Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 155€
Έκπτωση: 51%
Κέρδος: 30€

Τιμή: 40€
Έκπτωση: 51%
Κέρδος: 30€
29€
από
έκπτωση
κέρδος

59€
51%
30€

Η προσφορά έληξε
12
Αγορές

Ανακούφιση από πόνους + κρυολογήματα με θερμοφόρα

29€ για μία (1) ηλεκτρική θερμοφόρα αυχένα και πλάτης ''HKH'' για άμεση ανακούφιση και χαλάρωση, κατάλληλη για κρυολόγημα, πιασμένους μυς και την βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος, με 4 επίπεδα θερμοκρασίας και με αυτόματη απενεργοποίηση για μέγιστη ασφάλεια, με δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής από την "Medisana Hellas", αρχικής αξίας 59€ 
Έκπτωση 51%!!
Τι αγοράζετε:
 • Η ''ΗΚΗ'' ηλεκτρική θερμοφόρα αυχένος - πλάτης σας ανακουφίζει και σας χαλαρώνει άμεσα όποτε την έχετε ανάγκη!
 • Κατάλληλη για κρυολόγημα, γρίπη, πιασμένους μυς, ισχιαλγίες, βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος, παθήσεις του κινητικού συστήματος κ.α.
 • Αναλυτικά τα χαρακτηριστικά της:
  - Ηλεκτρική θερμοφόρα αυχένος και πλάτης με διαστάσεις 45cm X 28cm.
  - Ομοιόμορφη σταθερή θερμότητα λόγω ειδικού θερμοστάτη επιφάνειας.
  - Ρυθμιστής θερμοκρασίας 4 επιπέδων με ένδειξη LED.
  - Αυτόματη απενεργοποίηση μετά από 90' λεπτά.
  - Σύστημα αισθητήρων για μέγιστη ασφάλεια και χρήση χωρίς επιφυλάξεις.
  - Επενδυμένη θερμοφόρα ιδιαίτερα φιλική στην πλάτη και τον αυχένα.
  - Αφαιρούμενη και πλενόμενη επένδυση.
  - Ισχύς θέρμανσης 45 W.
  - Οδηγίες χρήσεως σε 10 γλώσσες και στα Ελληνικά.
  - Εγγύηση 3 ετών.
  - Πιστοποίηση CE.
 • Σημαντικό: Δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής με 5€ (ανά κουπόνι) που επιλέγετε κατά την διαδικασία αγοράς του κουπονιού σας!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • ToDeal ισχύει έως 30 Δεκεμβρίου 2013.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365(ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal περιλαμβάνει αναλυτικά: μία (1) ηλεκτρική θερμοφόρα αυχένος και πλάτης ''HKH'' από την Medisana.
 • Δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής με 5€ (ανά κουπόνι - τεμάχιο) που επιλέγετε κατά την διαδικασία αγοράς του κουπονιού σας. Επιλέγοντας τα έξοδα αποστολής, συμπληρώνετε την φόρμα με όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την αυτόματη παραγγελία του προϊόντος από την Medisana Hellas. Η αγορά αποτελεί σε αυτή την περίπτωση και αυτόματη παραγγελία του προϊόντος.
 • Στην περίπτωση αγοράς με παραλαβή στο χώρο σας (ακολουθώντας την ανωτέρω διαδικασία), εχετε δυνατότητα ακύρωσης της παραγγελίας-κουπονιού σας μέχρι και 3 ημέρες μετά την πραγματοποίηση της αγοράς του. Μετά από 3 ημέρες η εταιρεία ξεκινά την αποστολή των προϊόντων και η ακύρωση παύει να είναι εφικτή.
 • Σε περίπτωση εξάντλησης του υπάρχοντος αποθέματοςθα γίνει νέα παραλαβή και παράδοση σε 7 εργάσιμες ημέρες.
 • Δυνατότητα παραλαβής από την εταιρεία με την επίδειξη του κουπονιού σας στην διεύθυνση: Χελμού 11, Νέο Ηράκλειο.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο ή με την μορφή δώρου σε φίλους και συγγενείς.
 • Ώρες εξυπηρέτησης: Δευτέρα έως Παρασκευή 09.00 - 17.00
Medisana Hellas

Χελμού 11
Νέο Ηράκλειο - Aττική
2102750932Medisana Hellas
Η Medisana Hellas είναι θυγατρική της Γερμανικής πολυεθνικής Medisana A.G. μίας από τις κορυφαίες εταιρίες στον χώρο του Home Health Care, η οποία εξειδικεύεται στην δημιουργία πρωτοποριακών προϊόντων που αφορούν τον έλεγχο, την πρόληψη, την φροντίδα και την αποκατάσταση της υγείας, καθώς και την εξειδικευμένη φροντίδα και περιποίηση του σώματος. Τα προϊόντα Μedisana ενεργοποιούν τις φυσικές αυτοθεραπευτικές δυνάμεις του οργανισμού, αυξάνουν την κυκλοφορία του αίματος, ανακουφίζουν από τους πόνους, επιλύουν προβλήματα πολλών παθήσεων και προσφέρουν χαλάρωση και ευεξία. Τα προϊόντα Μedisana είναι υψηλής ποιότητας, άκρως αξιόπιστα, σύγχρονης τεχνολογίας, εργονομικά κατασκευασμένα, πιστοποιημένα με ενδείξεις ISO9001 / EN46001 / CEκαι συνοδεύονται από εγγύηση 3 (τριών) ετών, οδηγίες χρήσεως σε έξι έως δέκα (6-10) γλώσσες και στα Ελληνικά, και μπορούν να χρησιμοποιηθούν εύκολα από τον καθένα μας. Τα προϊόντα διατίθενται σε φαρμακεία, ορθοπεδικά και ιατρικά καταστήματα.