδοσης: 15 - 20 εργάσιμες στη διεύθυνση που δηλώνετε κατά την αγορά.
 • Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο e-mailτης εταιρείας info@universalexportsdc.com
- Το παραστατικό κάθε αγοράς προϊόντος της Universal Exports είναι αμερικάνικο invoice από την εταιρεία Universal Exports και αποστέλλεται ηλεκτρονικά μία ημέρα μετά την παραλαβή του προϊόντος.
- Κάθε αγορά προϊόντος της Universal Exports συνεπάγεται με τη ρητή και ανεπιφύλακτη αποδοχή της Πολιτικής επιστροφών της Universal Exports
Universal Exports

23302 Dover Rd
Middleburg, VA 20117 - USA
-Universal Exports
Με κύριο στόχο την αναζήτηση και το κλείσιμο συμφωνιών με τις πλέον επώνυμες εταιρείες της Αμερικής, η “Universal Exports” προσπαθεί καθημερινά να θέτει πολύ υψηλά standards στην διακίνηση προϊόντων σε όλο τον κόσμο.

Με τεράστιο πεδίο δραστηριοποίησης των εξαγωγών της, από τις πολιτείες της Αμερικής και την Ευρώπη μέχρι την Ασία και την Αυστραλία, η Universal Exports βρίσκει και προμηθεύει με εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα καθημερινής χρήσης αλλά και πολυτέλειας. Προϊόντα υψηλής αισθητικής. Γνήσια προϊόντα με την εγγύηση επώνυμων εταιρειών.

Σε ότι έχει να κάνει με εξαγωγές... Universal Exports και το λάβατε!