Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 99€
Έκπτωση: 72%
Κέρδος: 251€
59€
από
έκπτωση
κέρδος

540€
89%
481€

Η προσφορά έληξε
8
Αγορές

59€ για να έχετε πτυχίο αγγλικών FCE ή Advanced μέχρι τον Ιούνιο!

59€ για 3 μήνες (50 ώρες) online μαθημάτων που εξασφαλίζουν την άριστη προετοιμασία σας για τις πλέον αναγνωρισμένες παγκοσμίως εξετάσεις Αγγλικών (First Certificate in English-FCE ή Advanced Certificate in English-CAE) του Πανεπιστημίου Cambridge, από το κορυφαίο “Cambridge Institute”, αρχικής αξίας 540€
Έκπτωση 89%!!!
Τι αγοράζετε:
 • Ασυναγώνιστη τιμή για online μαθήματα που χαρίζουν άριστη προετοιμασία για επιτυχία στις επίσημες εξετάσεις του Cambridge τον Ιούνιο του 2013!
 • Το πιο σύγχρονο online πρόγραμμα αυτό-μελέτης (χωρίς διδασκαλία) με πρόσβαση σε μία δυναμική βάση δεδομένων e-learning που μπορεί να προσδιορίσει τις προσωπικές ανάγκες κάθε σπουδαστή!
 • Εκμάθηση σύμφωνα με το δικό σας διαθέσιμο χρόνο, όπου και αν βρίσκεστε, απλά με τη χρήση του υπολογιστή σας!
 • 50 εκπαιδευτικές ώρες, με άριστη προετοιμασία των πέντε ενοτήτων από τις οποίες αποτελείται το κάθε πιστοποιητικό: ανάγνωση, γραφή, ακουστική ικανότητα, χρήση της αγγλικής γλώσσας, ομιλία!
 • Μεθοδικός σχεδιασμός των μαθημάτων με:
  - Πρακτική πάνω σε προηγούμενες εξετάσεις
  - Βελτίωση των γνώσεων γραμματικής και σύνταξης
  - Ασκήσεις κατανόησης κειμένων
  - Έκφραση ιδεών και απόψεων
  - Ασκήσεις προφοράς
  - Εκμάθηση λεξιλογίου και ιδιωματικών εκφράσεων
  - Εξάσκηση σε ασκήσεις listening
 • To First Certificate in English είναι το τρίτο επίπεδο των εξετάσεων του Cambridgeπου ελέγχει τις γνώσεις γενικών Αγγλικών, επιπέδου από αρχάριους έως προχωρημένους. Στο επίπεδο αυτό, οι σπουδαστές θα πρέπει να μπορούν να εργαστούν, να σπουδάσουν και επίσης να επικοινωνούν ως ταξιδιώτες σε αγγλόφωνο περιβάλλον. Κάθε χρόνο παρουσιάζονται πάνω από 250.000 υποψήφιοι σε περισσότερες από 100 χώρες.
 • To Certificate in Advanced English (CAE) είναι μία από τις εξετάσεις Αγγλικών ESOL, που προσφέρονται από το Πανεπιστήμιο του Cambridgeκαι ισοδυναμεί με το επίπεδο C1 του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου Αναφοράς για τις Γλώσσες. Κάθε χρόνο παρουσιάζονται περισσότεροι από 50.000 υποψήφιοι σε περισσότερες από 60 χώρες.
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει μέχρι 15 Μαρτίου 2013 (όπου και πρέπει να έχετε εξαργυρώσει το κουπόνι σας συμπληρώνοντας την φόρμα που βρίσκετε εδώ)
 • Το Deal ισχύει με την αγορά και την προσκόμιση του κουπονιού ή των στοιχείων του στο Cambridge Institute.
 • Δυνατότητα αγοράς ενός κουπονιού ανά χρήστη ή με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Τα μαθήματα είναι αυτό-μελέτης (χωρίς διδασκαλία)
 • Δεν περιλαμβάνονται τα εξέταστρα για FCE & CAE
 • Μετά την αγορά του κουπονιού σας συμπληρώστε την online φόρμα εδώΕπιλέγετε ημερομηνία έναρξης μαθημάτων μεταξύ 25/2/2013 και 11/3/2013
 • Στην συνέχεια το Cambridge Institute θα σας αποστείλει μέσω mail, τον οδηγό σπουδών.
 • Για οποιαδήποτε απορία υπάρχει Ελληνόφωνη εξυπηρέτηση στο 0034603636433 (μέχρι μεσημέρι).
Cambridge Institute

Plaza Espana
Μαδρίτη - Ισπανία
0034917587555


Ιστοσελίδα


Cambridge Institute
Το Cambridge Institute σας προσφέρει την καλύτερη γλωσσική κατάρτιση σε όποιο μέρος του κόσμου και αν βρίσκεστε! Οι σπουδές στο Cambridge Institute είναι σίγουρη επιλογή. Πρόκειται για έναν οργανισμό ποιότητας, κύρους και εμπειρίας, που σχεδιάζει τα μαθήματά με πυρήνα το σπουδαστή. Όποια και αν είναι η ηλικία σας, το επίπεδό σας ή η εθνικότητά σας, θα βρείτε, σίγουρα, το τμήμα που χρειάζεστε, ανάμεσα σε πολλές επιλογές μαθημάτων με τμήματα, online ή μέσω τηλεδιάσκεψης  (βίντεο). Εκτός από τα Αγγλικά θα ανακαλύψετε τμήματα εκμάθησης γλωσσών των οποίων η ζήτηση ανεβαίνει με γοργούς ρυθμούς στις διεθνείς αγορές.
To Cambridge Institute είναι μια δυναμική εταιρεία που συνεχώς καινοτομεί μετατρέποντας την εκμάθηση σε ευχάριστη και δημιουργική απασχόληση. Έτσι δημιουργήθηκε το campus Αγγλικών και αθλητισμού ή τα εργαστήρια ξένων γλωσσών σε ξενοδοχεία, κινηματογράφους ή κέντρα ηλικιωμένων. Ανακαλύψτε στο αστείρευτο  «εργοστάσιο ιδεών» του Cambridge Institute το δικό σας πρόγραμμα για εκμάθηση μίας ξένης γλώσσας και αγγίξτε την επιτυχία εύκολα, μεθοδικά και διασκεδαστικά!