1
Αγορά

Ψηφιακό πιεσόμετρο καρπού για αξιόπιστες μετρήσεις σε προσφορά!

Best Price! 19€ για ένα (1) ψηφιακό πιεσόμετρο καρπού ''Happy Life'', με ευδιάκριτη οθόνη LCD, που σας προσφέρει αξιόπιστες και ακριβείς μετρήσεις απλά και γρήγορα όπως στο γιατρό σας, με δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής από την "Medisana Hellas"!
Τι αγοράζετε:
 • Μία απαραίτητη συσκευή για τον ακριβή έλεγχο της υγείας σας με ένα ψηφιακό πιεσόμετρο καρπού για εύκολη μέτρηση της αρτηριακής σας πίεσης!
 • Μετρήστε μόνοι σας την πίεσή σας, τη μεγάλη, τη μικρή και τους σφυγμούς, με άνεση και ευκολία!
 • Αναλυτικά τα χαρακτηριστικά του:
  - Πλήρως αυτόματη και ακριβής μέτρηση της αρτηριακής πίεσης από τον καρπό.
  - Οθόνη LCD με ενδείξεις για συστολική (μεγάλη), διαστολική (μικρή), παλμοί, αρρυθμία, ημερομηνία και ώρα.
  - Ένδειξη αρρυθμίας.
  - Έγχρωμη ένδειξη αξιολόγησης της πίεσης σύμφωνα με τα διεθνή standards του Π.Ο.Υ. (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας): πράσινη = φυσιολογική, κίτρινη = ελαφρά υψηλή πίεση, πορτοκαλί = μέτρια υψηλή πίεση, κόκκινη = πολύ υψηλή πίεση
  - 60 αυτόματες θέσεις μνήμης με ημερομηνία και ώρα
  - Αυτόματη απενεργοποίηση
  - Ένδειξη για την αντικατάσταση μπαταριών, (2 x 1,5V AAA).
  - Φάσμα μέτρησης πίεσης: 20 – 300 mmHg
  - Φάσμα μέτρησης παλμών: 40 – 200 παλμοί / λεπτό.
  - Θήκη φύλαξης
  - Πιστοποίηση σύμφωνα με το MPG
  - Πιστοποίηση CE.
  - Οδηγίες χρήσης σε 16 γλώσσες και στα Ελληνικά.
  - Εγγύηση 2 ετών
 • Σημαντικό: Δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής με 3€ (ανά κουπόνι) που επιλέγετε κατά την διαδικασία αγοράς σας! 
Όροι - λεπτομέρειες:
 • To Deal ισχύει έως 31 Αυγούστου 2014.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal περιλαμβάνει αναλυτικά: ένα (1) ψηφιακό πιεσόμετρο καρπού ''Happy Life'', με ευδιάκριτη οθόνη LCD.
 • Δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής με 3€(ανά κουπόνι - τεμάχιο) που επιλέγετε κατά την διαδικασία αγοράς του κουπονιού σας. Επιλέγοντας τα έξοδα αποστολής, συμπληρώνετε την φόρμα με όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την αυτόματη παραγγελία του προϊόντος από την Medisana Hellas. Η αγορά αποτελεί σε αυτή την περίπτωση και αυτόματη παραγγελία του προϊόντος.
 • Σε περίπτωση εξάντλησης του υπάρχοντος αποθέματος θα γίνει νέα παραλαβή και παράδοση σε 7 εργάσιμες ημέρες.
 • Δυνατότητα παραλαβής από την εταιρεία με την επίδειξη του κουπονιού σας στην διεύθυνση: Χελμού 11, Νέο Ηράκλειο.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο ή με την μορφή δώρου σε φίλους και συγγενείς.
 • Ώρες εξυπηρέτησης: Δευτέρα έως Παρασκευή 09.00 - 17.00
Medisana Hellas

Χελμού 11
Νέο Ηράκλειο - Aττική
2102750932Medisana Hellas
Η Medisana Hellas είναι θυγατρική της Γερμανικής πολυεθνικής Medisana A.G. μίας από τις κορυφαίες εταιρίες στον χώρο του Home Health Care, η οποία εξειδικεύεται στην δημιουργία πρωτοποριακών προϊόντων που αφορούν τον έλεγχο, την πρόληψη, την φροντίδα και την αποκατάσταση της υγείας, καθώς και την εξειδικευμένη φροντίδα και περιποίηση του σώματος. Τα προϊόντα Μedisana ενεργοποιούν τις φυσικές αυτοθεραπευτικές δυνάμεις του οργανισμού, αυξάνουν την κυκλοφορία του αίματος, ανακουφίζουν από τους πόνους, επιλύουν προβλήματα πολλών παθήσεων και προσφέρουν χαλάρωση και ευεξία. Τα προϊόντα Μedisana είναι υψηλής ποιότητας, άκρως αξιόπιστα, σύγχρονης τεχνολογίας, εργονομικά κατασκευασμένα, πιστοποιημένα με ενδείξεις ISO9001 / EN46001 / CEκαι συνοδεύονται από εγγύηση 3 (τριών) ετών, οδηγίες χρήσεως σε έξι έως δέκα (6-10) γλώσσες και στα Ελληνικά, και μπορούν να χρησιμοποιηθούν εύκολα από τον καθένα μας. Τα προϊόντα διατίθενται σε φαρμακεία, ορθοπεδικά και ιατρικά καταστήματα.