Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 14€
από
έκπτωση
κέρδος

30€
53%
16€

Η προσφορά έληξε
4
Αγορές

Αντρικό μανικιούρ και πεντικιούρ σε μεγάλη προσφορά στο Κολωνάκι!

14€ για ένα αντρικό μανικιούρ και ένα πεντικιούρ που περιλαμβάνει αφαίρεση σκληρύνσεων και κάλων, για άμεση φροντίδα των άκρων σας, στο "Olotropiki Spa" στο Κολωνάκι, αρχικής αξίας 30€
Έκπτωση 53%!!!
Τι αγοράζετε:
 • Το ότι στις γυναίκες αρέσουν τα χάδια, δεν είναι κάτι καινούριο!
 • Όπως καινούριο δεν είναι πως ένα από τα πρώτα πράγματα που προσέχουν σε έναν άντρα είναι τα χέρια του. Κάντε λοιπόν την κίνηση ματ και χτυπήστε δυο "τρυγόνια" με ένα "σμπάρο"!
 • Αγοράζοντας το κουπόνι για το αντρικό μανικιούρ – πεντικιούρ κάνετε ένα διπλό δώρο στον εαυτό σας: καταρχάς φροντίζεται τα άκρα σας, αλλά και θα κάνετε την αγαπημένη σας να μην μπορεί να αντισταθεί στα χάδια των μαλακών χεριών σας – κάτι που θα σας βρίσκει πάλι κερδισμένους!
 • To πακέτο περιλαμβάνει αναλυτικά:
  - Υδρομασάζ ποδιών μέσα σε άλατα εμπλουτισμένα με αιθέρια έλαια
  - Περιποίηση νυχιών (παρωνυχίδες, πετσάκια, καθάρισμα φτερνών, σχήμα κλπ.)
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 30 Απριλίου 2015.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal ισχύει για 1 άντρα και περιλαμβάνει ένα (1) μανικιούρ και ένα (1) πεντικιούρ.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία τουλάχιστον 3 ημέρες νωρίτερα για ραντεβού στο 2130314777.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική χρήση ή με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Ώρες λειτουργίαςΔευτέρα έως Παρασκευή 11:00 – 19:00
Olotropiki Spa (Μέγαρο Μουσικής)

Βασίλισσης Σόφιας 66
Μέγαρο Μουσικής - Αττική
2130314777Olotropiki Spa (Μέγαρο Μουσικής)
Κλείστε τα μάτια και ταξιδέψτε σε μέρη εξωτικά. Αφήστε να σας κατακλύσουν μνήμες προορισμών που δεν είδατε και καρπών που δεν γευθήκατε. Αφυπνίστε τις αισθήσεις σας με οσμές ποικιλόχρωμων ανθέων και φρούτων του μακρινού Σιάμ και μπαχαριών από τις περίφημες αγορές της Ανατολίας. Αφήστε τους κατοίκους τους να σας ψιθυρίσουν συνταγές που έμειναν στο πέρασμα των αιώνων και έγιναν μέρος μιας ιδιαίτερης φιλοσοφίας.

To Οlotropiki Spa υποστηρίζοντας τη νέα τάση για εσωτερική ευμάρεια, ξεφεύγει από τα βασικά και παρωχημένα Ευρωπαϊκά πρότυπα στον χώρο των προϊόντων spa, ασπάζεται την γνώση αρχαίων μακρινών πολιτισμών και προτείνει θεραπείες που ηρεμούν την ψυχή και ταξιδεύουν το πνεύμα. Η λέξη «Spa» είναι το ακρωνύμιο του λατινικού Sanus Per Aqua που σημαίνει «Υγεία από το νερό». Η λέξη «Μανικιούρ» προέρχεται από τα λατινικά manus, (το χέρι) και cura (φροντίδα).