Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 5€
από
έκπτωση
κέρδος

10€
50%
5€

Η προσφορά έληξε
34
Αγορές

5€ για είσοδο παιδιού & ενήλικα σε έναν συναρπαστικό παιδότοπο!

5€ για ξέφρενη και ασφαλή διασκέδαση των μικρών μας φίλων, με είσοδο ενός (1) παιδιού και ενός (1) ενήλικα με απεριόριστο χυμό και μπισκότα για το παιδί και ένα ρόφημα για τον ενήλικα, υπό την επίβλεψη και ασχολία παιδαγωγού στον συναρπαστικό παιδότοπο ‘’The Friends of Nemo’’ στο Περιστέρι, αρχικής αξίας 10€
Έκπτωση 50%
 
Τι αγοράζετε:
 • Χαρίστε άφθονη χαρά και χαμόγελα στα παιδιά σας, βλέποντας τα να παίζουν ξέγνοιαστα στον ευφάνταστο και πρωτότυπο χώρο 200 τετραγωνικών του ‘’The Friends of Nemo’’, σε μια ήσυχη γειτονιά, πίσω από το Άλσος Περιστερίου!
 • Το εξειδικευμένο προσωπικό του φροντίζει όχι μόνο να παίζουν τα παιδιά μέσα στον ιδανικά διαμορφωμένο χώρο  αλλά και να απασχολούνται δημιουργικά!
 • Στο μεγάλο φουσκωτό κάστρο του Nemo προσφέρεται η δυνατότητα ξέφρενου παιχνιδιού που προσφέρει εκτόνωση και σωματική άσκηση στα παιδιά ενώ η διώροφη παιχνιδομηχανή ενθουσιάζει κάθε μικρό εξερευνητή που θέλει να ανακαλύψει κάθε κρυφή γωνιά!
 • Επίσης τα παιδιά μπορούν να παίξουν στην πισίνα γεμάτη με μπαλάκια και στις τραμπάλες ζωάκια!
 • Ο παιδότοπος και όλος ο εξοπλισμός πληρεί όλους τους κανόνες ασφαλείας, υγιεινής, λειτουργικότητας και άνεσης που θέτει κάθε χρόνο ο ΕΛΟΤ.
 • Ο ενήλικας έχει την ευκαιρία χαλάρωσης με ένα χυμό ή καφέ και ανάγνωση περιοδικών, ακούγοντας μουσική, στον φωτεινό χώρο ύψους 6 μέτρων με πλήρη κλιματισμό και εξαερισμό που προσφέρει συνεχή ορατότητα των παιδιών σε όποιο σημείο και αν παίζουν!
 • Συνεχή επίβλεψη και ασχολία των παιδιών από πτυχιούχο παιδαγωγό.
 • Κάθε δραστηριότητα στον παιδότοπο συνοδεύεται από την αγάπη και τον σεβασμό στις ανάγκες των παιδιών!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει μέχρι 28 Φεβρουαρίου 2013.
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση του συγκεκριμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του).
 • Το Deal περιλαμβάνει αναλυτικά μια (1) είσοδο για
  - Ένα (1) παιδί, με απεριόριστη κατανάλωση χυμού και μπισκότων και
  - Ενός (1) ενήλικα με κατανάλωση ενός 1 ροφήματος (εκτός αλκοολούχων)
 • Το Deal δεν μπορεί να συνδυαστεί ή να συμψηφιστεί με άλλες υπηρεσίες του παιδότοπου ή με τη διοργάνωση οποιασδήποτε εκδήλωσης.
 • Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη είτε για τον ίδιο είτε να τα προσφέρει με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Απαιτείται τηλεφωνική κράτηση 2 μέρες πριντην επίσκεψή σας στον παιδότοπο στο τηλέφωνο 2105776069
 • Ωράριο λειτουργίας και επικοινωνίας για πληροφορίες: Τρίτη-Παρασκευή 17:30-22:00,  Σάββατο-Κυριακή 10:00-14:00 και 17:00-22:00, Δευτέρα Κλειστά
The Friends of Nemo

ΕΘνικής Αντιστάσεως 92Β
Περιστέρι - Aττική
2105776069


Ιστοσελίδα


The Friends of Nemo
Ο παιδότοπος “The Friends of Nemo” (Οι φίλοι του Nemo)  λειτουργεί σε ισόγειο χώρο επιφανείας 200 τετραγωνικών και ξεκίνησε από το 2004 να δίνει χαρά στους μικρούς αλλά και στους μεγάλους φίλους του σε μια ήσυχη γειτονιά του Περιστερίου πίσω από την δεύτερη είσοδο του Άλσους Περιστερίου και απέναντι από το 35° Νηπιαγωγείο & 22° Δημοτικό σχολείο.
Το εξειδικευμένο προσωπικό του φροντίζει συνεχώς για το χαρούμενο και ασφαλές παιχνίδι αλλά και για την δημιουργική απασχόληση των παιδιών.
 
Παράλληλα οι γονείς – συνοδοί μπορούν να απολαύσουν το ρόφημα της επιλογής τους,ακούγοντας μουσική ή διαβάζοντας περιοδικά καθώς χαλαρώνουν στον φωτεινό χώρο ύψους 6 μέτρων μας με πλήρη κλιματισμό, εξαερισμό καθώς και ορατότητα των παιδιών σε όποιο σημείο και αν βρίσκονται υπό την επίβλεψη πτυχιούχου παιδαγωγού.
 
Κάθε σχολική χρονιά στον παιδότοπο φιλοξενούμε Δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία προσφέροντας τους ένα παιδαγωγικό πρόγραμμα κατασκευών και θεατρικού παιχνιδιού.
Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε και από κοντά!!