Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 7€
από
έκπτωση
κέρδος

20€
65%
13€

Η προσφορά έληξε
44
Αγορές

Ολοκληρωμένη περιποίηση και φροντίδα για νύχια που εντυπωσιάζουν!!

Ολοκληρωμένη περιποίηση και φροντίδα για νύχια που εντυπωσιάζουν με τη λάμψη και τη διάρκεια τους από το ''Hair & Beauty'' στο Ίλιον - έκπτωση έως 65!!!
7€ για ένα (1) ημιμόνιμο manicure (απλό ή γαλλικό), αρχικής αξίας 20€
9€ για ένα (1) manicure και ένα (1) pedicure, αρχικής αξίας 25€
Τι αγοράζετε:
 • Ξενοιάστε για δύο έως τρεις ολόκληρες εβδομάδες από συνεχή περάσματα και διορθώσεις, αφού με την εφαρμογή του επαγγελματικού ημιμόνιμου βερνικιού μπορείτε να το ξεχάσετε και να πραγματοποιήσετε όλες σας τις δουλειές χωρίς κανένα πρόβλημα!
 • Η προσφορά των 7€ περιλαμβάνει αναλυτικά:
  - Ένα (1) manicure με ημιμόνιμη βαφή επιλογής από: απλό ή γαλλικό (σχήμα νυχιού, μπάφερ, ενυδάτωση, καθαρισμός από τα πετσάκια, base-top, βαφή)
 • H προσφορά των 9€ περιλαμβάνει:
  - Ένα (1) manicure με απλή βαφή (σχήμα νυχιού, μπάφερ, ενυδάτωση, καθαρισμός από τα πετσάκια, base-top, βαφή)
  και
  - Ένα (1) pedicure με απλή βαφή επιλογής από: απλό ή γαλλικό, με πλήρη περιποίηση. Το πεντικιούρ είναι υγρό και πραγματοποιείται με ολοκληρωμένη φροντίδα συμπεριλαμβανομένης της αφαίρεσης σκληρύνσεων απο τις φτέρνες.
 • Απολαύστε επαγγελματική περιποίηση με εξειδικευμένα προϊόντα υψηλής αντοχής και επώνυμα βερνίκια από το καταρτισμένο προσωπικό του ''Hair & Beauty''!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • To Deal ισχύει έως 28 Φεβρουαρίου 2014.
 • Ισχύει και το διάστημα των γιορτών!
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal ισχύει για ένα άτομο και περιλαμβάνει επιλογή ανάμεσα σε:
  - ένα (1) ημιμόνιμο manicure (απλό ή γαλλικό) (κουπόνι των 7€)
  - ένα (1) manicure και ένα (1) pedicure (κουπόνι των 9€)
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού 3 μέρες νωρίτερα στο 2102693711.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει 1 κουπόνι για προσωπική χρήση και απεριόριστα με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς (1 στον καθένα).
 • Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα, Τετάρτη: 09:00-13:30, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 09:00-13:30, 17:00-20:30, Σάββατο: 09:00-15:00
Hair & Beauty

Πολυτέκνων 85
Ίλιον - Αττική
2102693711Hair & Beauty
Στο κομμωτήριο ''Hair & Beauty'' η φροντίδα και η ομορφιά των μαλλιών σας, έχουν τον πρώτο λόγο. Σε έναν όμορφο χώρο, το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να χαλαρώστε και να αφεθείτε στα χέρια του έμπειρου προσωπικού, που θα αναλάβει την περιποίησή σας, με υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς.

Το προσωπικό του Hair & Beauty γνωρίζει όλες τις τελευταίες τάσεις της μόδας στα μαλλιά και μαζί, θα επιλέξετε το κούρεμα και το χτένισμα που θα αναδείξουν όχι μόνο τα μαλλιά σας, αλλά και τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας, για τέλειο αποτέλεσμα που θα εντυπωσιάσει και εσάς και τους γύρω σας.