Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 20€
από
έκπτωση
κέρδος

155€
87%
135€

Η προσφορά έληξε
5
Αγορές

20€ για 2 μήνες φροντιστηριακής εκμάθησης μαθηματικών

20€ για 2 μήνες φροντιστηριακής εκμάθησης μαθηματικών με επιλογή για τάξεις Α’, Β, Γ’ Γυμνασίου ή Α΄Λυκείου  με πρότυπες μεθόδους και έως 16 διδακτικές ώρες το μήνα που θα βάλουν τις πιο γερές βάσεις για την επιτυχία των μαθητών, από το  Φροντιστήριο “Πρωτεύον” στο Μαρούσι, με εύκολη πρόσβαση μέσω του ΗΣΑΠ αρχικής αξίας 155€
Έκπτωση 86%
Τι αγοράζετε:
 • Προσθέστε γνώστη αφαιρέστε κόστος και το αποτέλεσμα είναι η επιτυχία! Γιατί για το  φροντιστήριο «Πρωτεύον» αξία έχει μόνο το μέλλον των παιδιών σας!
 • Επενδύστε σε αυτό προσφέροντας τους τις ιδανικές παιδαγωγικές συνθήκες φροντιστηριακής εκμάθησης Μαθηματικών ενός σύγχρονου φροντιστηρίου Μέσης εκπαίδευσης!
 • Η εκμάθηση των Μαθηματικών γίνεται:
  - Από έμπειρο καθηγητή μεταπτυχιακής κατάρτισης
  - Σε ολιγομελή τμήματα
  - Με πλούσιο υποστηρικτικό υλικό από το εκπαιδευτικό αρχείο του Φροντιστηρίου (σημειώσεις, ασκήσεις προετοιμασίας, θέματα παλαιότερων εξετάσεων)
  - Με δυνατότητα επίβλεψης και υποστήριξης στη μελέτη του μαθήματος εκτός διδακτικών ωρών, στο χώρο μελέτης του φροντιστηρίου χωρίς επιπλέον χρέωση
 • Η προσφορά περιλαμβάνει δύο (2) μήνες εκμάθησης μαθηματικών με επιλογή ανάμεσα σε:
  Τμήμα Α’ Γυμνασίου: 8 διδακτικές ώρες / μήνα
  Τμήμα Β’ Γυμνασίου: 8 διδακτικές ώρες / μήνα
  Τμήμα Γ’ Γυμνασίου: 12 διδακτικές ώρες / μήνα
  Τμήμα Α’ Λυκείου: 16 διδακτικές ώρες / μήνα
 • Δυνατότητα κάλυψης του σχολικού προγράμματος όλης της σχολικής χρονιάς 2012/2013 διάρκειας 8 μηνών με την αγορά 4 κουπονιών ανά μαθητή!!!!!
 • Εύκολη πρόσβαση μέσω του ΗΣΑΠ!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • To Deal ισχύει μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2013.
 • To Deal ισχύει μόνο με την αγορά και την προσκόμιση του κουπονιού ή των στοιχείων του στο Φροντιστήριο.
 • To Deal είναι ατομικό και ισχύει ακριβώς για: (2) μήνες  παρακολούθησης μαθηματικών με επιλογή:  τμήμα Α’ Γυμνασίου: 8 ώρες / μήνα ή τμήμα Β’ Γυμνασίου: 8 ώρες / μήνα, ή τμήμα Γ’ Γυμνασίου: 12 ώρες / μήνα ή τμήμα Α’ Λυκείου: 16 ώρες / μήνα
 • Δυνατότητα κάλυψης του σχολικού προγράμματος όλης της σχολικής χρονιάς 2012/2013 διάρκειας 8 μηνών (από το Νοέμβρη του 2012 έως τον Ιούνιου του 2013) με την αρχική αγορά 4 κουπονιών ανά μαθητή!!!!!
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει έως 4 κουπόνια για χρήση από τον ίδιο ή με την μορφή δώρου σε φίλους και συγγενείς.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για δηλώσεις συμμετοχής και εγγραφές στο 2108021118
 • Ώρες Λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή: 11:00 έως 21:00 και Σάββατο 10:30-13:30
Φροντιστήριο “Πρωτεύον”

Βασιλίσσης Σοφίας 83 - Παναγή Κυριάκου 13
Μαρούσι - Aττική
2108021118


Ιστοσελίδα


Φροντιστήριο “Πρωτεύον”
Η επιτυχία δεν είναι θέμα τύχης! Είναι θέμα σωστού προγραμματισμού, βαθιάς γνώσης και αγάπης για αυτό που κάνεις! Γι’ αυτό στο σύγχρονο φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης «Πρωτεύον» εφαρμόζονται οι  πιο σύγχρονες μέθοδοι διδακτικής και εκπαίδευσης προσαρμοσμένες στο επίπεδο και στους στόχους των μαθητών!
 
Ενημερωθείτε για τα ολιγομελή τμήματα Γυμνασίου και Λυκείου κάθε κατεύθυνσης, που οργανώνονται και διδάσκονται από καταρτισμένους καθηγητές με πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό και χαρίστε στα παιδιά σας τη γνώση που τους αξίζει!