Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 159€
από
έκπτωση
κέρδος

550€
71%
391€

Η προσφορά έληξε
3
Αγορές

Super προσφορά για εμφύτευση μαλλιών στη Golden Clinic Ερμού!

159€ για εμφύτευση 400 τρίχων με την κορυφαία μεθόδο FUE / H.A.R.T, για απόκτηση πλούσιων και φυσικών μαλλιών για άνδρες και γυναίκες, από το "Golden Clinic" στην Ερμού, αρχικής αξίας 550€
Έκπτωση 71%!!!!!
Τι αγοράζετε:
  • To 75% των ανδρών και το 60% των γυναικών αντιμετωπίζουν σε κάποια φάση της ζωής τους πρόβλημα τριχόπτωσης και αραίωσης λόγω κληρονομικότητας και άλλων αιτιών.
  • Ωστόσο με την στοχευμένη και αποτελεσματική μέθοδο εμφύτευσης το πρόβλημα καταπολεμάται για πάντα και ο χρόνος γυρνά επιτέλους πίσω!
  • Η Μέθοδος Εμφύτευσης μαλλιών F.U.E / H.A.R.T. διευκολύνει την εξαγωγή των τριχικών θυλάκων, μειώνει τον χρόνο θεραπείας & επούλωσης, σταματά την τριχόπτωση, ενώ τα τριχοθυλάκια τοποθετούνται με απόλυτη φυσικότητα!
Όροι - λεπτομέρειες:
  • Το Deal ισχύει έως 31 Mαρτίου 2017.
  • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
  • To Deal περιλαμβάνει: εμφύτευση 400 τριχών με τη νέα τεχνική εμφύτευσης μαλλιών FUE / H.A.R.T.
  • To Deal απευθύνεται σε γυναίκες και άνδρες.
  • Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν από τον ίδιο ή από συγγενείς ή φίλους.
Golden Clinic Αθήνα

Ερμού 7
Σύνταγμα - Αττική
2103241967Golden Clinic Αθήνα
Το Golden Clinic αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για κάθε γυναίκα που θέλει μια μεθοδική και αποτελεσματική προσέγγιση σε οτιδήποτε την απασχολεί και αφορά την εμφάνισή της. Οι παρεχόμενες στο χώρο θεραπείες προσαρμόζονται στις ανάγκες του προσώπου και του σώματός σας, για να απολαμβάνετε ακριβώς τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα. Αντιμετωπίστε τα σημάδια του χρόνου σε έναν φιλόξενο χώρο όπου η ομορφιά συναντά τη χαλάρωση και ηρεμία, που τόσο χρειαζόμαστε στην καθημερινότητά μας.