Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 25€
από
έκπτωση
κέρδος

60€
58%
35€

Η προσφορά έληξε
7
Αγορές

Μηνιαία συνδρομή για μαθήματα αργεντίνικου Τάνγκο με -58%

25€ για μαθήματα Αργεντίνικου Τάνγκο, του πλέον ερωτικού χορού, για έναν ολόκληρο μήνα, στο δίκτυο εξειδικευμένων σχολών myTango στην Αττική, αρχικής αξίας 60€.
Έκπτωση 58%
Τι αγοράζετε:
 • Μαθήματα Αργεντίνικου Τάνγκο, διάρκειας 1 μήνα, από επαγγελματίες του χώρου με αθροιστική διδακτική εμπειρία πάνω από 20 έτη!
 • Μια από τις σχολές myTango βρίσκεται σίγουρα κοντά σας, στο λεκανοπέδιο της Αττικής, για να σας ανοίξει την πόρτα στο μαγικό χώρο του Αργεντίνικου Τάνγκο!
 • Βρείτε τις ώρες και την σχολή που σας εξυπηρετεί σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα (Τόπος, ημέρες και ώρες μαθημάτων): - Φιξ: Τρίτη κ Πέμπτη (19:00 – 20:30) - Περιστέρι: Τετάρτη (18:00 – 19:30) - Γλυφάδα: Τετάρτη (21:00 – 22:30) - Αγ. Παρασκευή: Πέμπτη (21:15 – 22:45)
 • Χορός και  μουσική σε μία αγκαλια. Μια άλλη διασταση στην ψυχαγωγία!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το πρώτο μάθημα του Deal πρέπει να πραγματοποιηθεί μέχρι 1 Δεκεμβρίου 2011.
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση του συγκεκριμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του) σε κάποια από τις σχολές myTango.
 • Κάθε κουπόνι του Deal ισχύει για ένα άτομο και περιλαμβάνει μηνιαία συνδρομή για 4 μαθήματα Τάνγκο σε οποιαδήποτε από τις σχολές myTango σε Φιξ, Περιστέρι, Γλυφάδα, Αγία Παρασκευή.
 • Κάθε μάθημα διαρκεί 90 λεπτά.
 • Ο μήνας μαθημάτων ξεκινά από την ημερομηνία πραγματοποίησης του πρώτου μαθήματος.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει έως 1 κουπόνι για χρήση από τον ίδιο και απεριόριστα με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία στο 6937252306 για να δηλώσετε τη σχολή που επιθυμείτε και για να ενημερωθείτε για την έναρξη μαθημάτων.
myTango

4 διαθέσιμα υποκατάστηματα:


Δηλιάδος & Λ. Συγγρού 66 (μετρό Φιξ)
Φιξ - Αττική
6937252306

www.mytango.gr
Warning: mysql_result(): Unable to jump to row 0 on MySQL result index 13 in /var/www/virtual/deals365.gr/deal.php on line 1813

myTango
Το δίκτυο σχολών myTango αποτελεί ένα καινοτόμο εγχείρημα που πραγματοποίησαν έμπειροι δάσκαλοι και χορευτές με απόλυτη εξειδίκευση στο Αργεντίνικο Τάνγκο! Αποτελείται από την ομάδα αναγνωρισμένων δασκάλων/ χορευτών “Tangocompas”.

Τα μαθήματα απευθύνονται σε αρχάριους καθώς η διδασκαλία στηρίζεται στη σωματική μνήμη και τη γνώση που κατέχει ήδη το κάθε άτομο από την καθημερινή του ζωή.

Γίνεται επεξήγηση των τεχνικών στοιχείων του συγκεκριμένου χορού καθώς και της  επικοινωνίας που αναπτύσσουν οι χορευτές μέσω της αγκαλιάς. Η κίνηση και ο αισθησιασμός χαρακτηρίζουν το αργεντίνικο τάνγκο και το ανάγουν σε τρόπο  έκφρασης!

Μάθετε να χορεύετε εύκολα, γρήγορα και οικονομικά από το δίκτυο σχολών myTango!