Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 199€
από
έκπτωση
κέρδος

440€
55%
241€

Η προσφορά έληξε
0
Αγορές

199€ για ένα δημιουργικό θερινό θεατρικό εργαστήριο για παιδιά

199€ για ένα δημιουργικό θερινό θεατρικό εργαστήριο για παιδιά, συνολικής διάρκειας 6 εβδομάδων, που θα τους χαρίσει ένα γλυκό ταξίδι στον κόσμο της δημιουργίας και του θεάτρου, με δάσκαλους παιδαγωγούς, animateur, μουσικοθεραπευτές, σκηνοθέτες και ηθοποιούς παιδικού θεάτρου, στο “Αερόπλοιο” στην Κυψέλη, αρχικής αξίας 440€
Έκπτωση 55%
Bonus: Δυνατότητα πληρωμής σε δύο άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα
Τι αγοράζετε:
 • Επί ενάμισι μήνα, τρεις φορές την εβδομάδα, τα παιδιά θα συναντιούνται στο θέατρο Τόπος Αλλού για το γλυκό ταξίδι στον κόσμο της δημιουργίας και του θεάτρου, όπου μέσα από την θεατρική διαδικασία τα παιδιά μαθαίνουν παίζοντας και αναπτύσσουν την κοινωνικότητα την εκφραστικότητα και την δημιουργικότητα τους.
 • Μέσα από το παιχνίδι, η ομάδα επαγγελματιών καλλιτεχνών- παιδαγωγών του θεάτρου για παιδιά συνδυάζουν το θέατρο, τη μουσική, το χορό, την ορθοφωνία, το τραγούδι και τον αυτοσχεδιασμό με τη δημιουργική μάθηση και την ψυχαγωγία!
 • Με αυτόν τον τρόπο, είναι αποδεδειγμένο ότι τα παιδιά αναδεικνύουν τις κλίσεις τους, ανοίγουν το δρόμο στη δημιουργικότητά τους, τονώνουν την αυτοπεποίθησή τους και αυξάνουν την ικανότητα συγκέντρωσής τους!
 • Το εργαστήρι θα ολοκληρωθεί με την παρουσίαση μιας μαγικής μίνι παράστασης ως αποτέλεσμα της συλλογικής προσπάθειας των παιδιών!
 • Κάθε εργαστήρι κρατάει 5 ώρες, τρείς φορές την εβδομάδα και κάθε μέρα συνάντησης περιλαμβάνει τουλάχιστον τρία τέτοια εργαστήρια με ενδιάμεσο διάλλειμα για φρέσκο χυμό και νερό. Ο κύκλος των συναντήσεων ολοκληρώνεται σε έξι εβδομάδες!
 • Κάθε εβδομάδα το εργαστήριο έχει και μια θεματική όπως: ζούγκλα, διάστημα, κάτω από τη θάλασσα, το νησί του θησαυρού, ο γύρος του κόσμου, το παραμυθοδάσος. Τα παιδιά λαμβάνουν μια αφίσα για αυτοκόλλητα με τις θεματικές αυτές, που συμπληρώνουν βδομάδα προς βδομάδα ως τη μέρα της μίνι παράστασης!
 • Μη χάνετε την ευκαιρία… διδάξτε στα παιδιά σας την μαγεία του θεάτρου, της ομαδικότητας και της δημιουργίας!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Η έναρξη του εργαστηρίου πραγματοποιείται στις 18 Ιουνίου και η λήξη του στις 27 Ιουλίου 2012.
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και την προσκόμιση του κουπονιού (ή των στοιχείων του) στο Αερόπλοιο.
 • Το Deal περιλαμβάνει: ένα θερινό θεατρικό εργαστήριο για παιδιά, διάρκειας 6 εβδομάδων με 5ωρα εργαστήρια τρεις φορές την εβδομάδα.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική χρήση ή με τη μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Μετά την αγορά του κουπονιού απαιτείται άμεση επικοινωνία με το «Αερόπλοιο» στα 2108656004, 2108679535 για να δηλώσετε τη συμμετοχή του παιδιού σας στο εργαστήριο.
 • Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο Τόπος Αλλού, Κεφαλληνίας 17 & Κυκλάδων στην Κυψέλη.
Αερόπλοιο

Κεφαλληνίας 17 & Κυκλάδων
Κυψέλη - Αττική
2108656004Αερόπλοιο
Το Αερόπλοιο δημιουργεί εδώ και πολλά χρόνια με επιτυχία θέατρο για παιδιά που με τη ζωντάνια, την πρωτοτυπία και τα παιδαγωγικά του μηνύματα έχει κερδίσει τις καρδιές μικρών και μεγάλων. Αυτό το καλοκαίρι δημιουργεί  τα θερινά Θεατρικά Εργαστήρια για Παιδιά!

Οι κύριες δραστηριότητες του εργαστηρίου:
Κινήσου και Νιώσε– συνδυάζει το χορό, παιχνίδια ανταπόκρισης και ασκήσεις συντονισμού. Όλες αυτές οι δραστηριότητες στοχεύουν στην ανάπτυξη των κινητικών δεξιοτήτων και σταθερότητας στην κίνηση. Τα παιδιά κερδίζουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στη φυσική δραστηριότητα και βελτιώνουν τη στάση του σώματος.
Άκου, Μίλα και Τραγούδα – επικεντρώνεται στην εκμάθηση τραγουδιών και αστείων γλωσσοδετών. Η χιουμοριστική προσέγγιση στο κομμάτι αυτό είναι ιδανική για να τονώσει την αυτοπεποίθηση ακόμα και των πιο ντροπαλών παιδιών και να τους δώσει μια ευκαιρία για να λάμψουν. Ταυτόχρονα τα παιδιά αναπτύσσουν  τη λεκτική επικοινωνία και την συγκέντρωσή τους.
Φαντάσου και Δημιούργησε– εργαστήρι που βασίζεται στο θέατρο και περιλαμβάνει παιχνίδια ανάπτυξης της φαντασίας και εξερεύνησης χαρακτήρων, αυτοσχεδιασμού και παιχνίδια ρόλων, δραματοποίηση και αφηγηματικές τεχνικές. Μέσα από το παιχνίδι, οι ασκήσεις του εργαστηρίου αυξάνουν τη συγκέντρωση, τη φαντασία και την αντίληψη του παιδιού ενώ παράλληλα αναπτύσσουν  το ομαδικό πνεύμα και τη συνεργασία.

Χρωμάτισε και κόλλησε– εργαστήρι εικαστικής δημιουργίας. Παιχνίδια με το χρώμα για να δημιουργήσουμε μόνοι μας το σκηνικό και τα κοστούμια της παράστασής μας.
Παράλληλα με τα παραπάνω εργαστήρια, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν επιμορφωτικά ντοκιμαντέρ γύρω από το θέατρο που θα δώσουν ευκαιρίες για συζήτηση, αλλά και παιχνίδι.