Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 55€
Έκπτωση: 56%
Κέρδος: 140€
109€
από
έκπτωση
κέρδος

249€
56%
140€

Η προσφορά έληξε
0
Αγορές

Χτένα αναγέννησης μαλλιών σε προσφορά με αποστολή!

109€ για μία (1) χτένα αναγέννησης μαλλιών ''Folilaser Pack Normal'', την πρωτοποριακή λύση για την τριχόπτωση που διεγείρει την κυκλοφορία μέσω λέιζερ και επανεργοποιεί την κυτταρική ανανέωση μέσω ενός ζωηρού & ευχάριστου μασάζ, με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από την ισπανική εταιρία “Natural Logistics SL”, αρχικής αξίας 249€
Έκπτωση 56%!!!
Τι αγοράζετε:
 • Η Folilaser είναι μια χτένα αναγέννησης μαλλιών που διεγείρει την κυκλοφορία επανενεργοποιώντας την κυτταρική ανανέωση μέσω ενός ζωηρού και ευχάριστου μασάζ.
 • Η συνεχής χρήση της Folilaser (τηρώντας ένα πρόγραμμα περίπου 4-5 ημερών την εβδομάδα) επιτρέπει μετά από ένα χρονικό διάστημα να αρχίσουν να γίνονται αντιληπτές οι αλλαγές που παράγει το λέιζερ στην περιοχή. Είναι ασφαλής και ανώδυνη.
 • Πώς λειτουργεί; Η τεχνολογία Folilaser διεισδύει διαμέσου των μαλλιών και φτάνει στη ρίζα τους, εκεί όπου ακριβώς παράγουν αποτελέσματα τέτοιου είδους θεραπείες. Οι ακτίνες του φάσματος φωτός διαπερνούν το δέρμα, αυξάνοντας τη ροή του αίματος, την οξυγόνωση και παροχή θρεπτικών ουσιών στους ιστούς. Η ακτινοβολία προκαλεί αύξηση της θερμοκρασίας στους ιστούς και προκαλεί αγγειοδιαστολή που κάνει τα θρεπτικά συστατικά να φτάνουν καλύτερα σε αυτούς. Η διέγερση του αίματος του τριχωτού της κεφαλής μέσω ενός μήκος κύματος φωτός κατάλληλο για τη θεραπεία με λέιζερ αποκατάστασης τρίχας, μπορεί να βελτιώσει τη δραστηριότητα κυττάρων και να καταφέρει να φτάνουν περισσότερα θρεπτικά συστατικά μέχρι τους θύλακες των τριχών και να βελτιώσει την ανάπτυξη των μαλλιών.
 • Πώς χρησιμοποιείται; Η χτένα λέιζερ μετακινείται πρώτα από την κεφαλή από το εμπρόσθιο μέρος προς το δυτικό, επεξεργάζοντας αρκετές φορές την περιοχή, και αυτό ακριβώς θα συμβεί από τα αριστερά προς τα δεξιά γονικά, και ούτω καθεξής.
 • Είναι ασφαλή η χρήση της Folilaser; Ναι. Η Folilaser συνιστάται ιατρικώς, γι' αυτό μην ανησυχείτε όταν την χρησιμοποιείτε καθώς είναι μια ασφαλής συσκευή. Η Folilaser είναι μια συσκευή απολύτως ασφαλής, οπότε σε καμία περίπτωση δεν θα προκαλέσει κάποια παρενέργεια που θα μπορούσε να είναι επιβλαβής για την υγεία. Αυτό βεβαίως εφόσον ακολουθείτε αυστηρά τις οδηγίες χρήσης.
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • To Deal περιλαμβάνει αναλυτικά: μία (1) χτένα αναγέννησης μαλλιών ''Folilaser Pack Normal''.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για προσωπική χρήση ή με τη μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Η παράδοση γίνεται εντός 5-6 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία αγοράς.
 • Κατά τη διαδικασία αγοράς, συμπληρώνετε την φόρμα με όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την αυτόματη παραγγελία του προϊόντος από την ''Natural Logistics SL''.Η αγορά αποτελεί σε αυτή την περίπτωση και αυτόματη παραγγελία του προϊόντος.
 • Σε περίπτωση παραλαβής ελαττωματικού προϊόντος, γίνεται αντικατάσταση με τα έξοδα να επιβαρύνουν την εταιρεία.
Natural Logistics

C/Ana Mariscal 5
Μαδρίτη - Ισπανία
2111984318Natural Logistics
Στην Natural Logistics κατανοούμε ότι η επιστήμη της ομορφιάς είναι κάτι πολύ περισσότερο από συνδυασμένα συστατικά, αριστοτεχνικές φόρμουλες και προηγμένες τεχνολογίες. Η καινοτομία είναι μία από τις υψηλότερες αξίες μας. Εκτεταμένες έρευνες της αγοράς καθιστούν την εταιρεία μας ως μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον τομέα των προϊόντων ομορφιάς και καθημερινής ευεξίας καλύπτοντας διάφορες ανάγκες των χρηστών που έχει η εταιρεία σε όλο τον κόσμο.