6
Αγορές

Δερμάτινες ζώνες Michael Kors με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας!

Best Price! Πολυτελής αέρας σε κάθε σας lοok με αυθεντικές γυναικείες δερμάτινες ζώνες του οίκου Μichael Kors που θα αποτελέσουν την ιδανική λεπτομέρεια που θα κάνει τη διαφορά στο ντύσιμό σας, με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από την "Universal Exports"!!
- 29€ για μία (1) Δερμάτινη καφέ ζώνη Michael Kors με μεγάλο χρυσό μεταλλικό κούμπωμα - λογότυπο MK
- 34€ για μία (1) Δερμάτινη ζώνη διπλής όψης Michael Kors με μικρά ανάγλυφα λογότυπα MK από τη μία πλευρά και απλό δέρμα από την άλλη, σε μαύρο χρώμα
 
Τι αγοράζετε:
 • Ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε γυναίκα με την επώνυμη και αυθεντική υπογραφή του Michael Kors!!
 • Iδανικές για κάθε look αλλά και κάθε εποχή, οι ζώνες Michael Kors συνδυάζονται τέλεια με τα υφασμάτινα παντελόνια και τις φούστες σας ενώ αναβαθμίζουν και τα τζην παντελόνια ή σορτσάκια σας!
 • Με επιλογή ανάμεσα σε:
  - Μία (1) Δερμάτινη καφέ ζώνη με μεγάλο χρυσό μεταλλικό κούμπωμα - λογότυπο MK, διαθέσιμη σε: Medium ή Large
  ή
  - Μία Δερμάτινη ζώνη διπλής όψης με ανάγλυφα μικρά λογότυπα MK από τη μία πλευρά και απλό δέρμα από την άλλη, διαθέσιμη σε: μαύρο χρώμα με ασημί μεταλλικό κούμπωμα που γράφει Michael Kors σε: Medium, Large
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Iσχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού και την συμπλήρωση των απαραίτητων στοιχείων στην ειδική φόρμα για την αποστολή του προϊόντος από την Universal Exports στον χώρο σας.
 • Περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής σε όλη την Ελλάδα.
 • Σε πολύ απομακρυσμένες περιοχές παραλαμβάνεται από το κοντινότερο κατάστημα ACS.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο ή με την μορφή δώρου σε φίλους και συγγενείς. (***σε κάθε διαδικασία αγοράς μπορείτε να αγοράσετε 1 κουπόνι που ισοδυναμεί με 1 ζώνη, αλλά μπορείτε να ακολουθήσετε τη διαδικασία αγοράς όσες φορές θέλετε).
 • Χρόνος παράδοσης: 20 - 30 εργάσιμες ημέρες στη διεύθυνση που δηλώνετε κατά την αγορά.
 • Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο e-mail της εταιρείας info@universalexportsdc.com
- Το παραστατικό κάθε αγοράς προϊόντος της Universal Exports είναι αμερικάνικο invoice από την εταιρεία Universal Exports και αποστέλλεται ηλεκτρονικά μία ημέρα μετά την παραλαβή του προϊόντος.
- Κάθε αγορά προϊόντος της Universal Exports συνεπάγεται με τη ρητή και ανεπιφύλακτη αποδοχή της Πολιτικής επιστροφών της Universal Exports
Universal Exports

23302 Dover Rd
Middleburg, VA 20117 - USA
-Universal Exports
Με κύριο στόχο την αναζήτηση και το κλείσιμο συμφωνιών με τις πλέον επώνυμες εταιρείες της Αμερικής, η “Universal Exports” προσπαθεί καθημερινά να θέτει πολύ υψηλά standards στην διακίνηση προϊόντων σε όλο τον κόσμο.

Με τεράστιο πεδίο δραστηριοποίησης των εξαγωγών της, από τις πολιτείες της Αμερικής και την Ευρώπη μέχρι την Ασία και την Αυστραλία, η Universal Exports βρίσκει και προμηθεύει με εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα καθημερινής χρήσης αλλά και πολυτέλειας. Προϊόντα υψηλής αισθητικής. Γνήσια προϊόντα με την εγγύηση επώνυμων εταιρειών.

Σε ότι έχει να κάνει με εξαγωγές... Universal Exports και το λάβατε!