Διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής:
Το Deals365.gr σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε οποιοδήποτε κουπόνι σας ενδιαφέρει εύκολα, γρήγορα και με απόλυτη ασφάλεια!

Για να κρατήσετε το κουπόνι του Deal που επιθυμείτε στα χέρια σας μπορείτε να πληρώσετε το αντίτιμο με έναν από τους εξής τρόπους:
1. Με πιστωτική/χρεωστική/προπληρωμένη κάρτα Visa/Mastercard
Απόλυτα ασφαλής συναλλαγή: Όλα τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας μεταδίδονται μέσω ασφαλούς πρωτοκόλλου SSL κατευθείαν στην τράπεζα. Κανένα μάλιστα ευαίσθητο στοιχείο δεν αποθηκεύεται στους δικούς μας servers.

2. Με κατάθεση σε τράπεζα
Ακολουθείτε την διαδικασία αγοράς και το σύστημα θα σας δώσει ένα κωδικό πληρωμής. Πληρώνετε εντός 10 ημερών (ανεξαρτήτως ημερομηνίας που τελειώνει η προσφορά) το αντίτιμο του κουπονιού στο ταμείο οποιασδήποτε τράπεζας Eurobank, Πειραιώς, Εθνικής (σας παρέχονται οι αντίστοιχοι λογαριασμοί για κατάθεση από το σύστημα). Το ίδιο 24ωρο που κάνετε την κατάθεση, λαμβάνετε ενημέρωση ολοκλήρωσης της αγοράς μέσω e-mail και το κουπόνι του Deal που αγοράσατε περνά στον λογαριασμό σας στο Deals365.gr!

3. Με PayPal
Χρησιμοποιήστε το δημοφιλέστερο τρόπο πληρωμής παγκοσμίως, επωφελούμενοι την ασφάλεια και το κύρος που προσδίδει το PayPal σε κάθε συναλλαγή σας.

Σημείωση: υπάρχει επιβάρυνση 3,4% από την συνολική αξία συν 0,35 ευρώ σε κάθε συναλλαγή σας.

4. Με πληρωμή κατευθείαν στα γραφεία μας (Καβάφη 6, Αθήνα - Άγιος Ελευθέριος, 5ος όροφος)
Επιλέγετε το αντίστοιχο πεδίο κατά την αγορά του κουπονιού, έρχεστε στα γραφεία μας (09:00-18:00 καθημερινά Δευτέρα – Παρασκευή) πληρώνετε το αντίστοιχο ποσό του κουπονιού και εμείς σας το δίνουμε κατευθείαν στα χέρια σας!

Δεν έχετε κάνει εγγραφή στο Deals365.gr; Κανένα πρόβλημα!

Όταν έρθετε να αγοράσετε κάποιο κουπόνι που επιθυμείτε στα γραφεία μας, κάνουμε εμείς για εσάς όλη τη διαδικασία πολύ γρήγορα και άμεσα, ενώ σας παίρνετε φυσικά και το κουπόνι για το οποίο πληρώνετε το αντίστοιχο αντίτιμο!

5. Με αντικαταβολή της ACS Courier
Δεν έχετε πιστωτική κάρτα; Δεν θέλετε να πάτε στην τράπεζα; Δεν είστε κοντά στα γραφεία μας; Τώρα, υπάρχει δυνατότητα να αποκτήσετε το κουπόνι του Deal που επιθυμείτε με παραλαβή στο χώρο σας!

Πληρώνετε απευθείας στον courier το ποσό του Deal και 5€ επιπλέον (κόστος αποστολής του κουπονιού στο χώρο σας πανελλαδικά με ACS) κατά την παραλαβή του κουπονιού σας.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Η αντικαταβολή προσφέρεται σαν τρόπος πληρωμής και παραλαβής κουπονιού ή κουπονιών ΜΟΝΟ σε προσφορές υπηρεσιών και δεν είναι διαθέσιμη ως τρόπος πληρωμής των προϊόντων που βλέπετε στη σελίδα μας.Με γνώμονα αυτό που εσείς επιθυμείτε, εμείς να σας το προσφέρουμε με τον πιο εύκολο, νόμιμο και γρήγορο τρόπο!
(*) Για κάθε απορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2106716596 (Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 10:00 έως τις 16:00) ή μέσω email πατώντας εδώ.