Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 16,7€
από
έκπτωση
κέρδος

30€
44%
13,3€

Η προσφορά έληξε
6
Αγορές

Αμπούλες Priorin για να σταματήσετε την τριχόπτωση!

Καταπολεμήσετε την τριχόπτωση με Priorin με 20 αμπούλες, βοηθούν την τρίχα, χάρη στον πατενταρισμένο συνδυασμό των τριών δραστικών συστατικών που περιέχουν (Μελατονίνη, Ginkgo Biloba, Bιοτίνη), με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από το "Φαρμακείο Παπαδοπούλου" - έκπτωση έως 60%!!
- 16,7€ για μία συσκευασία Priorin, από 30€
- 30,4€ για δύο συσκευασίες Priorin, από 60€
Τι αγοράζετε:
 • Τα μαλλιά μας ταλαιπωρούνται καθημερινά, ενώ η υγεία τους επιβαρύνεται από τις συνθήκες του περιβάλλοντος (ρύπανση, σκόνη, ηλιακή ακτινοβολία κ.ά.) και τους γρήγορους ρυθμούς της ζωής.
 • Ακόμη, το καθημερινό στρες, η κακή διατροφή και το κάπνισμα αποτελούν τους σημαντικότερους λόγους που οδηγούν στη τριχόπτωση.
 • Οι αμπούλες Priorin κατά της τριχόπτωσης έχουν μη λιπαρή σύνθεση ώστε να μη βαραίνουν την τρίχα και δεν περιέχουν συντηρητικά!
 • Σύμφωνα με τις κλινικές μελέτες που συνοδεύουν το προϊόν, με χρήση 5 ως 7 φορές την εβδομάδα επί τρεις μήνες, οι ερευνητές σημείωσαν βελτίωση της πυκνότητας κατά 55% και ταυτόχρονη υποχώρηση της απώλειας τριχών στους συμμετέχοντες στην έρευνα!
 • Οι αμπούλες Priorin βοηθούν στην αντιμετώπιση της τριχόπτωσης, χάρη στον πατενταρισμένο συνδυασμό των τριών δραστικών συστατικών που περιέχουν:
  - Mελατονίνη: αντιοξειδωτικό συστατικό, το οποίο έχει την ιδιότητα να κινητοποιεί την τριχοφυΐα, βοηθώντας παράλληλα στο πρόβλημα της τριχόπτωσης και της λέπτυνσης της τρίχας. 
  - Ginkgo biloba: φυτικό εκχύλισμα που επιδρά θετικά στην περιφερική ροή αίματος και μπορεί να αυξήσει τη θρέψη της τρίχας, το οποίο μπορεί να επιδράσει θετικά στην ανάπτυξη της τρίχας (Intenda SpA technical information).
  - Βιοτίνη: Βιταμίνη B7 (ΒΗ)- βοηθά στην αλωπεκία και βελτιώνει την ποιότητα της τρίχας.
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 31 Μαΐου 2014.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού).Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal περιλαμβάνει αναλυτικά επιλογή από: 
  - κουπόνι των 16,7€:
  μία (1) συσκευασία Priorin (20 κάψουλες)
  - κουπόνι των 30,4€: δύο (2) συσκευασίες Priorin (40 κάψουλες σύνολο)
 • Κατά την διαδικασία αγοράς συμπληρώνετε στην ειδική φόρμα όλα τα απαραίτητα στοιχεία και αποτελεί αυτόματη παραγγελία του προϊόντος από το Φαρμακείο Παπαδοπούλου.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική χρήση ή με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
Φαρμακείο Παπαδοπούλου

Μανδηλαρά 27
Λάρισα - Αττική
2410254304Φαρμακείο Παπαδοπούλου
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να προσέξουμε τον εαυτό μας. Ένας είναι να «χαθούμε» σε κάποια βιβλιοθήκη ψάχνοντας να βρούμε βιβλία που θα μας οδηγήσουν στα χαμένα μυστικά της Κλεοπάτρα. Ένας άλλος, λιγότερο περίπλοκος και σίγουρα ευκολότερος είναι να επισκεφθούμε το φαρμακείο της κυρίας Ευαγγελίας Παπαδοπούλου για να μας συστήσει νέα προιόντα για κάθε επιδερμίδα, για κάθε άνθρωπο ξεχωριστά!