Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 134,9€
Έκπτωση: 50%
Κέρδος: 16,5€
16,5€
από
έκπτωση
κέρδος

33€
50%
16,5€

Η προσφορά έληξε
10
Αγορές

Κρατήστε ζεστά τη μηχανή ή το ποδήλατό σας με ισοθερμικά γάντια για το κρύο

16,5€ για ένα (1) ζευγάρι ισοθερμικά γάντια Neoprene με ειδικό κούμπωμα για καλύτερο κράτημα, παντός καιρού, κατάλληλα για τη μηχανή ή το ποδήλατό σας, που σας προστατεύουν ενώ απολαμβάνετε τη βόλτα σας, με πανελλαδική αποστολή στον χώρο σας, από την "ΑΜ Παπαγεωργίου Μoto", αρχικής αξίας 33€
Έκπτωση 50%!!
Τι αγοράζετε:
 • Εξαιρετικά γάντια για οδήγηση μηχανής, ποδηλασία  ή οποιαδήποτε άλλη εξωτερική δραστηριότητα στο κρύο!
 • Φορώντας αυτά τα γάντια θα προστατέψετε τo πολυτιμότερo «εργαλείo» που έχετε κατά την οδήγηση δίκυκλου, τα χέρια σας και θα τα κρατήσετε στεγνά και ζεστά!
 • Αποκτήστε τώρα τα πολύτιμα γάντια Neoprene (υλικό του δύτη) γάντια, ισοθερμικά, παντός καιρού, με ειδικό κούμπωμα για καλύτερο κράτημα!
 • Τα γάντια είναι διαθέσιμα σ' ολα τα μεγέθη: XSmall, Small, Medium, Large, XLarge, XXLarge!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365(ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal περιλαμβάνει αναλυτικά: ένα (1) ζευγάρι ισοθερμικά γάντια Neoprene.
 • Kατά τη διαδικασία αγοράς, συμπληρώνετε την φόρμα με όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την αυτόματη παραγγελία του προϊόντος από το AM Παπαγεωργίου Μότο. Η αγορά αποτελεί σε αυτή την περίπτωση και αυτόματη παραγγελία του προϊόντος.
 • Εξαιρούνται δυσπρόσιτες και απομακρυσμένες περιοχές όπου η παραλαβή θα πρέπει να γίνει από τοπικό κατάστημα courier.
 • Έχετε δυνατότητα ακύρωσης της παραγγελίας-κουπονιού σας μέχρι και 3 ημέρες μετά την πραγματοποίηση της αγοράς του. Μετά από 3 ημέρες η εταιρεία ξεκινά την αποστολή των προϊόντων και η ακύρωση παύει να είναι εφικτή.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση είτε από τον ίδιο είτε με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Για διευκρινήσεις και οτιδήποτε πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο 6979809079.
ΑΜ Παπαγεωργίου Μότο

Μιχαλακοπούλου 133
Αθήνα - Aττική
6979809079


Ιστοσελίδα


ΑΜ Παπαγεωργίου Μότο
Η εταιρεία ΑΜ Παπαγεωργίου ιδρύθηκε από τα αδέρφια Μανώλη και Αλέξανδρο Παπαγεωργίου, οι οποίοι μετέτρεψαν την αγάπη τους για τις μηχανές σε επάγγελμα! Με μεγάλη εμπειρία από αγώνες μοτοσυκλετών, κατάφεραν να μεταφέρουν το μεράκι τους στην καθημερινή τους δραστηριότητα.

Στα καταστήματα της εταιρείας ΑΜ Παπαγεωργίου, στις οδούς Μιχαλακοπούλου 133-135 και Μιχαλακοπούλου 194, θα βρείτε τα τελευταία μοντέλα μοτοσυκλετών των μεγαλύτερων αντιπροσωπειών του κόσμου καθώς και μεγάλη γκάμα αξεσουάρ και ανταλλακτικών. Επίσης στο κατάστημα της οδού Μιχαλακοπούλου 194, παρέχεται service της μοτοσυκλέτας από εξειδικευμένους τεχνικούς.

Στόχος τους είναι η πλήρης ικανοποίηση του πελάτη, για αυτό και δίνουν ιδιαίτερο βάρος στην εξυπηρέτησή του. Όλα αυτά τα χρόνια έχουν χτίσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες τους, δείγμα της σωστής δουλειάς που γίνεται από μέρους τους! Με συνέπεια και αξιοπιστία η εταιρεία ΑΜ Παπαγεωργίου έφτασε σήμερα να αποτελεί την ιδανικότερη λύση για την αγορά της μοτοσυκλέτας!

Η γνώση στο αντικείμενο οφείλεται στην πολυετή εμπειρία που διαθέτουν στο χώρο, αφού ασχολούνται με την πώληση των μοτοσυκλετών σχεδόν 4 δεκαετίες!