12
Αγορές

Αποκτήστε πρώτοι το iPad mini Wi-Fi 16GB

Αποκτήστε πρώτοι το iPad mini Wi-Fi 16GB!!!! 329€ για το πολυαναμενόμενο mini tablet της Apple με οθόνη μόλις 7,9’’ που θα κυκλοφορήσει το Δεκέμβριο στην Ελλάδα, τώρα απευθείας από την Αμερική με δωρεάν Πανελλαδική αποστολή, για όλους εσάς που δεν ακολουθείτε τις εξελίξεις ...αλλά τις οδηγείτε, αποκλειστικά από την “Universal Exports"
Διαθέσιμα 50 iPads!
Τι αγοράζετε:
 • Το νέο ...μικρό της οικογένειας Apple πριν κυκλοφορήσει στην Ελλάδα, απευθείας από την Αμερική!
 • Το αυθεντικό mini tablet της Apple με όλες σχεδόν τις δυνατότητες ενός iPad 3  αλλά σε mini και ακόμα πιο βολικό μέγεθος 7,9 ιντσών για να το έχετε παντού και πάντα μαζί σας!!!
 • Αναλυτικά οι προδιαγραφές:
  - Επεξεργαστής dual core A5
  - Υποστήριξη νέου τύπου lighting connector
  - Υπηρεσία προσωπικού βοηθού Siri
  - FaceTime HD camera (εμπρόσθια κάμερα με αισθητήρα, δυνατότηα καταγραφής βίντεο, δυνατότητα βιντεοκλήσεων, υποστήριξη αυτόματης ανάγωρισης προσώπων)
  - Isight camera (οπίσθια κάμερα με δυνατότητα καταγραφής βίντεο, σταθεροποίηση και αυτόματη εστίαση - ƒ/2.4 aperture και five-element lens με υβριδικό υπέρυθρο φίλτρο για περισσότερο ακριβή και ολοκληρωμένα χρώματα)
  - Dual band 802.11n WiFi/ 802.11n WiFi  με υποστήριξη δικτύων 2.4GHz  και 5 GHz
  - Διάρκεια μπαταρίας: 9-10 ώρες (ανάλογα με τη χρήση)
  - Διαστάσεις: Οθόνη 7,9 ιντσών 20cm X 13,47cm  X 7,2 mm
  - Χρώμα: άσπρο ή μαύρο
 • Αποκτήστε πρώτοι αυτό που για άλλους είναι μακρινό όνειρο... αποκλειστικά από την Universal Exports!
 • Περιλαμβάνεται η αποστολή απευθείας από Αμερική!
 • Προσοχή: Περιορισμένη διαθεσιμότητα!!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού και την συμπλήρωση των απαραίτητων στοιχείων στην ειδική φόρμα για την αποστολή του προϊόντος από την UniversalExportsστον χώρο σας.
 • Το Deal περιλαμβάνει ένα (1) iPad mini.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο ή με την μορφή δώρου σε φίλους και συγγενείς. (***σε κάθε διαδικασία αγοράς μπορείτε να αγοράσετε 1 κουπόνι που ισοδυναμεί με 1 iPad mini, αλλά μπορείτε να ακολουθήσετε τη διαδικασία αγοράς όσες φορές θέλετε)
 • Χρόνος παράδοσης: 10-15 εργάσιμες ημέρες στη διεύθυνση που δηλώνετε κατά την αγορά.
 • Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο e-mailτης εταιρείας info@universalexportsdc.com
 • Μετά την αγορά δεν είναι δυνατή η επιστροφή των προϊόντων.
 • Προσοχή: απαιτείται αντάπτορας ειδικός για να χρησιμοποιηθεί το προιόν σε ευρωπαικές -  ελληνικές πρίζες.
- Το παραστατικό κάθε αγοράς προϊόντος της Universal Exports είναι αμερικάνικο invoice από την εταιρεία Universal Exports και αποστέλλεται ηλεκτρονικά μία ημέρα μετά την παραλαβή του προϊόντος.
- Κάθε αγορά προϊόντος της Universal Exports συνεπάγεται με τη ρητή και ανεπιφύλακτη αποδοχή της Πολιτικής επιστροφών της Universal Exports
Universal Exports

23302 Dover Rd
Middleburg, VA 20117 - USA
-Universal Exports
Με κύριο στόχο την αναζήτηση και το κλείσιμο συμφωνιών με τις πλέον επώνυμες εταιρείες της Αμερικής, η “Universal Exports” προσπαθεί καθημερινά να θέτει πολύ υψηλά standards στην διακίνηση προϊόντων σε όλο τον κόσμο.

Με τεράστιο πεδίο δραστηριοποίησης των εξαγωγών της, από τις πολιτείες της Αμερικής και την Ευρώπη μέχρι την Ασία και την Αυστραλία, η Universal Exports βρίσκει και προμηθεύει με εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα καθημερινής χρήσης αλλά και πολυτέλειας. Προϊόντα υψηλής αισθητικής. Γνήσια προϊόντα με την εγγύηση επώνυμων εταιρειών.

Σε ότι έχει να κάνει με εξαγωγές... Universal Exports και το λάβατε!