Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 22,9€
από
έκπτωση
κέρδος

60€
62%
37,1€

Η προσφορά έληξε
6
Αγορές

Γράψτε με στυλ με πολυτελή σετ Pierre Cardin σε super προσφορά!

22,9€ για ένα εξαιρετικό πακέτο με τρία (3) πολυτελή σετ από στυλό & μηχανικό μολύβι Pierre Cardin σε συσκευασία δώρου (συνολικά 3 στυλό και 3 μηχανικά μολύβια), βάζοντας επώνυμη υπογραφή στο πιο ιδιαίτερο προσωπικό ή επαγγελματικό σας δώρο, με επιλογή ανάμεσα σε δύο υπέροχα set και Πανελλαδική αποστολή από την αμερικανική εταιρία “Universal Exports”, αρχικής αξίας 60€
Έκπτωση 62%!!!
Τι αγοράζετε:
 • Ένα ιδιαίτερο δώρο με την πολυτέλεια, την άριστη ποιότητα και την υψηλή αισθητική που αντιπροσωπεύει ο οίκος Pierre Cardin!
 • Ένα χρηστικό πακέτο από 3 σετ υπέροχα στυλό και μηχανικά μολύβια, ιδανικό για να το χαρίσετε τόσο σε αγαπημένους σας όσο και σε σημαντικούς συνεργάτες σας!
 • Μία κομψή επιλογή που θα «γράφει» επάνω της τη δική σας άποψη για το τι σημαίνει ιδιαίτερο.
 • 2 διαφορετικές επιλογές για να βρείτε σίγουρα αυτό που ταιριάζει απόλυτα στη δική σας αισθητική:
  Σετ 1
  Σετ 2
 • Mε Πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας εντός 2-4 εργάσιμων ημερών!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού και την συμπλήρωση των απαραίτητων στοιχείων στην ειδική φόρμα για την αποστολή του προϊόντος από την Universal Exports στον χώρο σας.
 • Περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής σε όλη την Ελλάδα.
 • Σε πολύ απομακρυσμένες περιοχές παραλαμβάνεται από το κοντινότερο κατάστημα ACS.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο ή με την μορφή δώρου σε φίλους και συγγενείς. (***σε κάθε διαδικασία αγοράς μπορείτε να αγοράσετε 1 κουπόνι που ισοδυναμεί με 1 σετ 3 στυλών, αλλά μπορείτε να ακολουθήσετε τη διαδικασία αγοράς όσες φορές θέλετε)
 • Χρόνος παράδοσης: 2-4 εργάσιμες ημέρες στη διεύθυνση που δηλώνετε κατά την αγορά.
 • Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο e-mail της εταιρείας info@universalexportsdc.com
- Το παραστατικό κάθε αγοράς προϊόντος της Universal Exports είναι αμερικάνικο invoice από την εταιρεία Universal Exports και αποστέλλεται ηλεκτρονικά μία ημέρα μετά την παραλαβή του προϊόντος.
- Κάθε αγορά προϊόντος της Universal Exports συνεπάγεται με τη ρητή και ανεπιφύλακτη αποδοχή της Πολιτικής επιστροφών της Universal Exports
Universal Exports

23302 Dover Rd
Middleburg, VA 20117 - USA
-Universal Exports
Με κύριο στόχο την αναζήτηση και το κλείσιμο συμφωνιών με τις πλέον επώνυμες εταιρείες της Αμερικής, η “Universal Exports” προσπαθεί καθημερινά να θέτει πολύ υψηλά standards στην διακίνηση προϊόντων σε όλο τον κόσμο.

Με τεράστιο πεδίο δραστηριοποίησης των εξαγωγών της, από τις πολιτείες της Αμερικής και την Ευρώπη μέχρι την Ασία και την Αυστραλία, η Universal Exports βρίσκει και προμηθεύει με εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα καθημερινής χρήσης αλλά και πολυτέλειας. Προϊόντα υψηλής αισθητικής. Γνήσια προϊόντα με την εγγύηση επώνυμων εταιρειών.

Σε ότι έχει να κάνει με εξαγωγές... Universal Exports και το λάβατε!