Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 49€
Έκπτωση: 50%
Κέρδος: 13€

Τιμή: 34€
Έκπτωση: 50%
Κέρδος: 13€
12,9€
από
έκπτωση
κέρδος

25,9€
50%
13€

Η προσφορά έληξε
16
Αγορές

Μαξιλαράκι μασάζ 6 προγραμμάτων για ανακούφιση σε λαιμό & αυχένα!

12,9€ για ένα (1) μαξιλάρι - μασάζ, που προσφέρει άμεση χαλάρωση & ξεκούραση σε λαιμό και αυχένα με 6 διαφορετικούς τύπους μασάζ (ιδανική προσαρμογή στο λαιμό), με τροφοδοσία από USB ή μπαταρίας και με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας, από το ηλεκτρονικό κατάστημα "Value4moneyproducts", αρχικής αξίας 25,9€
Έκπτωση 50%!!
Τι αγοράζετε:
 • Χαρείτε τα οφέλη του μασάζ στην άνεση του σπιτιού σας με το ειδικό μαξιλαράκι μασάζ! Χαλαρώστε μετά τη δουλειά ή το σχολείο ή γεμίστε ενέργεια το πρωί!
 • Μπορείτε να κάνετε μασάζ στις πατούσες σας, τα χέρια ή το λαιμό κάνοντας άλλες δουλειές ή ενώ χαλαρώνετε!
 • Το μασάζ στο σπίτι έχει καλύτερο αποτέλεσμα αν φοράτε άνετα ρούχα και κάθεστε ή είστε ξαπλωμένοι σε άνετη θέση. Χρησιμοποίηστε έλαια ή λοσιόν σε γυμνό δέρμα για ακόμα καλύτερη αίσθηση!
 • Το μασάζ ευνοεί τη χαλάρωση και την ανακούφιση του πόνου, ενώ μπορεί επίσης να ανακουφίσει τη μυϊκή ένταση, να βελτιώσει τη ροή του αίματος,να απαλύνει την πίεση στα νεύρα και να αποκαταστήσει τη φυσιολογική κίνηση των αρθρώσεων!
 • Επιλέγετε την την τροφοδοσία που σας δημιουργεί μεγαλύτερη ευκολία:
  - Μαξιλάρι ρεύματος (με τροφοδοσία από USB - με ένα απλό plug που υπάρχει στην αγορά μπαίνει σε οποιαδήποτε μπρίζα)
  ή
  - Μαξιλάρι μπαταρίας (2 μπαταρίες ΑΑ - δεν περιλαμβάνονται στην συσκευασία)
 • Αναλυτικά τα χαρακτηριστικά του:
  - Για χαλαρωτικό μασάζ & ξεκούραση
  - 6 διαφορετικοί τρόποι μασάζ
  - Αυξάνει την παροχή οξυγόνου στον εγκέφαλο
  - Ανακουφίζει από τον πόνο
  - Προσαρμόζεται στο λαιμό
  - Τυχαία επιλογή από μπλε, μαύρο ή κόκκινο χρώμα, σύμφωνα με τη διαθεσιμότητα.
 •  Στην τιμή περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής πανελλαδικά!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με την αγορά κουπονιού του Deals365. Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal περιλαμβάνει αναλυτικά: ένα (1) μαξιλάρι - μασάζ με σύνδεση με ρεύμα (μέσω USB) ή μπαταρίας.
 • Τυχαία επιλογή από μπλε, μαύρο ή κόκκινο χρώμα, σύμφωνα με τη διαθεσιμότητα.
 • Κατά την διαδικασία αγοράς συμπληρώνετε στην ειδική φόρμα όλα τα απαραίτητα στοιχεία και αποτελεί αυτόματη παραγγελία του προϊόντος από την value4moneyproducts.
 • Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με το συγκεκριμένο προϊόν, μπορείτε να απευθύνεστε τηλεφωνικά στο 6985937344 ή στο value4moneyproducts@hotmail.com
 • Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται εντός 5-7 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία αγοράς του κουπονιου σας.
 • Ωράριο εξυπηρέτησης: Δευτέρα-Σάββατο 10:00-18:00.
 • Στην τιμή περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής στον χώρο σας. Εξαιρούνται οι δυσπρόσιτες περιοχές για τις οποίες, η παραλαβή πραγματοποιείται από το πλησιέστερο κατάστημα της Γενικής Ταχυδρομικής.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο ή με την μορφή δώρου σε φίλους και συγγενείς.
Value4moneyproducts

Bulgaria Str 2
Petrich - Bulgaria
6985937344


Ιστοσελίδα


Value4moneyproducts
Η Value4MoneyProducts ιδρύθηκε από νέους ανθρώπους με κύριο σκοπό να εισάγει απευθείας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, προϊόντα που χαρακτηρίζονται από χρηστικότητα, υψηλή ποιότητα και ασυναγώνιστη τιμή.
Προσπαθώντας να αντιληφθούν τις ανάγκες της αγοράς για χρηστικά προϊόντα, κινούνται  με γνώμονα το σεβασμό προς το περιβάλλον, εναρμονισμένοι με την ολοένα αυξανόμενη οικολογική συνείδηση που αναπτύσσεται στη χώρα μας, προτείνοντας λύσεις που αφορούν τη θέρμανση, τη μετακίνηση, την οικιακή διαχείριση και καθαριότητα και άλλες βασικές ανάγκες ενός νοικοκυριού.
Ποιότητα σημαίνει για την Value4MoneyProducts πως εμπορεύονται αγαθά τα οποία πρώτοι οι ίδιοι θα χρησιμοποιήσουν. Για το λόγο αυτό συνεργάζονται με ευρωπαϊκούς οίκους, σεβόμενοι όλες τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και μετά από αυστηρή επιλογή από ένα ευρύ δίκτυο προμηθευτών από τη Γερμανία, την Ολλανδία, την Ισπανία, την Ιταλία και άλλες χώρες. 
Ο κύριος στόχος τους είναι να σας προτείνουν τελικά λύσεις σε εξαιρετικές τιμές. Το λεγόμενο value for moneyέχει πολύ μεγάλη σημασία γι' αυτούς και το πετυχαίνουν με δύο επιμέρους μηχανισμούς: διαπραγματεύονται τις καλύτερες τιμές με τους παραγωγούς, χωρίς να παρεμβάλλονται μεσάζοντες ενώ παράλληλα διατηρούν χαμηλά τα λειτουργικά τους κόστη ώστε η τελική τιμή να είναι όσο το δυνατόν πιο ελκυστική για εσάς.
Τέλος, επιλέγουν προϊόντα τα οποία εσείς τους προτείνετε καθώς πιστεύουν πως μόνο με τη δική σας βοήθεια μπορούν να εστιάσουν στην εξεύρεση λύσεων για να καλύψουν τις δικές σας ανάγκες.