Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 155€
Έκπτωση: 0%
Κέρδος: -155€
35€
από
έκπτωση
κέρδος

195€
83%
160€

Η προσφορά έληξε
24
Αγορές

35€ για 12μηνο online πρόγραμμα ηλεκτρονικής εκμάθησης αγγλικών

35€ για να μάθετε αγγλικά ευχάριστα και γρήγορα με τo online πρόγραμμα ηλεκτρονικής εκμάθησης της Αγγλικής γλώσσας Q-English (e-learning) για 12 μήνες απεριόριστης χρήσης, στο πρόγραμμα ενηλίκων από αρχάριο έως προχωρημένο, αρχικής αξίας 195€
Έκπτωση 83%!
Τι αγοράζετε:
 • Το διεθνές σύστημα εξελιγμένης ηλεκτρονικής εκμάθησης Αγγλικών The Q English είναι μια μοναδική και ολοκληρωμένη σειρά μαθημάτων για Αγγλικά, που απευθύνεται σε εκπαιδευόμενους όλων των βαθμίδων. Έχει σχεδιαστεί ειδικά για μελέτη στο ρυθμό που επιθυμεί ο κάθε εκπαιδευόμενος και είναι προσβάσιμη από παντού και πάντοτε. Τα μαθήματα που απαρτίζουν το σύστημα εκμάθησης The Q English αντιπροσωπεύουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε αυτόνομη ηλεκτρονική εκπαίδευση άνευ διδασκάλου στα Αγγλικά!!
 • Με πάνω από 120.000 μαθητές στα αγγλικά παγκοσμίως, εκατομμύρια ώρες online διδασκαλίας και συστηματική έρευνα πάνω σε διδακτικές μεθόδους, το The Q English ήρθε στην Ελλάδα πλήρως προσαρμοσμένο στις ανάγκες των Ελλήνων μαθητών, με βοήθεια και οδηγίες στα ελληνικά, με ελληνικό λεξικό, μεταφράσεις και βοηθήματα.
 • Το πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό, ο διαχωρισμός των ενοτήτων και η δυνατότητα προσαρμογής του μαθήματος στο ρυθμό του μαθητή, είναι τα στοιχεία που κάνουν το The Q English μοναδικό.
 • Περιλαμβάνει:
  Αγγλο-Ελληνικό, Ελληνο-Αγγλικό λεξικό
  Συμβουλές κατανόησης γραπτού λόγου
  Εξάσκηση ακουστικής κατανόησης
  Γραμματική
  Εξάσκηση στην ομιλία με αναγνώριση φωνής
 • Το QEnglish σχεδιάστηκε για 3 κατηγορίες μαθητών:
  1. Αυτούς που δεν γνωρίζουν καθόλου αγγλικά και θέλουν να αποκτήσουν την ικανότητα να χειρίζονται την αγγλική γλώσσα με άνεση.
  2. Αυτούς που γνωρίζουν λίγα αγγλικά και θέλουν να τα βελτιώσουν και να μάθουν τον πραγματικά σωστό χειρισμό της αγγλικής γλώσσας.
  3. Αυτούς που ήδη γνωρίζουν αγγλικά και θέλουν να πάρουν το F.C.E. (Lower), Advanced ή το TOEIC
 • Ο μαθητής έχει δικαίωμα να κάνει απεριόριστη χρήση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας εκμάθησης για έναν ολόκληρο χρόνο!!!
 • Όταν τελειώσει τα μαθήματα αγγλικών με e-learning, ο μαθητής είναι σε θέση να χειρίζεται σωστά και με άνεση τον γραπτό και προφορικό λόγο, αλλά και να κατανοεί πλήρως σύνθετες ομιλίες και κείμενα στα αγγλικά. 
 • Στην προσφορά περιλαμβάνεται απεριόριστη πρόσβαση και στα 3 επίπεδα του προγράμματος: Basic, Intermediate, Advanced.
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Ο αγοραστής έχει δικαίωμα να εξαργυρώσει το κουπόνι του άμεσα και να παραλάβει τους προσωπικούς του κωδικούς οποτεδήποτε θελήσει μέχρι 30/09/2012.
 • Οι κωδικοί έχουν ισχύ για έναν χρόνο, ο οποίος ξεκινά να υπολογίζεται από την πρώτη είσοδο στην πλατφόρμα (καταλυτική ημερομηνία 30 Σεπτεμβρίου 2012).
 • Το Deal περιλαμβάνει: τους κωδικούς πρόσβασης για απεριόριστη χρήση ενός έτους στα προγράμματα ενηλίκων (Beginner, Intermediate και Advanced).
 • Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον εσάς ή να προσφερθούν με μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Για την εξαργύρωση του κουπονιού είναι απαραίτητο ο αγοραστής να αποστείλει με Mail το κουπόνι του στο info@qenglish.gr με τηλέφωνο επικοινωνίας και διεύθυνση κατοικίας απαραιτήτως. Κατόπιν θα παραλάβει ηλεκτρονικά (με email) τους προσωπικούς κωδικούς του με τους οποίους θα γίνεται είσοδος κάθε φορά στην ηλεκτρονική πλατφόρμα εκμάθησης.
 • Απαιτείται σύνδεση στο internet, τα μαθήματα είναι διαδικτυακά.
 • Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 2104811260.
QEnglish
QEnglish

25ης Μαρτίου 12
Ταύρος - Αττική
2104811260


Ιστοσελίδα


QEnglish
Το διεθνές σύστημα εξελιγμένης ηλεκτρονικής εκμάθησης αγγλικών The QEnglish είναι μια μοναδική και ολοκληρωμένη σειρά μαθημάτων της αγγλικής γλώσσας που απευθύνεται σε εκπαιδευόμενους όλων των βαθμίδων. Έχει σχεδιαστεί ειδικά για μελέτη στο ρυθμό που επιθυμεί ο κάθε εκπαιδευόμενος και είναι προσβάσιμη παντού και πάντα.

Το σύστημα The QEnglish προσφέρει ευέλικτες σειρές μαθημάτων που βασίζονται σε συγκεκριμένα σενάρια τα οποία παρουσιάζουν καταστάσεις της πραγματικής ζωής. Τα μαθήματα συνδυάζουν συναρπαστικές δραστηριότητες με λειτουργίες φιλικές προς το χρήστη και περιλαμβάνουν εργαλεία συνεχούς αξιολόγησης, αρχεία βοήθειας και συμβουλές οθόνης στα Ελληνικά, καθώς και εργαλεία γραμματικής και ένα λεξικό.

Αναπτύσσει όλες τις απαραίτητες γλωσσικές δεξιότητες χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας μέσω ηλεκτρονικής εκπαίδευσης έτσι ώστε να διασφαλίσει την επιτυχημένη εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας.