Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 27€
από
έκπτωση
κέρδος

100€
73%
73€

Η προσφορά έληξε
6
Αγορές

Μυηθείτε στα μυστικά της τέχνης καφέ, ποτού & φαγητού με επαγγελματικά σεμινάρια!

27€ το άτομο για ένα 6ωρο σεμινάριο φαγητού, ποτού, μπαρ, μπουφέ και σέρβις με πιστοποίηση παρακολούθησης, για να μάθετε την τέχνη του καφέ, του ποτού και φαγητού και να αποκτήσετε επιπλέον εφόδια για μία νέα καριέρα, από το ''Νobilis Group'' στο Χαλάνδρι (κοντά στη στάση μετρό Αγ.Παρασκευή), αρχικής αξίας 100€
Έκπτωση 73%!!!
Τι αγοράζετε:
 • Μάθετε τα μυστικά του πολύ πετυχημένου καφέ, πρωινού, φρέσκων χυμών, cocktails, πάρτι και γνωρίστε πως στήνεται ένα bar, πως σερβίρονται τα ποτά, το στήσιμο και το στρώσιμο των τραπεζιών και του μπουφέ και τι μπορείτε να φτιάξετε για συνοδευτικό φαγητό!! 
 • Γνώρισε την τέχνη του φαγητού και του ποτού για να έχετε αυξημένα προσόντα για όλους τους επισιτιστικούς χώρους εργασίας!
 • Απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες όλων των ηλικιών και χρησιμεύει σε: γιορτές και κοινωνικές εκδηλώσεις, επαγγελματικές εκδηλώσεις, στα καλά εστιατόρια, στα ξενοδοχεία, στα αεροπλάνα και στα κρουαζιερόπλοια, στις επισιτιστικές επιχειρήσεις καθώς και στο σπίτι μας.
 • Τι μαθαίνετε στο σεμινάριο:
  - Που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τη γνώση φαγητού, ποτού, καλού σέρβις και savoir vivre.
  - Πως μπορούμε και μόνοι μας να στήσουμε μια τέτοια επιχείρηση.
  - Μυστικά του σερβιρίσματος σε όλους τους χώρους.
  - Απαραίτητα πάνω στο μπαρ.
  - Γνωριμία με τα ποτά -  Πως στήνεται ένα μπαρ.
  - Σερβίρισμα ποτών και κοκταίηλ, ποτήρια, θερμοκρασίες.
  - Αρχή κοκταίηλ.
  - Ο μαγικός καθημερινός κόσμος.
  - Μαθαίνουμε να παρασκευάζουμε τα πιο νόστιμα σάντουιτς και τοστ.
 • Διδάσκουν:
  - Πάνος Κανελλόπουλος:
  Διευθυντής ξενοδοχείων,υπεύθυνος  F&B
  - Γιοχάννα Καλαφούτη: Υπεύθυνη Οργάνωσης εκδηλώσεων Catering, F & B  αεροπορικών εταιρειών
 • Κερασμένα 1 καφές ή χυμός, και ένα ελαφρύ σνακ!!
 • Μετά το τέλος του σεμιναρίου λαμβάνετε πιστοποίηση - certificate παρακολούθησης!!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει αποκλειστικά για το Σάββατο 25 Μαΐου 2013 από τις 13.00 έως τις 19.00 στην διεύθυνση: Εριφύλης 14, Χαλάνδρι (Στάση Μετρό-Αγ. Παρασκευή-κατεύθυνση Δουκ. Πλακεντίας).
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση (ή αποστολή) του κουπονιού (ή των στοιχείων του).
 • Το Deal ισχύει για 1 άτομο και περιλαμβάνει αναλυτικά: ένα (1) 6ωρο σεμινάριο φαγητού, ποτού, μπαρ, μπουφέ και σέρβις με πιστοποίηση παρακολούθησης.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για δήλωση συμμετοχής στο 2106620857.
 • Μετά το τέλος του σεμιναρίου δίνεται πιστοποίηση - certificate παρακολούθησης.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική χρήση ή με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
Nobilis Group

Εριφύλης 14
Χαλάνδρι (Στάση Μετρό-Αγ. Παρασκευή-κατεύθυνση Δουκ. Πλακεντίας) - Aττική
2106620857


Ιστοσελίδα


Nobilis Group
Γνωρίστε και τα άλλα express πολύ οικονομικά μας σεμινάρια με έναν Κύκλο 10 τρίωρων Σεμιναρίων όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε όσα και όποια επιθυμείτε:
 
- Pasta:Μαθαίνουμε όλα τα είδη των ζυμαρικών, και παρασκευάζουμε ζωντανά 6 ειδών μακαρονάδες και ζυμαρικά.
- Ρύζι και ριζότο: Μαθαίνουμε όλα τα είδη του ρυζιού, το μαγείρεμα τους, τι συνοδεύουν, και τα παρασκευάζουμε σε 6 παραλλαγές
- Σαλάτες /Λαχανικά:  Γνωρίζουμε όλα τα λαχανικά, παρασκευάζουμε φρέσκιες και βραστές σαλάτες, καθώς και λαχανικά στο φούρνο, σε διάφορες παραλλαγές, που μπορούμε να σερβίρουμε ως περίφημα συνοδευτικά πιάτα
- Περί οίνου –Γευσιγνωσία: Γνωρίζουμε τον μαγικό κόσμο του κρασιού, την ιστορία του, περιοχές παραγωγής του, κατηγορίες κατά χρώμα, υφή, θερμοκρασία, με ποια φαγητά πίνεται το κάθε ένα, πως σερβίρεται, σε ποια ποτήρια πίνεται. Το συνοδεύουμε με εκλεκτά τυριά και φρούτα
- Ημέρα μπύρας και συνοδευτικών:Ερχόμαστε σε επαφή με την Ιστορία της σειρήνας των ποτών, που είναι το πιο ευκολόπιοτο δροσερό ποτό, σε πολλές παραλλαγές, για όλες τις γεύσεις. Το συνοδεύουμε με αλλαντικά, λουκάνικα και κρύα σαλάτα.
- Ο αγαπημένος κόσμος των σκληρών ποτών: Ουίσκι, Τζιν, Βότκα, Ρούμι, οι πρωταγωνιστές στην αγαπημένη  γεύση που όλοι αναζητάμε σε πολλές στιγμές μας. Μαθαίνουμε τις κατηγορίες τους, από που προέρχονται, πως σερβίρονται, και από τι συνοδεύονται όταν σερβίρονται.
- Κοκταίηλς: Το μυαλό μας θα ταξιδέψει σε εξωτικά μέρη, σε μαγευτικές διακοπές, και κομψά μπαράκια, και καλό κόσμο. Μαθαίνουμε να φτιάχνουμε 10 κοκταίηλ, τα παρασκευάζουμε ,τα δοκιμάζουμε
- Πως διοργανώνουμε μία εκδήλωση
- Παιδικό πάρτι
- Διοργάνωση γάμου
 
Μετά την παρακολούθηση όλων, δίνεται diploma food beverage & service!!