Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 55€
από
έκπτωση
κέρδος

140€
63%
85€

Η προσφορά έληξε
27
Αγορές

55€ για ένα διαφορετικό παιδικό πάρτυ

55€ για να χαρίσετε μαγεία και άπλετα χαμόγελα στο παιδικό σας πάρτι, με show 1 ώρας στο χώρο σας από «παιχνιδιάρη» ταχυδακτυλουργό (με σκετς, ταχυδακτυλουργικά, γκάφες, μπαλονοκατασκευές κ.α.), που περιλαμβάνει και σκάσιμο μεγάλου μπαλονιού γεμάτο καραμέλες, ζαχαρωτά και μικρά μπαλονάκια που θα ενθουσιάσουν τα παιδιά, από τους ειδικούς του "Μπουκέτου Μπαλόνια", αρχικής αξίας 140€.
Έκπτωση 63%
Τι αγοράζετε:
 • Ένα «μαγικό» πολυθέαμα που θα ξετρελάνει όλους τους μικρούς!
 • Ένας επαγγελματίας… γκαφατζής ταχυδακτυλουργός (άνδρας ή γυναίκα, ανάλογα τη διαθεσιμότητα) θα επισκεφθεί το χώρο σας και θα εντυπωσιάσει όλα τα παιδιά με τα κωμικά σκετς, γκάφες, ταχυδακτυλουργικά κόλπα, κατασκευή σχεδίων με μπαλόνια και άλλα πολλά!
 • Στο τέλος του show, διάρκειας μίας ώρας, θα σκάσει ένα μεγάλο μπαλόνι γεμάτο μικρές εκπλήξεις για τα παιδιά (καραμέλες, ζαχαρωτά, μικρά μπαλονάκια)!
 • Όλα αυτά, οποιαδήποτε μέρα κι αν σχεδιάζετε το παιδικό σας πάρτι μέσα στους επόμενους 12 μήνες, σε οποιοδήποτε περιοχή Αθήνας – Πειραιά (για τις απομακρυσμένες περιοχές του λεκανοπεδίου Αττικής υπάρχει extra επιβάρυνση κατόπιν συνεννόησης με την επιχείρηση).
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει από 13 Μαΐου 2011 μέχρι 12 Μαΐου 2012.
 • To Deal δεν ισχύει 1-31 Αυγούστου 2011, την περίοδο Χριστουγέννων 2011 (20-31/12/2011) και το τελευταίο Σαββατοκύριακου των Αποκριών του 2012.
 • Το Deal δεν ισχύει για σχολικές εκδηλώσεις
 • Το Deal ισχύει για όλες τις περιοχές Αθήνας – Πειραιά (για τις πιο απομακρυσμένες περιοχές του λεκανοπεδίου Αττικής υπάρχει μικρή extra επιβάρυνση και με συνεννόηση με την επιχείρηση).
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για χρήση είτε από τον ίδιο είτε να τα δώσει με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • To Deal περιλαμβάνει ακριβώς:

  - Πρόγραμμα διάρκειας μιας (1) ώρας από επαγγελματία ταχυδακτυλουργό (επιλέγετε ανάμεσα σε άνδρα ή γυναίκα)
  - Ένα μεγάλο μπαλόνι γεμισμένο με καραμέλες, ζαχαρωτά και μικρά μπαλονάκια.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία στο 2111835717, περίπου 7 με 10 ημέρες πριν την επιθυμητή από ημερομηνία της εκδήλωσής σας.
Μπουκέτο Μπαλόνια
Μπουκέτο Μπαλόνια

ΤΣΑΜΑΔΟΥ 57
Πειραιάς - Αττική
2104137759


Ιστοσελίδα


Μπουκέτο Μπαλόνια
Σίγουρα δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η εταιρεία Μπουκέτο Μπαλόνια, με 45 καταστήματα, 30 shop in shop και 8 Master Franchise στο εξωτερικό (5 καταστήματα στην Κύπρο, 2 καταστήματα στην Αλβανία και ένα νέο κατάστημα στην Ισπανία) κατέχει αναμφισβήτητα την πρόωρη θέση στην Ελλάδα ανάμεσα σε όλες τις εταιρείες διακόσμησης με μπαλόνια.

Ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους oπου έδωσε δυναμική ώθηση στην εταιρεία Μπουκέτο Μπαλόνια και στην καθιέρωση στη συνείδηση των καταναλωτών ως την κορυφαία εταιρεία διακόσμησης με μπαλόνια είναι το πρωτοποριακό concept.