Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 35€
από
έκπτωση
κέρδος

96€
64%
61€

Η προσφορά έληξε
0
Αγορές

Πολυβιταμίνη 21 Century (για άνδρες, γυναίκες, παιδιά)

35€ για 3 συσκευασίες πολυβιταμίνες (1 Ανδρική με 100 ταμπλέτες - 1 Γυναικεία με 100 ταμπλέτες - 1 Παιδική με 60 μασώμενες ταμπλέτες), από την κορυφαία αμερικάνικη εταιρεία συμπληρωμάτων διατροφής 21 Century® με βιολογική πιστοποίηση, με πανελλαδική αποστολή από την ''Isohealth", αρχικής αξίας 96€
Έκπτωση 64%!!!
Τι αγοράζετε:
 • H εταιρεία 21 Century® Healthcare είναι ένας από τους μεγαλύτερους διεθνείς κατασκευαστές συμπληρωμάτων διατροφής στις Ηνωμένες Πολιτείες σήμερα, με βιολογική πιστοποίηση! Οι βιταμίνες και τα διατροφικά προϊόντα της καταναλώνονται σε περισσότερες από 50 χώρες σε όλο τον κόσμο!
 • Αναλυτικά τα χαρακτηριστικά της παιδικής πολυβιταμίνης: 
  - Συγκρίσιμα ενεργά συστατικά με σίδηρο
  - Μασώμενη πολυβιταμίνη που περιέχει αντιοξειδωτικές θρεπτικές ουσίες που βοηθούν στην εξουδετέρωση των ελεύθερων ριζών που μπορούν να προκαλέσουν κυτταρική βλάβη στο σώμα.
  - 60 μασώμενες ταμπλέτες
 • Αναλυτικά τα χαρακτηριστικά της ανδρικής πολυβιταμίνης: 
  - Με λυκοπένιο
  - Πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα & ιχνοστοιχεία
  - Για την καθημερινή υγεία των ανδρών ένα πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα με τις απαραίτητες βιταμίνες και ανόργανα συστατικά, με έμφαση στην υποστήριξη της καρδιάς και την υγεία του προστάτη στους άνδρες.
  - 100 ταμπλέτες
 • Αναλυτικά τα χαρακτηριστικά της γυναικείας πολυβιταμίνης:
  - Με λυκοπένιο
  - Πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα & ιχνοστοιχεία
  - Για την Καθημερινή υγεία των Γυναικών είναι ένα πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα με τις απαραίτητες βιταμίνες και ανόργανα συστατικά.
  - 100 ταμπλέτες
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal περιλαμβάνει αναλυτικά: 3 συσκευασίες πολυβιταμίνες της 21 Century® (1 Ανδρική με 100 ταμπλέτες - 1 Γυναικεία με 100 ταμπλέτες - 1 Παιδική με 60 μασώμενες ταμπλέτες).
 • Κατά την διαδικασία αγοράς συμπληρώνετε στην ειδική φόρμα όλα τα απαραίτητα στοιχεία και αποτελεί αυτόματη παραγγελία του προϊόντος από την isohealth.eu.
 • Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με το συγκεκριμένο προϊόν, μπορείτε να απευθύνεστε τηλεφωνικά στο 6989806287.
 • Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται εντός 2-3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία αγοράς του κουπονιου σας.
 • Στην τιμή περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής. Παραλαβή από τα ΕΛΤΑ.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο ή με την μορφή δώρου σε φίλους και συγγενείς.
Isohealth

Petrich 2850, 9 Tsar Boris III str., fl.3
District of Blagoevgrad - Bulgaria
6989806287


Ιστοσελίδα


Isohealth
Καλώς ήλθατε στην μεγαλύτερη έκθεση πιστοποιημένων βιολογικών προϊόντων υγείας και ομορφιάς. 
 
180 εταιρίες αναγνωρισμένες για τα φυτικά προϊόντα τους παγκοσμίως και πάνω από 5.000 προϊόντα σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε!
 
Στην σελίδα μας μπορείτε να επιλέξετε αλλά και να περιηγηθείτε στο blog μας για να ενημερωθείτε για τις ωφέλειες των βοτάνων αλλά και των βιταμινών στο σώμα σας.