Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 22,9€
από
έκπτωση
κέρδος

49,9€
54%
27€

Η προσφορά έληξε
3
Αγορές

Ένα μικρό γυμναστήριο στο σπίτι σας με πολυχρηστικό όργανο με ρόδες!

22,9€ για ένα (1) σύστημα εκγύμνασης ''Revoflex Xtreme'', με ρόδες που δημιουργούν αντίσταση & σας δίνουν τη δυνατότητα να κάνετε πολλές ασκήσεις, ιδανικό για σύσφιξη και γράμμωση όλου του σώματος, με παραλαβή από το "Sulehria Store" στην Πανεπιστημίου και δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής, αρχικής αξίας 49,9€
Έκπτωση 54%!!! 
 
Τι αγοράζετε:
 • Γυμναστείτε πανεύκολα στο σπίτι και ξεχάστε τις ακριβές συνδρομές στα γυμναστήρια με το πρωτοποριακό σύστημα εκγύμνασης με ρόδες ''Revoflex Xtreme''!!
 • Σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε μεγάλη ποικιλία ασκήσεων!
 • Με την τακτική χρήση, θα σας βοηθήσει να γυμνάσετε τους μηρούς σας, τους γλουτούς, τους κοιλιακούς, το στήθος, τους ώμους, τα χέρια και την πλάτη - με ομοιόμορφη απλή και φυσική κίνηση!
 • Η αντίσταση με ρόδες είναι ιδανική για την σύσφιξη και την γράμμωση όλου του σώματος!
 • Σημαντικό: Δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής με 3€ (άνα κουπόνι) κατά την διαδικασία αγοράς του κουπονιού!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • To Deal ισχύει έως 31 Μαρτίου 2014 (καταληκτική ημερομηνία παραλαβής από το κατάστημα).
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Dealμόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365(ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal περιλαμβάνει αναλυτικά: ένα (1) σύστημα εκγύμνασης ''Revoflex Xtreme''.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο ή με την μορφή δώρου σε φίλους και συγγενείς.
 • Δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής με 3€ (ανά κουπόνι) που επιλέγετε κατά την διαδικασία αγοράς του κουπονιού σας. Επιλέγοντας τα έξοδα αποστολής, συμπληρώνετε την φόρμα με όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την αυτόματη παραγγελία του προϊόντος από το Sulehria Store. Η αγορά αποτελεί σε αυτή την περίπτωση και αυτόματη παραγγελία του προϊόντος.
 • Μπορείτε να παραλάβετε με την προσκόμιση του κουπονιούσας το προϊόν από το κατάστημα Sulehria Store, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας για την ημέρα παραλαβής στο 2130045567 (ώστε να εξασφαλιστεί η διαθεσιμότητα του προϊόντος στο κατάστημα).
 • Ωράριο επικοινωνίας και παραλαβής από το κατάστημα: 11:00-20:30, εκτός Κυριακής.
 • Σε περίπτωση παραλαβής ελαττωματικού προϊόντος η αντικατάσταση του γίνεται με τα έξοδα αποστολής να επιβαρύνουν την επιχείρηση Sulehria Store.
Sulehria Store Πανεπιστημίου

Πανεπιστημίου 63
Αθήνα - Αττική
2130045567


Ιστοσελίδα


Sulehria Store Πανεπιστημίου
Η επιχείρηση μας δραστηριοποιείται στο χώρο της κινητής τηλεφωνίας - είδη δώρων - gadgets - μικροηλεκτρικών συσκευών κλπ από το 1998 και έχει 4 υποκαταστήματα στην Αθήνα. Εδώ θα βρείτε χρηστικά και μοδάτα αξεσουάρ για το κινητό σας τηλέφωνο καθώς επίσης και τα εξυπνότερα gadgetsγια να κάνετε την ζωή σας πιο εύκολη.

Μέσα από τα καταστήματά μας προσπαθούμε να αναδείξουμε και να εξυπηρετήσουμε τις πραγματικές ανάγκες του καταναλωτή, χτίζοντας πραγματικές σχέσεις εμπιστοσύνης, πριν αλλά και μετά την πώληση!
Με «όπλα» την εξειδίκευση, την προσωπική επαφή με τους πελάτες, καθώς και με έξυπνες ολοκληρωμένες προτάσεις στο χώρο των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, παράλληλα με τις καλύτερες τιμές, γινόμαστε ο «άνθρωπός σας» όσον αφορά στις αγορές σας!

Στόχος μας , να είμαστε πάντα κοντά σας και πάντα με τη βοήθειά σας θα βελτιωνόμαστε !!