Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 50€
από
έκπτωση
κέρδος

300€
83%
250€

Η προσφορά έληξε
1
Αγορά

50€ για μαθήματα αγγλικών για 1 μήνα για Lower, Advanced ή Proficiency

50€ για μαθήματα αγγλικών για τον πρώτο μήνα για απόκτηση Lower, Advanced ή Proficiency Bulats του Cambridge, παροχή όλου του υλικού και εγγύηση απόκτησης του πτυχίου που είναι αναγνωρισμένο από τον ΑΣΕΠ, από το εκπαιδευτικό κέντρο “Go-Onsite”, αρχικής αξίας 300€
Έκπτωση 83%!!
Τι αγοράζετε:
 • Θέλετε να μάθετε αγγλικά γρήγορα; Επιθυμείτε να αποκτήσετε άμεσα τα Πτυχία Αγγλικών Lower, Advanced & Proficiency Bulats (Business Language Testing Service) του πανεπιστημίου Cambridge;
 • Αυτή είναι η ευκαιρία να αποκτήσετε το πολυπόθητο χαρτί, αναγνωρισμένο από τον ΑΣΕΠ!
 • Τα αγγλικά, είναι απαραίτητα, για όλους όσους μπαίνουν στην αγορά εργασίας, και η άριστη γνώση τους είναι επιτακτική ανάγκη!
 • Το πρόγραμμα προσαρμόζεται στις ανάγκες του κάθε σπουδαστή, αρχάριου ή προχωρημένου.
 • Ο καθηγητής καθοδηγεί τη μελέτη, λύνει απορίες, εκπαιδεύει στον προφορικό και γραπτό λόγο!
 • Ο σπουδαστής λαμβάνει το εκπαιδευτικό υλικό, έχει πρόσβαση σε πηγές πληροφόρησης, ενώ μέσα στην αίθουσα διδασκαλίας δημιουργείται αμεσότητα μεταξύ καθηγητή και σπουδαστή, χάρη στην οπτικοακουστική επικοινωνία μέσω της χρήσης projector.
 • Ο υπολογιστής και το Internet, ως μέσα παροχής οπτικοακουστικού υλικού, δίνουν τη δυνατότητα εκμάθησης και πρακτικής εξάσκησης στο σπουδαστή ακόμα και στο σπίτι.
 • Για απόκτηση του Lower ή Advanced απαιτούνται 3 περίπου μήνες μαθημάτων, ενώ για το Proficiency 5 μήνες μαθημάτων!
 • Στις εξετάσεις ο υποψήφιος για τα πτυχία Bullats δεν δίνει έκθεση & προφορικά.
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 15 Ιουνίου 2012 (καταλυτική ημερομηνία έναρξης μαθημάτων).
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση του συγκεκριμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του) στο κέντρο Go-Onsite.
 • Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη, αλλά να εξαργυρωθεί 1 σε κάθε όνομα – μαθητή.
 • Τα μαθήματα γίνονται 2 φορές την εβδομάδα (και Σαββάτο κατόπιν συνεννόησης) από 3 ώρες το κάθε μάθημα.
 • Τα μαθήματα γίνονται σε αίθουσα διδασκαλίας με καθηγητή και χρήση projector. Παρέχεται ασκησιολόγιο το οποίο συμπληρώνεται στο σπίτι του μαθητή.
 • Απαραίτητη η πρόσβαση στο internet από το σπίτι για τους μαθητές του προγράμματος.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ορισμό μαθημάτων στο 2107778812.
 • Το κέντρο πληροφορικής Go-OnSite παρέχει δυνατότητα κυλιόμενου ωραρίου μαθημάτων κατόπιν συνεννόησης.
 • To Deal περιλαμβάνει ένα μήνα μαθημάτων για απόκτηση πτυχίου Lower, Advanced ή Proficiency Bulats του Cambridge.
 • Στο Deal δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα εξετάσεων που είναι 135€.
 • ΕΓΓΥΗΣΗ απόκτησης πτυχίου: Το Go-Onsite παρέχει ΔΩΡΕΑΝ όλα τα έξοδα περαιτέρω εξέτασης και τα νέα έξοδα εξετάσεων σε περίπτωση αποτυχίας την πρώτη φορά, με μοναδική προϋπόθεση για απόκτηση του Lower ή Advanced παρακολούθηση 3 μήνες μαθημάτων, ενώ για το Proficiency 5 μήνες μαθημάτων!
 • Δεν είναι υποχρεωτικό να παρακολουθήσετε τα μαθήματα για 3 ή 5 μήνες για να δώσετε εξετάσεις (μπορείτε να δώσετε και μετά από 1 μήνα), αλλά τότε δεν παρέχονται οι Δωρεάν παροχές της εγγύησης από το Go-Onsite. 
Go-Onsite

Σινώπης 12
Αμπελόκηποι - Αττική
2107778812


Ιστοσελίδα


Go-Onsite
Στο Go-OnSite, σε ένα ιδιαίτερα φιλικό περιβάλλον άρτια οργανωμένο και εξοπλισμένο με έμπειρους εκπαιδευτές σας προσφέρουμε εκπαίδευση και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου όπως αρμόζει στους πελάτες μας.
 
Στο εργαστήριο μας δεν υπάρχουν συγκεκριμένες ηλικίες που μπορούν να εκπαιδευτούν. Μπορεί κάποιος να μάθει υπολογιστές από 5 ετών έως 100 ετών. Για τον λόγο αυτό υπάρχουν διαθέσιμα πολλά προγράμματα για όλους, είτε βρίσκονται σε παιδική – εφηβική οπότε υπάρχουν προγράμματα για την ηλικία τους, είτε είναι αρχάριος και θέλει να κάνει τα πρώτα του βήματα στον κόσμο της πληροφορικής, είτε θέλει κάποιο εξειδικευμένο πρόγραμμα γραφίστικης, προγραμματισμού, λογιστικής και πολλά άλλα προγράμματα.
 
Στο εργαστήριο μας μέλημα μας είναι εκτός από την εκμάθηση η διευκόλυνση του κάθε σπουδαστή μας έτσι ώστε να έχει ευέλικτο ωράριο ανάλογα με τις ανάγκες του καθώς και εκπαίδευση ανάλογα με τις προσωπικές του ανάγκες. Για αυτόν τον λόγο δεν κάνουμε εκπτώσεις στην ποιότητα της εκπαίδευσης μας δημιουργώντας πολυμελή τμήματα αγνοώντας τις πραγματικές ελλείψεις και ανάγκες του κάθε σπουδαστή μας. Δημιουργούμε ολιγομελή τμήματα των τεσσάρων ατόμων εφόσον βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο γνώσεων διαφορετικά γίνονται ιδιαίτερα μαθήματα έτσι ώστε να δουλευτούν οι ανάγκες του κάθε σπουδαστή μας.
 
Το Εργαστήριο μας είναι Πιστοποιημένο Εξεταστικό Κέντρο και συνεργάζεται με τον Τεχνοβλαστό του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης "ACTA" (www.acta.edu.gr), διενεργώντας εξετάσεις κάθε εβδομάδα σε όλη την διάρκεια του Χρόνου. Στο χώρο μας επίσης μπορεί κάποιος να βρει όλες τις λύσεις γύρο από τον κόσμο της Πληροφορικής καθώς αναπτυσσόμαστε και σε άλλα κομμάτια εκτός από την εκπαίδευση, όπως η κατασκευή και διαχείριση Ιστοσελίδων, η Διαφήμιση, το Marketing και η Συμβουλευτική Οργάνωση εταιρειών, ενώ παρέχουμε υπηρεσίες Πώλησης, Εγκατάστασης και Επισκευής Η/Υ, δικτύων και κινητών τηλεφώνων, καθώς και Τεχνική Υποστήριξη σε επιχειρήσεις κάθε είδους.
 
Η δεκαετή μας εμπειρία και η εμπιστοσύνη που μας έχουν δείξει τόσα χρόνια οι σπουδαστές μας και όλες οι εταιρίες που έχουν συνεργαστεί και συνεργάζονται μαζί μας όπως το Ελληνικό Ινστιτούτο «Παστέρ», η Aplha Συμμετοχών, η King Hellas και άλλες αποτελούν εγγύηση και είναι η καλύτερη διαφήμιση για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε. Τέλος, η εταιρεία μας συμμετείχε στο 15ο Συνέδριο Infocom World 2013, με την παρουσίαση Workshop με θέμα «Internet Marketing: Όταν η Ιδέα γίνεται Στρατηγική».