2
Αγορές

Τονωτικό & πολυβιταμινούχο σιρόπι Epresat της Power Health σε προσφορά

15,4€ για ένα πολυβιταμινούχο & τονωτικό σιρόπι ''Epresat'' της Power Health, που βοηθά στη μνήμη & τη συγκέντρωση, χαρίζει δύναμη & ενέργεια και αυξάνει τη ζωντάνια σε περιόδους έντονης σωματικής ή πνευματικής άσκησης, με παραλαβή από το “Φαρμακείο Μπάρτζη” στην Καλλιθέα!
Ιδανικό για μαθητές και φοιτητές κατά τη διάρκεια των εξετάσεών τους!
Τι αγοράζετε:
 • Το πολυβιταμινούχο και τονωτικό σιρόπι ''Epresat'' της Power Health συνδυάζει όλες τις βιταμίνες, εκχυλίσματα φυτών και φυσικούς χυμούς φρούτων!
 • Η μοναδική σύνθεσή του: 
  - Βοηθά τη μνήμη και τη συγκέντρωση
  - Τονώνει την πνευματική και σωματική δραστηριότητα
  - Αυξάνει τη ζωντάνια και τη διάθεση σε περιόδους έντονης πνευματικής και σωματικής άσκησης
  - Συμπληρώνει τη διατροφή σε περιόδους κακής διατροφής.
 • Συσκευασία: 250 ml
 • Ιδιαίτερα ευεργετικό για μαθητές και φοιτητές!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • To Deal ισχύει έως 30 Ιουνίου 2015.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού).Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal περιλαμβάνει αναλυτικά: ένα (1) πολυβιταμινούχο & τονωτικό σιρόπι ''Epresat'' της Power Health.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική χρήση ή με τη μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Ωράριο Λειτουργίας Φαρμακείου: Δευτέρα - Σάββατο: 08.30-22.00
Φαρμακείο Μπάρτζη

Ελ. Βενιζέλου (Θησέως) 105
Καλλιθέα - Αττική
2109580598


Ιστοσελίδα


Φαρμακείο Μπάρτζη
Με ιστορία 40 ετών στην Καλλιθέα, το φαρμακείο Μπάρτζη έχει γίνει γνωστό για την ιδιαίτερη προσέγγιση του στις ατομικές ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών του, αλλά και για την ιδιαιτέρως μεγάλη και εξειδικευμένη γκάμα των προϊόντων που διαθέτει. Οι συνεργάτες μας φαρμακοποιοί, προσφέρουν εξατομικευμένες συμβουλές υγείας, στηρίζοντας την προσπάθεια σας για  μια πιο υγιεινή ζωή και την αντιμετώπιση ασθενειών  που ο σύγχρονοι ρυθμοί έχουν επιβάλει, όπως ο διαβήτης, η αύξηση της χοληστερίνης και των καρδιαγγειακών νοσημάτων, η παχυσαρκία και το κάπνισμα.
Η ευεξία και η ομορφιά αποτελούν εξίσου σημαντικούς και συμπληρωματικούς στόχους για τους πελάτες μας. Εμείς τους υποστηρίζουμε ενεργά, συνδυάζοντας  την γνώση και την εμπειρία των συνεργατών μας φαρμακοποιών και αισθητικών για να σας προτείνουμε τα κατάλληλα προϊόντα και μεθόδους περιποίησης. Σε εμάς θα βρείτε καλλυντικά και μακιγιάζ, συμπληρώματα διατροφής, οδοντιατρικά και ορθοπεδικά, ομοιοπαθητικά κ.α.
Ειδικότερα οι νέοι γονείς μπορούν να βρουν βρεφικές τροφές και  βιολογικά προϊόντα, αλλά και παιδικά καλλυντικά.
Εδώ μπορείτε να επιστρέψετε ασφαλώς μη χρησιμοποιημένα ή ληγμένα φάρμακα.

Δείτε την σελίδα μας στο facebook