Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 12€
από
έκπτωση
κέρδος

35€
66%
23€

Η προσφορά έληξε
3
Αγορές

Ημιμόνιμο μανικιούρ και Rejuvance προσώπου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

12€ για ένα ολοκληρωμένο μανικιούρ με ημιμόνιμη βαφή (επιλογής από απλό ή γαλλικό) της Jessica GELeration και ένα Rejuvance προσώπου, το ιδανικό φυσικό lifting για γυναίκες κάθε ηλικίας, από το "Ιατρικό Ινστιτούτο Μαρία & Ελένη Σίππελ" στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, αρχικής αξίας 35€
Έκπτωση 66%!!!!!
Τι αγοράζετε:
 • Απολαύστε γιορτινές υπηρεσίες για τα χέρια και το πρόσωπο σας σε μία εξαιρετική τιμή!
 • Το πακέτο περιλαμβάνει αναλυτικά:
  - Ένα πλήρες ημιμόνιμο μανικιούρ (διάρκειας 3 εβδομάδων)  της Jessica GELeration με επιλογή από απλή ή γαλλική βαφή
  - Μία θεραπεία Rejuvance προσώπου
 • Πληροφορίες για το Rejuvance προσώπου: Rejuvance σημαίνει ανανέωση, αναζωογόνηση. Σήμερα γνωρίζουμε ότι οι κινήσεις της τεχνικής αυτής επιδρούν τόσο στον συνδετικό όσο και στον μυϊκό ιστό της επιδερμίδας, εξαλείφοντας τα αποτυπώματα των εντάσεων που βιώνουμε στην καθημερινότητά μας. Σύμφωνα με έρευνες, με την τεχνική αυτή αποκαθίσταται αυτό που οι ειδικοί αποκαλούν «μικροκυκλοφορία» της επιδερμίδας, βελτιώνοντας την κατάσταση του συνδετικού ιστού, ενώ προάγεται η εύρυθμη λειτουργία των 2 ινωδών πρωτεϊνών του δέρματος, του κολλαγόνου και της ελαστίνης. Αλυσιδωτά ενεργοποιούνται οι φυσικοί μηχανισμοί ενυδάτωσης, δομικής υποστήριξης και κυκλοφορίας του οξυγόνου και των θρεπτικών ουσιών στους ιστούς του δέρματος, ενώ παράλληλα βελτιώνεται η ελαστικότητα της επιδερμίδας.
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 29 Φεβρουαρίου 2016.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal ισχύει για ένα άτομο και περιλαμβάνει ένα ολοκληρωμένο μανικιούρ με ημιμόνιμη βαφή (επιλογής από απλό ή γαλλικό) της Jessica GELeration και ένα Rejuvance προσώπου
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία με το ινστιτούτο για κλείσιμο ραντεβού στα τηλέφωνα 6946541961, 6979597588.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για προσωπική χρήση ή με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
Μαρία & Ελένη Σίππελ

Ηούς 4
Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη
6946541961, 6979597588


Ιστοσελίδα


Μαρία & Ελένη Σίππελ
Το κύριο Σαλόνι Ομορφιάς Μαρία & Ελένη Σίππελ, βρίσκεται στο Κιλκίς και το υποκατάστημά μας στην Θεσσαλονίκη. Είναι εδώ για να σας παρέχουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και προϊόντα. Στα νέα ανακαινισμένα Ινστιτούτα εφαρμόζονται όλες οι νέοι μέθοδοι αντιγήρανσης, ανάπλασης αλλά και αποτρίχωσης με τη βοήθεια σύγχρονων μηχανημάτων Γερμανικής, Σουηδικής και Ισραηλινής προέλευσης. Στο Ηλεκτονικό μας κατάστημα μπορείτε να προμηθευτείτε τα προϊόντα μας αλλά και να ενημερωθείτε για τις προσφορές και τις υπηρεσίες μας.
 
Πολιτική Ινστιτούτου
 
Ζητούμε από τους πελάτες μας να είναι συνεπείς στα ραντεβού τους ώστε να διασφαλίσουμε την άριστη εξυπηρέτησή τους, τη χαλάρωσή τους και την προετοιμασία των μηχανημάτων μας. Προκειμένου να παρέχουμε στους πελάτες μας την πιο άνετη διαθεσιμότητα παρακαλούμε οι ακυρώσεις να γίνονται  τουλάχιστον 24 ώρες πριν από το καθορισμένο ραντεβού.