Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 19€
από
έκπτωση
κέρδος

39€
51%
20€

Η προσφορά έληξε
16
Αγορές

Η πιο γρήγορη μέτρηση θερμοκρασίας σε σώμα & περιβάλλον με θερμόμετρο 1''!

19€ για ένα (1) ψηφιακό θερμόμετρο ενός (1) δευτερολέπτου αυτιού - υγρών, επιφανειών και περιβάλλοντος ''Happy Life'', για να μετράτε γρήγορα, με ασφάλεια & αξιόπιστα την θερμοκρασία κάθε στιγμή, με πανεύκολη χρήση και δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής από την "Medisana Hellas'', αρχικής αξίας 39€
Έκπτωση 51%!!
 
Τι αγοράζετε:
 • Με το πρωτοποριακό θερμόμετρο αυτιού της Happy Life από την Medisana, μπορείτε να μετράτε γρήγορα, με ασφάλεια & αξιόπιστα την θερμοκρασία σας από το αυτί σε ένα μόλις δευτερόλεπτο!
 • Είναι ιδανικό για όλη την οικογένεια και εκτός από την μέτρηση της θερμοκρασίας από το αυτί, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη μέτρηση θερμοκρασίας αντικειμένων (π.χ. περιβάλλον, υγρά, επιφάνειες)!
 • Αναλυτικά τα χαρακτηριστικά του:
  - Μεγάλη ψηφιακή οθόνη LCD και χρωματική ένδειξη ανάλογα με το αποτέλεσμα.
  - Εκπομπή ηχητικού σήματος κατά την ολοκλήρωση της μέτρησης και σε περίπτωση πυρετού άνω των 37,5°C.
  - Δυνατότητα μέτρησης της θερμοκρασίας είτε σε βαθμούς Κελσίου (º C) είτε σε βαθμούς Φαρενάιτ (º F).
  - Ο αισθητήρας είναι πλήρως προστατευμένος σε κάψουλα, ώστε να μην χρειάζονται ανταλλακτικά ή προστατευτικά καλύμματα και θήκες.
  - Δυνατότητα ρύθμισης της ημερομηνίας και της ώρας.
  - Διαθέτει επιπλέον λειτουργία χρονομέτρου για να μπορείτε να επιλέξετε χρόνο μέτρησης έως 3 λεπτά, σε περίπτωση που θέλετε π.χ. να βράσετε το γάλα του μωρού σας για συγκεκριμένα λεπτά και μετά να μετρήσετε την θερμοκρασία του.
  - Αυτόματη απενεργοποίηση μετά από 1 λεπτό για εξοικονόμηση της μπαταρίας και ένδειξη αδύναμης μπαταρίας.
  - Αυτόματη αποθήκευση και προβολή των 9 τελευταίων μετρήσεων.
  - Λειτουργεί με μία μπαταρία τύπου CR-2032 που παρέχεται με την συσκευή.
  - Οδηγίες χρήσεως σε 16 γλώσσες και στα Ελληνικά.
  - Πιστοποίηση CE.
  - Εγγύηση 2 ετών.
 • Σημαντικό: Δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής με 4€ (ανά κουπόνι) που επιλέγετε κατά την διαδικασία αγοράς σας! 
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 30 Νοεμβρίου 2013.
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση του κουπονιού (ή των στοιχείων του).
 • Το Deal περιλαμβάνει αναλυτικά: ένα (1) ψηφιακό θερμόμετρο 1 δευτερολέπτου αυτιού - υγρών, επιφανειών και περιβάλλοντος ''Happy Life'' από την Medisana.
 • Δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής με 4€ (ανά κουπόνι - τεμάχιο) που επιλέγετε κατά την διαδικασία αγοράς του κουπονιού σας. Επιλέγοντας τα έξοδα αποστολής, συμπληρώνετε την φόρμα με όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την αυτόματη παραγγελία του προϊόντος από την Medisana Hellas. Η αγορά αποτελεί σε αυτή την περίπτωση και αυτόματη παραγγελία του προϊόντος.
 • Στην περίπτωση αγοράς με παραλαβή στο χώρο σας (ακολουθώντας την ανωτέρω διαδικασία), εχετε δυνατότητα ακύρωσης της παραγγελίας-κουπονιού σας μέχρι και 3 ημέρες μετά την πραγματοποίηση της αγοράς του. Μετά από 3 ημέρες η εταιρεία ξεκινά την αποστολή των προϊόντων και η ακύρωση παύει να είναι εφικτή.
 • Σε περίπτωση εξάντλησης του υπάρχοντος αποθέματος θα γίνει νέα παραλαβή και παράδοση σε 7 εργάσιμες ημέρες.
 • Δυνατότητα παραλαβής από την εταιρεία με την επίδειξη του κουπονιού σας στην διεύθυνση: Χελμού 11, Νέο Ηράκλειο.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο ή με την μορφή δώρου σε φίλους και συγγενείς.
 • Ώρες εξυπηρέτησης: Δευτέρα έως Παρασκευή 09.00 - 17.00
Medisana Hellas

Χελμού 11
Νέο Ηράκλειο - Aττική
2102750932Medisana Hellas
Η Medisana Hellas είναι θυγατρική της Γερμανικής πολυεθνικής Medisana A.G. μίας από τις κορυφαίες εταιρίες στον χώρο του Home Health Care, η οποία εξειδικεύεται στην δημιουργία πρωτοποριακών προϊόντων που αφορούν τον έλεγχο, την πρόληψη, την φροντίδα και την αποκατάσταση της υγείας, καθώς και την εξειδικευμένη φροντίδα και περιποίηση του σώματος. Τα προϊόντα Μedisana ενεργοποιούν τις φυσικές αυτοθεραπευτικές δυνάμεις του οργανισμού, αυξάνουν την κυκλοφορία του αίματος, ανακουφίζουν από τους πόνους, επιλύουν προβλήματα πολλών παθήσεων και προσφέρουν χαλάρωση και ευεξία. Τα προϊόντα Μedisana είναι υψηλής ποιότητας, άκρως αξιόπιστα, σύγχρονης τεχνολογίας, εργονομικά κατασκευασμένα, πιστοποιημένα με ενδείξεις ISO9001 / EN46001 / CEκαι συνοδεύονται από εγγύηση 3 (τριών) ετών, οδηγίες χρήσεως σε έξι έως δέκα (6-10) γλώσσες και στα Ελληνικά, και μπορούν να χρησιμοποιηθούν εύκολα από τον καθένα μας. Τα προϊόντα διατίθενται σε φαρμακεία, ορθοπεδικά και ιατρικά καταστήματα.