Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 49€
από
έκπτωση
κέρδος

90€
46%
41€

Η προσφορά έληξε
1
Αγορά

Παλέτα μακιγιάζ ταξιδίου της Chanel με 49€ και πανελλαδική αποστολή!

49€ για μία (1) παλέτα μακιγιάζ της Chanel ''Travel Makeup Palette Altitude'' που περιλαμβάνει μία πούδρα, ένα ρουζ, ένα κονσίλερ, 5 σκιές, 2 lip gloss, 2 κραγιόν, μία μίνι μάσκαρα και 4 πινέλα, για να δημιουργήσετε ότι look επιθυμείτε με την σταθερότητα και την κορυφαία ποιότητα που διακρίνει την εταιρεία, με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από την "Universal Exports", αρχικής αξίας 90€
Έκπτωση 46%!
Τι αγοράζετε:
 • Η απόλυτη παλέτα μακιγιάζ της Chanel για το πρόσωπο, τα χείλη και τα μάτια αποκλειστικά στο Deals365!!
 • Κομψή και πρακτική, την παίρνετε μαζί σας οπουδήποτε για να δημιουργήσετε καθημερινά ή βραδινά lookμε απόλυτη επιτυχία!
 • Η παλέτα ''Travel Makeup Palette Altitude'' της Chanel περιλαμβάνει αναλυτικά:
  - μία πούδρα
  - ένα ρουζ
  - ένα κονσίλερ
  - 5 σκιές
  - 2 lip gloss
  - 2 κραγιόν
  - μία μίνι μάσκαρα
  - ένα μίνι πινέλο ρουζ
  - ένα μίνι πινέλο για κραγιόν/lip gloss/κονσίλερ
  - δύο μίνι πινέλα για σκιές
 • Σε βελούδινη μαύρη θήκη Chanel για απόλυτη προστασία της παλέτας σας!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Iσχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού και την συμπλήρωση των απαραίτητων στοιχείων στην ειδική φόρμα για την αποστολή του προϊόντος από την Universal Exports στον χώρο σας.
 • Περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής σε όλη την Ελλάδα.
 • Σε πολύ απομακρυσμένες περιοχές παραλαμβάνεται από το κοντινότερο κατάστημα ACS.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο ή με την μορφή δώρου σε φίλους και συγγενείς. (***σε κάθε διαδικασία αγοράς μπορείτε να αγοράσετε 1 κουπόνι που ισοδυναμεί με 1 παλέτα μακιγιάζ, αλλά μπορείτε να ακολουθήσετε τη διαδικασία αγοράς όσες φορές θέλετε).
 • Χρόνος παράδοσης: 20 - 30 εργάσιμες ημέρες στη διεύθυνση που δηλώνετε κατά την αγορά.
 • Για οποιαδήποτε απορία,μπορείτε να επικοινωνήσετε στο e-mail της εταιρείας info@universalexportsdc.com
- Το παραστατικό κάθε αγοράς προϊόντος της Universal Exports είναι αμερικάνικο invoice από την εταιρεία Universal Exports και αποστέλλεται ηλεκτρονικά μία ημέρα μετά την παραλαβή του προϊόντος.
- Κάθε αγορά προϊόντος της Universal Exports συνεπάγεται με τη ρητή και ανεπιφύλακτη αποδοχή της Πολιτικής επιστροφών της Universal Exports
Universal Exports

23302 Dover Rd
Middleburg, VA 20117 - USA
-Universal Exports
Με κύριο στόχο την αναζήτηση και το κλείσιμο συμφωνιών με τις πλέον επώνυμες εταιρείες της Αμερικής, η “Universal Exports” προσπαθεί καθημερινά να θέτει πολύ υψηλά standards στην διακίνηση προϊόντων σε όλο τον κόσμο.

Με τεράστιο πεδίο δραστηριοποίησης των εξαγωγών της, από τις πολιτείες της Αμερικής και την Ευρώπη μέχρι την Ασία και την Αυστραλία, η Universal Exports βρίσκει και προμηθεύει με εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα καθημερινής χρήσης αλλά και πολυτέλειας. Προϊόντα υψηλής αισθητικής. Γνήσια προϊόντα με την εγγύηση επώνυμων εταιρειών.

Σε ότι έχει να κάνει με εξαγωγές... Universal Exports και το λάβατε!