15
Αγορές

Σίδερο ατμού ελαφρύ και φορητό και ιδανικό για ταξίδια!

Best Price! 16€ για ένα (1) σίδερο ατμού ταξιδίου, ελαφρύ και φορητό για να χωράει στις αποσκευές σας, κατάλληλο για ταξίδια, το γραφείο αλλά και το σπίτι λόγω της λειτουργίας του σε όρθια θέση, για εύκολο σιδέρωμα κουρτινών, τραπεζομάντιλων και ρούχων στην κρεμάστρα, με δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής, από το ''ideahellas.gr'' στη Νέα Ιωνία!
Τι αγοράζετε:
 • Αποκτήστε ένα πρακτικό σίδερο ατμού ταξιδίου, ελαφρύ και φορητό για να χωράει στις αποσκευές σας, στο επαγγελματικό ταξίδι, στις διακοπές ή και στο γραφείο αν θέλετε να είστε πάντα καλοσιδερωμένοι και άψογοι!
 • Ιδανικό και για το σπίτι λόγω της λειτουργίας του σε όρθια θέση, χρησιμοποιείται για το σιδέρωμα κουρτινών που έχετε ήδη κρεμάσει, τραπεζομάντιλων και ρούχων στην κρεμάστρα!
 • Αναλυτικά τα χαρακτηριστικά του:
  - Εύκολο γέμισμα με νερό
  - Ασφαλές για ευαίσθητα υφάσματα
  - Διαφανές πλαστικό παράθυρο για να βλέπετε την στάθμη του νερού
  - Εξαγωγή ατμού σε λιγότερο από 3 λεπτά
  - Ιδανικό όταν ταξιδεύετε αλλά και στο σπίτι
  - Ελαφρύ, εύκολο στην αποθήκευση
  - Για ενδύματα, ταπετσαρίες, υφάσματα, κεντήματα
 • Σημαντικό: Δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής επιλέγοντας την έξτρα χρέωση των 3€ (ανά κουπόνι) κατά την διαδικασία αγοράς του κουπονιού σας!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 10 Ioυλίου 2014 (για παράλαβη από το κατάστημα).
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal περιλαμβάνει αναλυτικά: ένα (1) σίδερο ατμού ταξιδίου.
 • Δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής με 3€ (ανά κουπόνι) που επιλέγετε κατά την διαδικασία αγοράς του κουπονιού σας.Επιλέγοντας τα έξοδα αποστολής, συμπληρώνετε την φόρμα με όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την αυτόματη παραγγελία του προϊόντος από το ideahellas.gr. Η αγορά αποτελεί σε αυτή την περίπτωση και αυτόματη παραγγελία του προϊόντος.
 • Παραλαβή από το κατάστημα στην διεύθυνση Αλέκου Παναγούλη 17, Νέα Ιωνία κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στο 2114067042 για έλεγχο διαθεσιμότητας.
 • Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα και Παρασκευή 10 πμ - 5 μμ, Σάββατο: 10 πμ - 3 μμ
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για χρήση από τον ίδιο ή να τα προσφέρει σε μορφή δώρου.
Idea Hellas

Αλέκου Παναγούλη 17
Νέα Ιωνία - Aττική
2114067042


Ιστοσελίδα


Idea Hellas
Παρατηρώντας το κενό που υπάρχει στην ελληνική αγορά, αποφασίσαμε να κάνουμε προσιτά σε εσάς έξυπνα προϊόντα που θα κάνουν ευκολότερη την καθημερινότητά σας!
 
Το Ιdea Hellas είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα έξυπνων αγορών που ξεκίνησε με την ιδέα αλλά και τον σκοπό να βρίσκεται  κοντά στον αγοραστή προσφέροντας εντυπωσιακά gadgets, οικιακά προϊόντα, είδη προσωπικής περιποίησης, φωτοβολταικά κλπ!