Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 



90€
από
έκπτωση
κέρδος

700€
87%
610€

Η προσφορά έληξε
0
Αγορές

Σεμινάρια μανικιούρ, πεντικιούρ, ημιμόνιμου σε προσφορά στο Παγκράτι!

90€ για ολοκληρωμένο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Nυχιών (μανικιούρ, πεντικιούρ, ημιμόνιμο, τεχνητά κ.α.) με Ταχύρρυθμα Μαθήματα για εκμάθηση διάρκειας 48 ωρών και χορήγηση Βεβαίωσης Σπουδών ισάξια με όλων των ιδιωτικών σχολών από το «La Petite Nails and Spa» στο Παγκράτι, αρχικής αξίας 700€
Έκπτωση 87%!!!!!!!
Τι αγοράζετε:
 • Ολοκληρωμένη επαγγελματική εκπαίδευση που θα σας αποκαλύψει βήμα βήμα τον κόσμο των νυχιών ανοίγοντας τις πόρτες για την επιτυχημένη επαγγελματική σας ενασχόληση!
 • Μάθετε τις πιο βασικές τεχνικές της περιποίησης των άκρων που μαζί με την επιτυχημένη πρακτική σας εξάσκηση θα βοηθήσει να εξασκήσετε επαγγελματικά και σωστά την τέχνη!
 • To ολοκληρωμένο σεμινάριο με ταχύρυθμα μαθήματα διάρκειας 48 ωρών περιλαμβάνει:
  - Manicure
  - Pedicure
  - Θεραπευτικό Pedicure
  - Ημιμόνιμο χρώμα
  - Ασθένειες νυχιών
  - Αποστείρωση – Απολύμανση
  - Ονυχοπλαστική
  - Φυσική Ενίσχυση
  - Τεχνητά νύχια με tips
  - Συντήρηση
  - Νail art και Gel
 • Με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης και της πρακτικής εξάσκησης ο κάθε σπουδαστής αποκτά βεβαίωση που αποδεικνύει την εξειδίκευσή του στις τεχνικές που παρακολούθησε.
Όροι - λεπτομέρειες:
 • To Deal ισχύει έως 29 Φεβρουαρίου 2017.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με την αγορά κουπονιού του Deals365. Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal περιλαμβάνει ένα ολοκληρωμένο σεμινάριο με ταχύρυθμα μαθήματα διάρκειας 48 ωρών που περιλαμβάνει manicure, pedicure, θεραπευτικό pedicure, ημιμόνιμο χρώμα, ασθένειες νυχιών, αποστείρωση -απολύμανση, ονυχοπλαστική, φυσική ενίσχυση, τεχνητά νύχια με tips, συντήρηση, nail art και Gel σε φαγωμένο νύχι, με χορήγηση βεβαίωσης σπουδών ισάξια με όλων των ιδιωτικών σχολών.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία στο τηλέφωνο που υπάρχει στο κουπόνι σας.
 • Ο κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για προσωπική χρήση και απεριόριστα με μορφή δώρου προς φίλους ή συγγενείς.
La Petite Nails & Spa

Νικηφορίδη 16-18
Παγκράτι - Αττική
2155019775



La Petite Nails & Spa
Η γαλλική μόδα και φινέτσα είναι πλέον δίπλα σας, με υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, εύκολη πρόσβαση και χαμηλές τιμές. Ελάτε να βιώσετε την απόλυτη περιποίηση και χαλάρωση και είμαστε σίγουροι ότι θα μείνετε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα!