Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 5€
από
έκπτωση
κέρδος

20€
75%
15€

Η προσφορά έληξε
8
Αγορές

Μανικιούρ και μασάζ στο κέντρο της πόλης σε προσφορά!

Χαρείτε την πιο εντυπωσιακή φροντίδα των άκρων σας με επιλογή ανάμεσα σε υπηρεσίες μανικιούρ με απλή ή ημιμόνιμη βαφή για να περιποιηθείτε τα νύχια σας και να "ξεπιαστείτε" ταυτόχρονα με χαλαρωτικό μασάζ, από το "Massage Academy Center" στην καρδιά της Θεσσαλονίκης - έκπτωση έως 75%!!!
- 5€ για ένα ολοκληρωμένο μανικιούρ με απλή βαφή σε χρώμα ή γαλλικό και 5' λεπτά μασάζ αυχένα σε ειδική καρέκλα χαλάρωσης, από 20€
- 10€ για ένα ολοκληρωμένο μανικιούρ με ημιμόνιμη βαφή σε χρώμα ή γαλλικό και 10' λεπτά μασάζ αυχένα σε ειδική καρέκλα χαλάρωσης, από 35€
Τι αγοράζετε:
 • Περιποιημένα και άκρως εντυπωσιακά νύχια για μια εμπειρία αναζωογόνησης και περιποίησης που θα αναδείξει μοναδικά την θηλυκή πλευρά σας!
 • Eπιλογή από:
  *με το κουπόνι των 5€:
  - ένα ολοκληρωμένο μανικιούρ με ημιμόνιμη βαφή σε χρώμα ή γαλλικό
  - 5' λεπτά μασάζ αυχένα σε ειδική καρέκλα χαλάρωσης
  *με το κουπόνι των 10€:
  - ένα ολοκληρωμένο μανικιούρ με ημιμόνιμη βαφή σε χρώμα ή γαλλικό
  - 10' λεπτά μασάζ αυχένα σε ειδική καρέκλα χαλάρωσης.
 • Το μανικιούρ περιλαμβάνει:
  - Λιμάρισμα & σχηματισμό νυχιών
  - Υγρή περιποίηση νυχιών (το πεντικιούρ σε ποδόλουτρο και η περιποίηση πέλματος  με χρήση τροχού)
  - Καθαρισμός από πετσάκια και επωνύχια και ειδική περιποίηση με χρήση τροχού
  - Μασάζ ρεφλεξολογίας με ειδικά αιθέρια έλαια για την πρόληψη και καταπολέμηση των μυκητών!
  - Βαφή νυχιών στο χρώμα της αρεσκείας σας (ή γαλλικό) με επαγγελματικά προϊόντα αμερικανικής εταιρίας
  - Ενυδάτωση με ειδική κρέμα
 • To ημιμόνιμο μανικιούρ με βερνίκι Shellac που χρησιμοποιείται:
  - Διαρκεί έως και 3 εβδομάδες
  - Προσφέρει μηδενικό χρόνο για στέγνωμα
  - Δεν προκαλεί βλάβη στα νύχια διότι δε χρειάζεται τρόχισμα ή λιμάρισμα
  - Εφαρμόζεται και αφαιρείται εύκολα και γρήγορα!
  Και περιλαμβάνει:
  - Λιμάρισμα & σχηματισμό νυχιών
  - Ξηρή περιποίηση νυχιών
  - Καθαρισμός από πετσάκια και επωνύχια
  - Μασάζ με ειδικά αιθέρια έλαια για την πρόληψη και καταπολέμηση των μυκητών!
  - Βαφή νυχιών στο χρώμα της αρεσκείας σας (ή γαλλικό)
 • Η καταρτισμένη ομάδα του “Massage Academy Center” με την εμπειρία και τα επαγγελματικά προϊόντα της θα αναδείξει την πιο θηλυκή πλευρά σας!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 30 Απριλίου 2015
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal ισχύει για ένα άτομο και περιλαμβάνει επιλογή από: 
  - κουπόνι των 5€: ένα ολοκληρωμένο μανικιούρ με απλή βαφή σε χρώμα ή γαλλικό και 5' λεπτά μασάζ αυχένα σε ειδική καρέκλα χαλάρωσης
  - κουπόνι των 10€: ένα ολοκληρωμένο μανικιούρ με ημιμόνιμη βαφή σε χρώμα ή γαλλικό και 10' λεπτά μασάζ αυχένα σε ειδική καρέκλα χαλάρωσης.
 • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού στο 2310287510 και 6937185470. Δευτέρα έως Παρασκευή 09.00-17.00. Εκτός των παραπάνω ωρών, παρακαλείσθε να καλείτε μόνο στο 6937185470. Για τυχόν αλλαγή ή ακύρωση απαιτείται ενημέρωση τουλάχιστον 3 ημέρες πριν.
 • Σε περίπτωση μη εμφάνισης ή μη έγκαιρης ακύρωσης/αλλαγής (τουλάχιστον 2 ημέρες πριν) η επιχείρηση έχει το δικαίωμα να ακυρώσει το κουπόνι.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική χρήση ή με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
Massage Academy Center
Massage Academy Center

Τσιμισκή & Νικηφόρου Φωκά 22 (2ος όροφος)
Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη
2310287510 - 6937185470


Ιστοσελίδα


Massage Academy Center
Το Massage Academy Center είναι η πέμπτη δραστηριότητα του Ομίλου Xenios που χρονολογεί τη δράση του από το 1990. Οι δραστηριότητές του είναι Α) η Τουριστική Σχολή XENIOS ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ (1990), Β) το περιοδικό – portal ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ & ΑΝΘΡΩΠΟΣ (1992), Γ) το Hotel HARIS στη Χανιώτη Χαλκιδικής (2005), Δ) το Κέντρο Ευεξίας και Αναζωογόνησης του Hotel HARIS (2009) και Ε) το νέο απόκτημα Massage Academy Center στη Θεσσαλονίκη, γωνία Τσιμισκή & Νικ. Φωκά 22 (2011).
 
Τα τελευταία χρόνια ο έντονος τρόπος ζωής μας κάνει να νιώθουμε γεμάτοι αγωνία και άγχος. Ήρθαν λοιπόν τα σύγχρονα μασάζ αρωματοθεραπείας, τα οποία είναι φυσικά μέσα θεραπείας για να αγγίξουν ολιστικά όλο μας το σώμα, αλλά και όλη μας την ψυχοσύνθεση και όχι μόνο τα σημεία που πονούν. Είναι πλέον αναγνωρισμένη η ευεργετική επίδραση του μασάζ στη χαλάρωσή μας και στη μείωση του στρες. Ένα καλό μασάζ απομακρύνει τις τοξίνες από τους ιστούς, διευκολύνει τη λεμφική κυκλοφορία, δημιουργεί ενδορφίνες, οι οποίες είναι αποδεδειγμένο ότι μεταφράζονται σε ενέργεια στον άνθρωπο, χαλαρώνει το σώμα και το πνεύμα και μας ανακουφίζει από τους πόνους και τις εντάσεις. Ως φυσικό μέσο θεραπείας που είναι, εντάσσεται στις εναλλακτικές μορφές θεραπείες, οι οποίες με την αφή και το άγγιγμα σαν μέθοδο θεραπείας και με τα κατάλληλα γνήσια αιθέρια έλαια ανά περίπτωση, μπορούν να θεραπεύσουν τον άνθρωπο από στρες και πόνους και να του μεγιστοποιήσουν την αίσθηση χαλάρωσης και ευεξίας.
 
Στο νέο μας Massage Academy Center θα βρείτε επίσης υπηρεσίες μανικιούρ, πεντικιούρ, αποτρίχωσης, μακιγιάζ, περιποίησης προσώπου και σώματος, tattoo χέννας κτλ.