Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 14,9€
Έκπτωση: 85%
Κέρδος: 641€
109€
από
έκπτωση
κέρδος

750€
85%
641€

Η προσφορά έληξε
75
Αγορές

30 ωρών για εκμάθηση και απόκτηση βεβαίωσης σπουδών για τοποθέτηση τεχνητών νυχιών ή επαγγελματικού μακιγιάζ

109€ για παρακολούθηση ολοκληρωμένου εκπαιδευτικού προγράμματος 30 ωρών (!) για εκμάθηση και απόκτηση βεβαίωσης σπουδών για τοποθέτηση τεχνητών νυχιών (ακρυλικό – gel – βιολογικό gel) ή επαγγελματικού μακιγιάζ, στις σύγχρονες και καταξιωμένες σχολές "Beauty Drops" σε Περιστέρι και Παιανία, αρχικής αξίας 750€.
Έκπτωση 85%!!
Τι αγοράζετε:
 • Αποκτήστε τώρα την δυνατότητα για επαγγελματική κατάρτιση στην τοποθέτηση τεχνητών νυχιών ή στο μακιγιάζ και μπείτε με δυναμικό τρόπο στο χώρο, δημιουργώντας τις δικές σας… «Σταγόνες Ομορφιάς»!
 • Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια, είτε για τοποθέτηση τεχνητών νυχιών είτε για επαγγελματικό μακιγιάζ, διαρκούν 30 ώρες συνολικά και τα μαθήματα γίνονται 6 ημέρες, από 5 ώρες την κάθε ημέρα!
 • Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου που θα επιλέξετε, θα παραλάβετε και την αντίστοιχη βεβαίωση-πιστοποίηση σπουδών!
 • Τα τμήματα είναι ολιγομελή, 5-7 ατόμων, για την καλύτερη δυνατή παράδοση και κατανόηση των μαθημάτων!
 • Η σχολή παρέχει ΔΩΡΕΑΝ όλο το απαραίτητο υλικό για την πραγματοποίηση των μαθημάτων, ενώ οι κάτοχοι των κουπονιών έχουν έκπτωση 20% για αγορά οποιονδήποτε επαγγελματικών προϊόντων.
 • Έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε το σεμινάριο στην σχολή που σας εξυπηρετεί περισσότερο, μεταξύ Περιστερίου και Παιανίας, επιλέγοντας το κατάλληλο πεδίο κατά την διαδικασία αγοράς του κουπονιού!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Η ένταξη σε τμήμα του "Beauty Drops", Περιστερίου ή Παιανίας, πρέπει γίνει από 6 Απριλίου μέχρι 30 Ιουνίου 2011.
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση του συγκεκριμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του).
 • Το Deal περιλαμβάνει ακριβώς:

  - 30 ώρες εκπαιδευτικού σεμιναρίου σε τοποθέτηση τεχνητών νυχιών (ακρυλικό & gel & βιολογικό gel) με έκδοση πιστοποιητικού σπουδών
  ή - 30 ώρες εκπαιδευτικού σεμιναρίου για επαγγελματικό μακιγιάζ, με έκδοση πιστοποιητικού σπουδών.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για χρήση είτε από τον ίδιο είτε με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Οι κάτοχοι των κουπονιών έχουν έκπτωση 20% για αγορά επαγγελματικών προϊόντων από τα Beauty Drops.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ένταξη σε γκρουπ στα τηλέφωνα 2105772775 - 6987282429 (Περιστέρι) και 2106641791 - 6984539543 (Παιανία).
Beauty Drops

2 διαθέσιμα υποκατάστηματα:


Θηβών 137
Περιστέρι - Αττική
2105772775

Beauty Drops
Ο συνεχώς αναπτυσσόμενος χώρος της περιποίησης των άκρων και της αισθητικής αποτελεί μόνιμη πρόκληση για την εταιρία μας Beauty Drops - σε συνεργασία με τις εταιρείες Kodi, Laric, Ciate – να παρέχει πάντα στους συνεργάτες της προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας ώστε να είναι πρωτοπόροι!

Η τεχνογνωσία μας σε συνδυασμό με τα καλύτερα προϊόντα αποδίδει τα μέγιστα στα εξειδικευμένα σεμινάρια μας ώστε να προετοιμάζουμε άρτια εκπαιδευμένους επαγγελματίες οι οποίοι θα μπορούν να ηγούνται με κύρος στην αγορά εργασίας στους ακόλουθους τομείς:

Spa manicure
Spa pedicure
Μέθοδοι τεχνητών νυχιών (Ακρυλικό - Gel – Βιολογικό Gel)
Επέκταση φυσικών νυχιών χωρίς tips (φόρμα)
Μακιγιάζ
Αποτρίχωση
Εναλλακτικές θεραπείες (Μασάζ).

Η πιστοποίηση των γνώσεών σας γίνεται με πτυχίο που σας παραδίδεται έπειτα από γραπτές εξετάσεις.

Στα Beauty Drops της Παιανίας λειτουργεί και studio περιποίησης νυχιών, για να μπορεί οποιαδήποτε γυναίκα να απολαμβάνει επαγγελματικές… σταγόνες ομορφιάς στην καθημερινότητά της!