Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 70€
από
έκπτωση
κέρδος

160€
56%
90€

Η προσφορά έληξε
8
Αγορές

70€ για την απόκτηση πιστοποιητικού αγγλικών (IELTS και TOEIC) με ένα 1 μήνα προετοιμασίας

70€ για την απόκτηση πιστοποιητικού αγγλικών (IELTS και TOEIC), με ένα (1) μήνα θεωρητικής και πρακτικής προετοιμασίας, με δυνατότητα παρακολούθησης των μαθημάτων και εξ’ αποστάσεως, από το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Εμμανουέλλα Χριστοδούλου στη Νέα Σμύρνη, αρχικής αξίας 160€
Έκπτωση 56%
Τι αγοράζετε:
 • Γίνετε expert και δώσετε την ευκαιρία στον εαυτό σας να γίνετε δεκτοί από όλα τα ξένα πανεπιστήμια, μπαίνοντας στη διαδικασία να αποκτήσετε πιστοποιητικό IELTS και TOEIC!
 • Με το πρόγραμμα σπουδών που το Κέντρο Ξένων Γλωσσών έχει σχεδιάσει αποκλειστικά για φοιτητές και για ενήλικες,  έχοντας το προνόμιο να ακολουθήσετε ευέλικτα ωράρια που υπολογίζουν τους χρονικούς περιορισμούς ενός ενήλικα!
 • Η διάρκεια των μαθημάτων είναι 8 ώρες το μήνα και ανάλογα με το επίπεδο που βρίσκεστε μπορείτε να αγοράσετε και αλλά δυο κουπόνια για να συμπληρώσετε το βασικό στάδιο των απαραιτήτων εξετάσεων!
 • Οι 4 εβδομάδες εκμάθησης του Deal είναι ανάλογες με το επίπεδο του μαθητή, ενώ για να συνεχίσετε για επόμενους μήνες, θα έχετε 25% έκπτωση στο πρόγραμμα!
 • Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Εμμανουέλλα Χριστοδούλου, στελεχώνεται με έμπειρους εκπαιδευτικούς με πανεπιστημιακές αξιώσεις και εμπειρία στο χώρο της διδασκαλίας και κατέχει το πιο σύγχρονο και απαραίτητο τεχνολογικό υλικό που απαιτεί η σημερινή εποχή με:
  - Interactive White Boards για ζωντάνια μέσα στο μάθημα με παραδείγματα εικόνες video και απαντήσεις με software που ακολουθεί την κάθε μέθοδο.
  - Ηλεκτρονικούς υπολογιστές όπου ο κάθε σπουδαστής μπορεί να λύσει απεριόριστες ασκήσεις  καθώς έχει και τη δυνατότητα προσομοίωσης με οποιοδήποτε ηλεκτρονικής μορφής τεστ αναγνωρισμένο από τον ΑΣΕΠ! 
 • Υπηρεσία μέσω Internet όπου ο σπουδαστής μπορεί να ελέγχει κάθε φορά την εργασία που έχει για το σπίτι, μπορεί να εξασκηθεί με εξατομικευμένες ασκήσεις ανάλογα με τις ανάγκες του, να λάβει σχόλια που θα τον καθοδηγήσουν στη βελτίωση αποτελεσματικότητας του διαβάσματός του καθώς επίσης να έχει άμεση επαφή με το αρχείο βαθμολογιών διαγωνισμάτων που έχει ολοκληρώσει!
 • Δείτε τη μάθηση από άλλη οπτική γωνία!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 7 Οκτώβριου 2012 με την προϋπόθεση η εγγραφή να έχει πραγματοποιηθεί έως 7 Δεκεμβρίου 2011.
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση του συγκεκριμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του) στην επιχείρηση.
 • Το Deal περιλαμβάνει: ένα (1) μήνα προετοιμασία για την απόκτηση πιστοποιητικού IELTS και TOEIC είτε στο κέντρο ξένων γλωσσών είτε εξ’ αποστάσεως, μέσω διαδικτύου.
 • Ο ένας μήνας είναι το ελάχιστο που δίνεται σαν πρόγραμμα προετοιμασίας και μετά μπορεί το χρονικό σύστημα να αυξηθεί ανάλογα το επίπεδο του κάθε μαθητή.
 • Η θεωρητική προετοιμασία είναι 6 ώρες το μήνα.
 • Η πρακτική προετοιμασία είναι 2 ώρες το μήνα.
 • Για την απομακρυσμένη βοήθεια μέσω e-learning, πραγματοποιείται εξ’ ολοκλήρου παροχή της εγγραφής για τα πιστοποιητικά.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για χρήση από τον ίδιο και απεριόριστα με τη μορφή δώρου προς φίλους ή συγγενείς.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία άμεσα μετά την αγορά σας για να εγγραφείτε και να ενημερωθείτε για τα τμήματα στο 2109318177.
 • Με την αγορά δυο κουπονιών προσφέρουμε έκπτωση 25% για τους υπολοίπους μήνες προετοιμασίας.
 • Ώρες επικοινωνίας: 10:00 - 14:00 & 17:00 - 21:00.
Κέντρο Ξένων Γλωσσών Εμμ. Χριστοδούλου

Ιωνίας 37 & Φιλαδέλφειας 15Β
Νέα Σμύρνη - Αττική
2109318177

Ιστοσελίδα


Κέντρο Ξένων Γλωσσών Εμμ. Χριστοδούλου
Εδώ και 20 χρόνια η παρουσία του κέντρου μας στο χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης δείχνει έμπρακτα τη συνεχή και ακούραστη προσπάθειά μας να αλλάξουμε τα δεδομένα στο χώρο αυτό. Έχουμε την πεποίθηση ότι ως εκπαιδευτικοί πάνω από όλα έχουμε την υποχρέωση να δώσουμε στα παιδιά μας μια γερή βάση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών όχι μόνο με τη σωστή και όσο το δυνατόν πιο προσωπική διδασκαλία αλλά και με την άμεση συνεργασία με τους γονείς να κάνουμε τα παιδιά να αγαπήσουν την κάθε γλώσσα, να γίνουν υπεύθυνα, να μάθουν το σωστό τρόπο να διαβάζουν, να αυξήσουν την κριτική τους ικανότητα και να μάθουν να ελίσσονται ανάλογα με τις απαιτήσεις της κάθε εποχής και τελικά να… ξεχωρίσουν!

Συστηματική και αποτελεσματική εκπαίδευση στις ξένες γλώσσες με όλα τα απαραίτητα τεχνολογικά μέσα και την πιο αξιόπιστη και έμπειρη εκπαιδευτική ομάδα. Κυριότερο χαρακτηριστικό μας το ότι οι εκπαιδευτικοί μας έχουν ως μητρική τους γλώσσα τη γλώσσα που διδάσκουν και είναι απόφοιτοι ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων φιλολογίας και παιδαγωγικής. Εμπιστευτείτε την εμπειρία της κυρίας Χριστοδούλου που βρίσκεται στο χώρο από το 1991 για την εκμάθηση ξένων γλωσσών για εσάς και τα παιδιά σας αλλά και την πιο αξιοκρατική απόκτηση διπλωμάτων ξένων πανεπιστημίων.
Γιατί μιλάμε… την ίδια γλώσσα!