Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 11€
από
έκπτωση
κέρδος

30€
63%
19€

Η προσφορά έληξε
16
Αγορές

Νύχια που εντυπωσιάζουν με συνεδρίες μανικιούρ-πεντικιούρ με ημιμόνιμη βαφή

Ολοκληρωμένη περιποίηση και φροντίδα για νύχια που εντυπωσιάζουν με τη λάμψη και τη διάρκεια τους, με επώνυμα βερνίκια, από το ''Βeauty Tec'' στη Θεσσαλονίκη - έκπτωση έως 70%!!!!
- 11€ για ένα (1) manicure και ένα (1) pedicure με ημιμόνιμη βαφή (ή κανονική βαφή για όσες το επιθυμούν), απλά ή γαλλικά, αρχικής αξίας 30€
- 15€ για ένα (1) manicure με ημιμόνιμη βαφή (ή κανονική) και ένα (1) pedicure με κανονική βαφή & πλήρη περιποίηση, απλά ή γαλλικά, αρχικής αξίας 50€
Τι αγοράζετε:
 • Ξενοιάστε για δύο έως τρεις ολόκληρες εβδομάδες από συνεχή περάσματα και διορθώσεις, αφού με την εφαρμογή του επαγγελματικού ημιμόνιμου βερνικιού μπορείτε να το ξεχάσετε και να πραγματοποιήσετε όλες σας τις δουλειές χωρίς κανένα πρόβλημα!
 • Η προσφορά των 11€ περιλαμβάνει αναλυτικά:
  - Ένα (1) manicure με ημιμόνιμη βαφή επιλογής από: απλό ή γαλλικό και
  - Ένα (1) pedicure με ημιμόνιμη βαφή επιλογής από: απλό ή γαλλικό
  - ΜεΣχήμα νυχιού, μπάφερ, ενυδάτωση, καθαρισμός από τα πετσάκια, base-top UVcoat, soak off (ημιμόνιμη βαφή), primer. Ξηρό μανικιούρ & πεντικιούρ. (Το ξηρό πεντικιούρ δεν περιλαμβάνει αφαίρεση σκληρύνσεων απο τις φτέρνες)
  - Η βαφή μπορεί να είναι και απλή αντί για ημιμόνιμη για όσες το επιθυμούν!
 • H προσφορά των 15€ περιλαμβάνει:
  - Ένα (1) manicure με ημιμόνιμη βαφή επιλογής από: απλό ή γαλλικό (σχήμα νυχιού, μπάφερ, ενυδάτωση, καθαρισμός από τα πετσάκια, base-top UVcoat, soak off (ημιμόνιμη βαφή), primer)
  και
  - Ένα (1) pedicure με κανονική βαφή επιλογής από: απλό ή γαλλικό, με πλήρη περιποίηση. Το πεντικιούρ είναι υγρό και πραγματοποιείται ολοκληρωμένη φροντίδα συμπεριλαμβανομένης της αφαίρεσης σκληρύνσεων απο τις φτέρνες.
 • Απολαύστε επαγγελματική περιποίηση με εξειδικευμένα προϊόντα υψηλής αντοχής και επώνυμα βερνίκια από το καταρτισμένο προσωπικό του ''Beauty Tec''!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 31 Ιανουαρίου 2014.
 • Ισχύει για όλες τις ημέρες.
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και την προσκόμιση του κουπονιού (ή των στοιχείων του) στο Beauty Tec.
 • To Deal ισχύει για ένα (1) άτομο και περιλαμβάνει επιλογή ανάμεσα σε:
  - ένα (1) manicure και ένα (1) pedicure ξηρό με ημιμόνιμη βαφή (ή απλή), απλά ή γαλλικά (κουπόνι των 11€)
  - ένα (1) manicure με ημιμόνιμη βαφή και ένα (1) pedicure - πλήρης περιποίηση με κανονική βαφή, απλά ή γαλλικά (κουπόνι των 15€)
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για κλείσιμο ραντεβού 2-3 ημέρες πριν στο τηλέφωνο 2310 847543.
 • Ο κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για προσωπική χρήση ή με μορφή δώρου προς φίλους ή συγγενείς.
 • Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή.
 • Ώρες επικοινωνίας: Καθημερινά από τις 10:00 έως τις 20:30.
Beauty Tec

Δελφών 68
Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη
2310847543


Ιστοσελίδα


Beauty Tec
Η Beauty Tec είναι ένα υπερσύγχρονο κέντρο Αισθητικής και Ιατρικής Αισθητικής που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη από το 2010. 
Η πολυετής εμπειρία μας στον τομέα της εκπαίδευσης και στις παροχές υψηλού επιπέδου εγγυάται την υψηλή μας απόδοση στον χώρο της Αισθητικής.
 
Στο νέο μας χώρο μπορείτε να διδαχθείτε τις πιο σύγχρονες μεθόδους αισθητικής, χρησιμοποιώντας υπερσύγχρονα μηχανήματα και δοκιμάζοντας πρακτικά τις μεθόδους εντός του τμήματος.
 
Η γκάμα παροχών της Beauty Tec καλύπτει τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών. Μετά από πολυετή μελέτη και έρευνα έχουμε επιλέξει τις αποδοτικότερες και αποτελεσματικότερες θεραπείες, προκειμένου να δίνουμε λύσεις σε θέματα υγείας και ομορφιάς.