Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 20€
από
έκπτωση
κέρδος

37,5€
47%
17,5€

Η προσφορά έληξε
19
Αγορές

3 Μάσκαρα της Maybelline σε 3 είδη & μαύρο χρώμα σε απίστευτη τιμή!

20€ για 3 μάσκαρα της Maybelline: 1. Go Extreme Leather Black In Black, 2. The Colossal Go Extreme και 3. The Colossal Waterproof Mascara Go Extreme, για βλεφαρίδες με περισσότερο όγκο και καμπύλη χωρίς κόμπους, σε μαύρο χρώμα, με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας σε 3 - 5 εργάσιμες από την ''Aurelio Trade'' στη Θεσσαλoνίκη, αρχικής αξίας 37,5€
Έκπτωση 47%!!!
Τι αγοράζετε:
 • Κολοσσιαίος όγκος στη στιγμή με την εγγύηση της Maybelline!
 • Η προσφορά περιλαμβάνει αναλυτικά 3 μάσκαρα της Maybelline σε μαύρο χρώμα:
  - Maybelline Go Extreme Leather Black In Black: 16 φορές περισσότερος όγκος χωρίς κόμπους. Έντονες μαύρες χρωστικές και διπλή περιεκτικότητα σε κολλαγόνο. Το καινοτόμο βουρτσάκι της Go Extreme Leather Black προσφέρει διπλή δόση όγκου για έντονο black αποτέλεσμα.
  - Maybelline The Colossal Go Extreme: Το πρώτο μας βουρτσάκι με διπλές καμπύλες είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει έξτρα όγκο. Με 20 φορές περισσότερο κολλαγόνο.
  - Maybelline The Colossal Waterproof Mascara Go Extreme:  Αδιάβροχη φόρμουλα με κολλαγόνο. Μεγάλο βουρτσάκι για 7X  μεγαλύτερο όγκο.
 • Οφθαλμολογικά ελεγμένες, κατάλληλες για φακούς επαφής.
 • Maybe she’s born with it. Maybe it’s Maybelline!
 • NέοΔυνατότητα πανελλαδικής αποστολής με αντικαταβολή που επιλέγετε κατά την διαδικασία αγοράς του κουπονιού σας (επιπλέον 1,5). Ολοκληρώνετε την αγορά πληρώνοντας κατά την παραλαβή του προϊόντος με courier!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal περιλαμβάνει αναλυτικά 3 μάσκαρα της Maybelline: 
  - μία μάσκαρα Go Extreme Leather Black In Black σε μαύρο χρώμα
  - μία μάσκαρα The Colossal Go Extreme σε μαύρο χρώμα
  - μία μάσκαρα The Colossal Waterproof Go Extreme σε μαύρο χρώμα
 • Περιλαμβάνεται πανελλαδική αποστολή με courier. Κατά την διαδικασία αγοράς του κουπονιού σας συμπληρώνετε την φόρμα με όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την αυτόματη παραγγελία του προϊόντος από την ''Aurelio Τrade''.Η αγορά αποτελεί σε αυτή την περίπτωση και αυτόματη παραγγελία του προϊόντος.
 • Η αποστολή πραγματοποιείται σε 3 - 5 εργάσιμες.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική χρήση ή με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
Aurelio Trade

Μακεδονομάχων 43-45
Ασβεστοχώρι - Θεσσαλονίκης
2315554555Aurelio Trade
Η Aurelio Trade ειναι μία επιχείρηση η οποία δραστηριοποίειται στο χώρο των καλλυντικών και συναφών ειδών σχεδόν 30 χρόνια, με μοναδικό στόχο την ικανοποίηση των αναγκών της κάθε γυναίκας ξεχωριστά, στις χαμηλότερες - πάντα - τιμές της αγοράς!
Επιλεξτε Aurelio Trade και βγείτε κερδισμένη...Πραγματοποιήστε τα όνειρά σας μέσα από τα προϊόντα που σας προσφέρουμε και ανακαλύψτε έναν καινούργιο κόσμο αγορών!
Για μας, η κάθε γυναίκα είναι ξεχωριστή!