Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 25€
από
έκπτωση
κέρδος

47,9€
48%
22,9€

Η προσφορά έληξε
7
Αγορές

Πολυτελές Photobook για να ξεφυλλίζετε τις αγαπημένες σας αναμνήσεις!

25€ για να ξεφυλλίζετε όλες τις αγαπημένες σας αναμνήσεις στο πιο εντυπωσιακό και πολυτελές 20σέλιδο photobook 62 φωτογραφιών, 30Χ21 cm, με θέμα της επιλογής σας και την extra gloss αίσθηση της εκπληκτικής συλλογής Magic Glossy, με πανελλαδική αποστολή στον χώρο σας, από το “Lime Press”, αρχικής αξίας 47,9€
Έκπτωση 48%
Τι αγοράζετε:
 • Ζήστε ξανά με extra gloss δόσεις… τα πιο συναρπαστικά σας ταξίδια, τις στιγμές που ζει κανείς μόνο μία φορά, και όλες τις μοναδικές εμπειρίες που θέλετε να μοιραστείτε με τους φίλους και τους αγαπημένους σας!
 • Το Photo book της εκπληκτικής συλλογής Magic Glossy χαρίζει όλη την πολυτέλεια και τη μαγική αίσθηση που αξίζουν οι πιο σημαντικές σας στιγμές!
 • Το γυαλιστερό φινίρισμα ο δημιουργικός σχεδιασμός και η κομψή βιβλιοδεσίας μαζί με τις εντυπωσιακές σας φωτογραφίες συνθέτουν μία μοναδική δημιουργία που θα εντυπωσιάσει εσάς και όσους το ξεφυλλίσουν!
 • Η προσφορά αναλυτικά περιλαμβάνει:
  - Σχεδιασμό και εκτύπωση ενός (1) photo album
  - Διαστάσεις: 21 x 30εκ (κάθετο)
  - Αριθμός σελίδων: 20
  - Αριθμός φωτογραφιών: 62
  - Εξώφυλλο: σκληρό εξώφυλλο
  - Χαρτί: 850 γρ/μ2., γυαλιστερό
  - Βιβλιοδεσία: επίπεδη ράχη
  - Χρόνος παραγωγής: 5 ημέρες
 • Αποκτήστε ένα από τα πιο εντυπωσιακά photobookή φτιάξτε ένα υπέροχο αναμνηστικό για να το χαρίσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα!
 • Αγοράζοντας πολλαπλά κουπόνια μπορείτε να δημιουργήστε μία υπέροχη πολυτελή συλλογή από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας!
 • Δυνατότητα πρόσθεσης επιπλέων σελίδων με extra χρέωση 2,05€/ σελίδα (2 σελίδες κατ’ ελάχιστον)
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal περιλαμβάνει τον σχεδιασμό και την εκτύπωση ένoς (1) 20σέλιδου photobook 62 φωτογραφιών, 30Χ21cm (κάθετο), από την συλλογή Magic Glossy με θέμα της επιλογής σας.
 • Κατά την διαδικασία αγοράς συμπληρώνετε στην ειδική φόρμα όλα τα απαραίτητα στοιχεία και αποτελεί αυτόματη παραγγελία του προϊόντος από την ''Lime Press''.
 • Έχετε δυνατότητα ακύρωσης της παραγγελίας- κουπονιού σας μέχρι και 3 ημέρες μετά την πραγματοποίηση της αγοράς του. Μετά από 3 ημέρες η εταιρεία ξεκινά την αποστολή των προϊόντων και η ακύρωση παύει να ειναι εφικτή.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική χρήση ή με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς..
Lime Press

Αναστάσεως 81
Xολαργός - Aττική
2106540945


Ιστοσελίδα


Lime Press
Η limepress, αποτελεί μέλος της ηγετικής εταιρείας στο χώρο της διαφημιστικής φωτογραφίας και του graphic design, APP (Advertising & Photographic Production) ενώ κατέχει και παράλληλη εμπειρία στους τομείς παραγωγής πολυμέσων και video, χαρτών, προωθητικών εντύπων, βιβλίων και άλλων εκδόσεων, αλλά και την κατασκευή εταιρικών web sites.
 
Μέχρι σήμερα, η APP έχει προσφέρει τις υπηρεσίες της στη διαμόρφωση εταιρικού προφίλ σε ηγετικές βιομηχανίες τροφίμων, ένδυσης, φαρμακευτικών εταιριών, τηλεοπτικών σταθμών και εκδοτικών οίκων και οργανισμών σε υπηρεσίες τηλεπικοινωνιών.
 
Οι εκδόσεις της limepress ξεχωρίζουν σε ποιότητα κατασκευής, σε τεχνοτροπία, σε αισθητική. Μέσω μεγάλης πληθώρας χρωμάτων και σχεδίων και με την εμπειρία της limepress, τo photoalbum/photobook μπορεί να πάρει τη μορφή ενός δώρου, ενός περιοδικού, μίας κορνίζας, μίας τηλεοπτικής οθόνης, ενός κινηματογραφικού καρέ…
 
Στόχος είναι η κάλυψη της πιο απαιτητικής εκδήλωσης, πάντα με υψηλή ποιότητα εκτύπωσης, προσφέροντας τη δυνατότητα παραγωγής δεκάδων τεμαχίων ημερησίως, με ημερομηνίες παράδοσης και τιμές πραγματικά ασυναγώνιστες!