Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 6€
από
έκπτωση
κέρδος

22€
73%
16€

Η προσφορά έληξε
0
Αγορές

Προσφορά για ημιμόνιμο μανικιούρ ή θεραπευτικό ορθοπεδικό πεντικιούρ!

Ανανεωμένα άκρα με τις επαγγελματικές υπηρεσίες του "Ιατρικού Ινστιτούτου Μαρία & Ελένη Σίππελ" στο κέντρο της Θεσσαλονίκης - έκπτωση έως 73%!!!!
- 6€ για ένα ημιμόνιμο manicure με τα κορυφαία επαγγελματικά προϊόντα, Jessica Geleration & Alesandro, με επιλογή από απλό ή γαλλικό, από 22€
- 16€ για ένα θεραπευτικό ορθοπεδικό pedicure με εξειδικευμένους μεθόδους, κατάλληλο για παθήσεις των κάτω άκρων, ονυχοκρύπτωση, κάλους, σκληρύνσεις και μύκητες και Δώρο ένα Καθάρισμα Φρυδιών ή Αποτρίχωση με Κερί Άνω Χείλους, από 30€ 
Τι αγοράζετε:
 • Ανοιξιάτικη ανανέωση με τα κορυφαία επαγγελματικά προϊόντα και με την εξαιρετική περιποίηση του "Ιατρικού Ινστιτούτου Μαρία & Ελένη Σίππελ"!
 • Το κουπόνι των 6€ περιλαμβάνει αναλυτικά:
  -
  ένα ημιμόνιμο manicure με τα κορυφαία επαγγελματικά προϊόντα, Jessica Geleration & Alesandro και επιλογή από απλό ή γαλλικό.
 • Το κουπόνι των 16€ περιλαμβάνει αναλυτικά:
  -
  ένα θεραπευτικό ορθοπεδικό pedicure με εξειδικευμένους μεθόδους, κατάλληλο για παθήσεις των κάτω άκρων, ονυχοκρύπτωση, κάλους, σκληρύνσεις και μύκητες
  - Δώρο ένα Καθάρισμα Φρυδιών ή Αποτρίχωση με Κερί Άνω Χείλους.
   
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 31 Μαΐου 2016.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal ισχύει για ένα άτομο και περιλαμβάνει επιλογή ανάμεσα σε:
   - Κουπόνι των 6€: ένα ημιμόνιμο manicure με τα κορυφαία επαγγελματικά προϊόντα, Jessica Geleration & Alesandro, με επιλογή από απλό ή γαλλικό.
  - Κουπόνι των 16€: ένα θεραπευτικό ορθοπεδικό pedicure με εξειδικευμένους μεθόδους, κατάλληλο για παθήσεις των κάτω άκρων, ονυχοκρύπτωση, κάλους, σκληρύνσεις και μύκητες και Δώρο ένα Καθάρισμα Φρυδιών ή Αποτρίχωση με Κερί Άνω Χείλους.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία με το ινστιτούτο για κλείσιμο ραντεβού στα τηλέφωνα 6946541961, 6979597588.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για προσωπική χρήση ή με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
Μαρία & Ελένη Σίππελ

Ηούς 4
Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη
6946541961, 6979597588


Ιστοσελίδα


Μαρία & Ελένη Σίππελ
Το κύριο Σαλόνι Ομορφιάς Μαρία & Ελένη Σίππελ, βρίσκεται στο Κιλκίς και το υποκατάστημά μας στην Θεσσαλονίκη. Είναι εδώ για να σας παρέχουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και προϊόντα. Στα νέα ανακαινισμένα Ινστιτούτα εφαρμόζονται όλες οι νέοι μέθοδοι αντιγήρανσης, ανάπλασης αλλά και αποτρίχωσης με τη βοήθεια σύγχρονων μηχανημάτων Γερμανικής, Σουηδικής και Ισραηλινής προέλευσης. Στο Ηλεκτονικό μας κατάστημα μπορείτε να προμηθευτείτε τα προϊόντα μας αλλά και να ενημερωθείτε για τις προσφορές και τις υπηρεσίες μας.
 
Πολιτική Ινστιτούτου
 
Ζητούμε από τους πελάτες μας να είναι συνεπείς στα ραντεβού τους ώστε να διασφαλίσουμε την άριστη εξυπηρέτησή τους, τη χαλάρωσή τους και την προετοιμασία των μηχανημάτων μας. Προκειμένου να παρέχουμε στους πελάτες μας την πιο άνετη διαθεσιμότητα παρακαλούμε οι ακυρώσεις να γίνονται  τουλάχιστον 24 ώρες πριν από το καθορισμένο ραντεβού.