Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 24€
από
έκπτωση
κέρδος

55€
56%
31€

Η προσφορά έληξε
36
Αγορές

24€ για πλήρες γεύμα 2 ατόμων στο εστιατόριο "Θεσσαλία" στην Κηφισιά

24€ για ένα εξαιρετικό πλήρες γεύμα δύο (2) ατόμων που περιλαμβάνει μία (1) σαλάτα, ένα (1) ορεκτικό, δύο (2) κυρίως πιάτα, δύο (2) γλυκά και 1/2 κιλό κρασί, με ελεύθερη επιλογή γεύσεων από τον κατάλογο, στο πανέμορφο περιβάλλον του εστιατορίου "Θεσσαλία" στην Κηφισιά, αρχικής αξίας 55€
Έκπτωση 56%
Τι αγοράζετε:
  • Τη σταθερή αξία στα γαστρονομικά δρώμενα εδώ και 33 χρόνια, το εστιατόριο Θεσσαλία της Κηφισιάς συνεχίζει την αδιάλειπτη πορεία του, παρασύροντας στη γευστική δίνη του, τους απανταχού λάτρεις της ελληνικής σπιτικής κουζίνας!
  • Η άψογη αισθητικά εικόνα του εστιατορίου Θεσσαλία το καλοκαίρι μεταφέρεται στον εξωτερικό χώρο, με ισάριθμες θέσεις να φιλοξενούν συνεργάτες, παρέες και οικογένειες!
  • Δείτε τον κατάλογο του εστιατορίου πατώντας εδώ.
Όροι - λεπτομέρειες:
  • Το Deal ισχύει έως 30 Απριλίου 2012.
  • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση του συγκεκριμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του).
  • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει 1 κουπόνι για χρήση από τον ίδιο και απεριόριστα κουπόνια να τα προσφέρει ως δώρο σε φίλους ή συγγενείς (μέχρι 6 στον καθένα).
  • Κάθε κουπόνι του Deal ισχύει για 2 άτομα και περιλαμβάνει: 1 σαλάτα, 1 ορεκτικό, 2 κυρίως πιάτα, 2 γλυκά με ελεύθερη επιλογή γεύσεων από τον κατάλογο και επιλογή μεταξύ 1/2 κιλό κρασιού, 1 μπύρας & 2 αναψυκτικών, αξίας 55€.
  • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για κράτηση τουλάχιστον 1 ημέρα πριν στο τηλέφωνο 2108075242.
  • Μπορούν να εξαργυρωθούν μέχρι 2 κουπόνια ταυτοχρόνως.
  • Ώρες εξυπηρέτησης: 19:00 - 23:30 καθημερινά.
Εστιατόριο Θεσσαλία

Ελαιών 19
Νέα Κηφισιά - Αττική
2108075242


Εστιατόριο Θεσσαλία
Θεσσαλία ένα όνομα, μια ιστορία.

Σταθερή αξία στα γαστρονομικά δρώμενα εδώ και 33 χρόνια, το εστιατόριο Θεσσαλία της Κηφισιάς συνεχίζει την αδιάλειπτη πορεία του, παρασύροντας στη γευστική δίνη του, τους απανταχού λάτρεις της ελληνικής σπιτικής κουζίνας. Τα σκιερά πλατάνια της περιποιημένης αυλής προλογίζουν την κομψότητα του εσωτερικού χώρου, με τους τούβλινους τοίχους, τα φωτιστικά που παραπέμπουν σε πυροφάνια και τα «λουλουδιασμένα» τραπέζια, δείγματα επιρροών από ιταλιάνικες τρατορίες.

Οι μοσχομυριστές εμπνεύσεις του chef, κατά βάση ελληνικές χωρίς να απουσιάζουν σπεσιαλιτέ από τη διεθνή κάρτα, περιλαμβάνουν ορεκτικά, 25 είδη μαγειρευτών και κρεατικά σχάρας, τα οποία σερβίρονται κάτω από τις επιβλητικές καμάρες για 120 από εσάς. Η άψογη αισθητικά εικόνα του εστιατορίου Θεσσαλία το καλοκαίρι μεταφέρεται στον εξωτερικό χώρο, με ισάριθμες θέσεις να φιλοξενούν συνεργάτες, παρέες και οικογένειες.