13
Αγορές

Εκπληκτική ενυδάτωση με τη no1 σε πωλήσεις κρέμα της Elizabeth Arden!

Βest Price! 35€ για ένα σετ της Εlizabeth Arden που περιλαμβάνει την κορυφαία ενυδατική κρέμα ημέρας της εταιρείας ''Visible Difference'' (100ml) καθώς και την ίδια κρέμα σε εύχρηστη συσκευασία ταξιδίου σε μικρότερο μέγεθος (30ml), που απαλύνει τις ρυτίδες ενώ λειαίνει κάθε επιδερμίδα, με αποστολή σε όλη την Ελλάδα απευθείας από την Αμερική, από την  “Universal Exports”!!
 
Τι αγοράζετε:
 • Αφήστε την ενυδάτωση του προσώπου σας στην ειδικό... Εlizabeth Arden που εδώ και δεκαετίες πρωτοπορεί με νέες φόρμουλες που αποτελούν σημαντικά επιτεύγματα στον τομέα της γυναικείας περιποίησης!
 • Η ''Visible Difference'' απαλύνει άμεσα την εμφάνιση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών και βελτιώνει σημαντικά τον τόνο της επιδερμίδας!!
 • Το 94% που τη χρησιμοποίησε είδε δραματική βελτίωση στην ενυδάτωση της επιδερμίδας τους!!!
 • Aναλυτικά τα προτερήματα της Elizabeth Arden ''Visible Difference'' Ενυδατική Κρεμώδης Σύνθεση Λείανσης:
  - Πλούσια και ενυδατική
  - Λειαίνει αμέσως την επιδερμίδα και απαλύνει λεπτές γραμμές & ρυτίδες
  - Επαναφέρει στην επιδερμίδα την υγρασία που έχει χάσει
  - Δεσμεύει την υγρασία για να κρατήσει το δέρμα ενυδατωμένο
  - Καταπραΰνει το δέρμα  
  - Αφήνει την επιδερμίδα απαλή και λαμπερή
  - Δερματολογικά, αλλεργικά και κλινικά ελεγμένη
 • Aποστολή σε όλη την Ελλάδα απευθείας από την Αμερική!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Κατά την διαδικασία αγοράς συμπληρώνετε στην ειδική φόρμα όλα τα απαραίτητα στοιχεία και αποτελεί αυτόματη παραγγελία του προϊόντος από την Universal Exports.
 • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών ανά χρήστη (σε κάθε διαδικασία αγοράς μπορείτε να αγοράσετε 1 κουπόνι που ισοδυναμεί με 1 σετ της Elizabeth Arden, αλλά μπορείτε να ακολουθήσετε την διαδικασία αγοράς πολλαπλές φορές).
 • Περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής πανελλαδικά.
 • Χρόνος παράδοσης: 20-30 εργάσιμες από την ημερομηνία λήξης της προσφοράς.
 • Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε ηλεκτρονικά στο e-mail της εταιρείας info@universalexportsdc.com
- Το παραστατικό κάθε αγοράς προϊόντος της Universal Exports είναι αμερικάνικο invoice από την εταιρεία Universal Exports και αποστέλλεται ηλεκτρονικά μία ημέρα μετά την παραλαβή του προϊόντος.
- Κάθε αγορά προϊόντος της Universal Exports συνεπάγεται με τη ρητή και ανεπιφύλακτη αποδοχή της Πολιτικής επιστροφών της Universal Exports
Universal Exports

23302 Dover Rd
Middleburg, VA 20117 - USA
-Universal Exports
Με κύριο στόχο την αναζήτηση και το κλείσιμο συμφωνιών με τις πλέον επώνυμες εταιρείες της Αμερικής, η “Universal Exports” προσπαθεί καθημερινά να θέτει πολύ υψηλά standards στην διακίνηση προϊόντων σε όλο τον κόσμο.

Με τεράστιο πεδίο δραστηριοποίησης των εξαγωγών της, από τις πολιτείες της Αμερικής και την Ευρώπη μέχρι την Ασία και την Αυστραλία, η Universal Exports βρίσκει και προμηθεύει με εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα καθημερινής χρήσης αλλά και πολυτέλειας. Προϊόντα υψηλής αισθητικής. Γνήσια προϊόντα με την εγγύηση επώνυμων εταιρειών.

Σε ότι έχει να κάνει με εξαγωγές... Universal Exports και το λάβατε!