Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 35€
Έκπτωση: 44%
Κέρδος: 70€
89€
από
έκπτωση
κέρδος

159€
44%
70€

Η προσφορά έληξε
5
Αγορές

Νέο γυναικείο πορτοφόλι Michael Kors σε καφέ χρυσό σχέδιο!

89€ για ένα γυναικείο πορτοφόλι του οίκου Michael Kors από την νέα συλλογή του για τις γιορτές, από ανθεκτικό κεροποιημένο PVC σε καφέ χρώμα, με χρυσή δερμάτινη Saffiano λωρίδα στη μέση, χρυσές μεταλλικές λεπτομέρειες και δερμάτινο λουράκι για να κρατηθεί και από τον καρπό, με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από τη "Universal Exports", αρχικής αξίας 159€
Έκπτωση 44%!!!
Τι αγοράζετε:
 • Το νέο πορτοφόλι Michael Kors για την γιορτινή σεζόν 2016-2017!
 • Ο Michael Kors θεωρείται ένας από τους πιο γνωστούς και επιτυχημένους αμερικανούς designers! Χαρακτηριστικό του ύφος αποτελεί η διακριτική κομψότητα, που απευθύνεται σε γυναίκες που αγαπούν την πολυτέλεια, προσέχουν ιδιαίτερα τον εαυτό τους, αλλά δεν είναι “θύματα” της μόδας!
 • Αναλυτικά τα χαρακτηριστικά του:
  - Μοντέλο: MET Center Stripe Wallet
  - Από ανθεκτικό κεροποιημένο PVC σε καφέ μονογραμμένο σχέδιο 
  - Χρυσή δερμάτινη Saffiano λωρίδα στη μέση
  - Περιμετρικό κλείσιμο με φερμουάρ
  - Μεταλλική πλακέτα στο κέντρο
  - Χρυσές μεταλλικές λεπτομέρειες
  - 16 εσωτερικές θήκες για κάρτες, τσέπη με φερμουάρ για νομίσματα, 4 ανοιχτές θήκες για χαρτονομίσματα
  - Εσωτερική επένδυση
  - Αποσπώμενο δερμάτινο λουράκι για τον καρπό μήκους 17.8cm
  - Διαστάσεις: Μήκος 21.6cm x Ύψος 10.1cm x Βάθος 2.5cm
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Iσχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού και την συμπλήρωση των απαραίτητων στοιχείων στην ειδική φόρμα για την αποστολή του προϊόντος από την Universal Exports στον χώρο σας.
 • Περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής σε όλη την Ελλάδα.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο ή με την μορφή δώρου σε φίλους και συγγενείς.
 • Χρόνος παράδοσης: 5 - 7 εργάσιμες στη διεύθυνση που δηλώνετε κατά την αγορά.
- Το παραστατικό κάθε αγοράς προϊόντος της Universal Exports είναι αμερικάνικο invoice από την εταιρεία Universal Exports και αποστέλλεται ηλεκτρονικά μία ημέρα μετά την παραλαβή του προϊόντος.
- Κάθε αγορά προϊόντος της Universal Exports συνεπάγεται με τη ρητή και ανεπιφύλακτη αποδοχή της Πολιτικής επιστροφών της Universal Exports
Universal Exports

23302 Dover Rd
Middleburg, VA 20117 - USA
-Universal Exports
Με κύριο στόχο την αναζήτηση και το κλείσιμο συμφωνιών με τις πλέον επώνυμες εταιρείες της Αμερικής, η “Universal Exports” προσπαθεί καθημερινά να θέτει πολύ υψηλά standards στην διακίνηση προϊόντων σε όλο τον κόσμο.

Με τεράστιο πεδίο δραστηριοποίησης των εξαγωγών της, από τις πολιτείες της Αμερικής και την Ευρώπη μέχρι την Ασία και την Αυστραλία, η Universal Exports βρίσκει και προμηθεύει με εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα καθημερινής χρήσης αλλά και πολυτέλειας. Προϊόντα υψηλής αισθητικής. Γνήσια προϊόντα με την εγγύηση επώνυμων εταιρειών.

Σε ότι έχει να κάνει με εξαγωγές... Universal Exports και το λάβατε!