Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 85€
Έκπτωση: 58%
Κέρδος: 11€

Τιμή: 25€
Έκπτωση: 58%
Κέρδος: 11€
8€
από
έκπτωση
κέρδος

19€
58%
11€

Η προσφορά έληξε
6
Αγορές

Αδιάβροχο & επαγγελματικό eyeliner για το πιο...σταθερά γοητευτικό βλέμμα!

8€ για ένα (1) αδιάβροχο και υποαλλεργικό eyeliner επαγγελματικής χρήσης, σε μαύρο χρώμα, σε συλλεκτική συσκευασία και με ειδικό πινέλο για εύκολη και γρήγορη εφαρμογή με μια κίνηση, με δωρεάν πανελλαδική αποστολή από την εταιρεία ''No Pants Elinor'', αρχικής αξίας 19€ 
Έκπτωση 58%!!
Τι αγοράζετε:
 • Αποκτήστε το look που σας ταιριάζει με ένα σταθερό και αδιάβροχο eyeliner σε μαύρο χρώμα και με επαγγελματικό αποτέλεσμα κάθε φορά!
 • Σας δίνει την δυνατότητα να διαλέξετε μεταξύ ενός έντονου smokey look στα μάτια σας ή να πετύχετε το απόλυτα γοητευτικό και κομψό γατίσιο βλέμμα με μια απλή καμπυλωτή γραμμή στο πάνω βλέφαρο!
 • Προσφέρει σταθερότητα και πλήθος εφαρμογών αφού γλιστράει εύκολα πάνω στο βλέφαρο ώστε να πετύχετε μια απόλυτα ίσια γραμμή, γρήγορα και πανεύκολα!
 • Χαρακτηστικά eyeliner:
  - Υποαλλεργικό προιόν
  - Αδιάβροχο
  - Σε συλλεκτική συσκευασία
  - Επαγγελματικής χρήσης
  - Μαύρου χρώματος
  - Με ειδικό πινέλο για εύκολη και γρήγορη εφαρμογή με μια κίνηση
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal περιλαμβάνει αναλυτικά: ένα (1) αδιάβροχο και υποαλλεργικό eyeliner επαγγελματικής χρήσης, σε μαύρο χρώμα, σε συλλεκτική συσκευασία και με ειδικό πινέλο για εύκολη και γρήγορη εφαρμογή.
 • Κατά την διαδικασία αγοράς συμπληρώνετε στην ειδική φόρμα όλα τα απαραίτητα στοιχεία και αποτελεί αυτόματη παραγγελία του προϊόντος από την ''No Pants Elinor''.
 • Στην τιμή περιλαμβάνεται Πανελλαδική αποστολή.
 • Οι αποστολές ολοκληρώνονται εντός 8-10 ημερών και τηρείται απόλυτη σειρά προτεραιότητας.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει 1 κουπόνι για προσωπική χρήση και απεριόριστα με την μορφή δώρου σε φίλους και συγγενείς (1 στον καθένα).
 • Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε είτε μέσω email στο nopants.elinor@yahoo.com είτε μέσω τηλεφώνου στο 6906506916-17.
No Pants Elinor

Πλαπούτα 24
Βούλα - Αττικής
6906506916-17No Pants Elinor
Η No Pants Elinor δραστηριοποιείται στο κλάδο της παροχής υπηρεσιών διαδικτύου, μεσιτείας και πωλήσεων μέσω διαδικτύου.  Η εταιρεία προσφέρει ιδανικές λύσεις για να καλύψουν ανάγκες τόσο για το παιδί όσο και για τη γυναίκα. Προσφέρουμε μεγάλη γκάμα ειδών δώρου για όλες τις ηλικίες και για όλες τις ιδιαίτερες περιστάσεις της ζωής. Ποιότητα και ασυναγώνιστες τιμές αποτελούν τη κινητήριο δύναμη της παρούσας εταιρείας.