Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 29,9€
από
έκπτωση
κέρδος

50€
40%
20,1€

Η προσφορά έληξε
1
Αγορά

Γραμματόσημο και ιστορία, το ιστορικό αναμνηστικό λεύκωμα σε προσφορά!

29,9€ για το ιστορικό αναμνηστικό λεύκωμα ''Γραμματόσημο και ιστορία - Η νεώτερη πορεία του ελληνικού έθνους μέσα από το γραμματόσημο'' του Θανάση Παπαϊωάννου, που παρουσιάζει την ιστορία του γραμματοσήμου στην Ελλάδα και πως αυτό αντανακλά κάθε εποχή τις κοινωνικοπολιτικές αλλαγές της χώρας, με παραλαβή από τις εκδόσεις ''Ηλιοτρόπιο'' σε Περιστέρι και Ίλιον ή με δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής στο χώρο σας, αρχικής αξίας 50€
Έκπτωση 40%!!
Τι αγοράζετε:
 • Αποκτήστε το ιστορικό λεύκωμα ''Γραμματόσημο και ιστορία - Η νεώτερη πορεία του ελληνικού έθνους μέσα από το γραμματόσημο'', που δεν πρέπει να λείπει από καμμία ελληνική βιβλιοθήκη!
 • Λίγα λόγια για το βιβλίο: 
  Στο διάλειμμα, στο σχολείο, γίνονταν οι περισσότερες ανταλλαγές. Στεκόμαστε δυο-δυο στην άκρη της αυλής, δίπλα στα κάγκελα και με τα μικρά κλασεράκια μας στα χέρια, ανταλλάσσαμε γραμματόσημα. Προσπαθούσαμε να "ρίξουμε" ο ένας τον άλλο. Προσπαθούσαμε να πείσουμε τον συμμαθητή μας, ότι το δικό μας γραμματόσημο ήταν "σπάνιο" και ότι θα έπρεπε να μας δώσει "δύο" ή "τρία" από τα δικά του για να το αποκτήσει. Ο συνηθισμένος ισχυρισμός περί σπανιότητας, ήταν ότι προέρχεται από "εξωτική" χώρα. Το Congo για παράδειγμα επιδεχόταν τέτοιο χειρισμό. Αλλά κι ο άλλος δεν ήταν βλάκας. Όταν παρατηρούσε ότι είχες δύο-τρία όμοια γραμματόσημα, έστω του Congo, σου αντέκρουε εύκολα τον ισχυρισμό σου περί σπανιότητας, με το ακλόνητο επιχείρημα "κι εσύ που τα βρήκες τόσα:" Έτσι, κουτσά-στραβά, αλλά με πολύ ενδιαφέρον και αγωνία για κάτι "σπάνιο" που θα βρίσκαμε, έστω στην επόμενη συναλλαγή, βάζαμε, χωρίς καλά-καλά να το καταλαβαίνουμε, τα θεμέλια του φιλοτελισμού, της συλλογής, της γνώσης. Από τις αυλές των δημοτικών σχολείων ξεκινούσαν τότε πολλά. Καλές και σταθερές φιλίες, η αγάπη για τον αθλητισμό, οι βάσεις του φιλοτελισμού... Κι ο φιλοτελισμός ήταν γνώση. Ήταν γεωγραφία. Ήταν Ιστορία. Αλλά ήταν και τάξη, επιμέλεια, κριτική. Μας έμαθε να στεκόμαστε μπροστά στα ιστορικά γεγονότα και να τα κοιτάζουμε κριτικά. Λιγοστεύαμε τον κίνδυνο να μας κοροϊδέψει ο επιτήδειος. Γιατί το σχετικό γραμματόσημο μας είχε στείλει στο σπίτι μας, να ανοίξουμε όποιο μικρό ή μεγαλύτερο λεξικό είχαμε και να μάθουμε ποιος ήταν αυτός στο γραμματόσημο και τι είχε κάνει. Και ρωτούσαμε. Και μαθαίναμε. Και σχηματίζαμε γνώμη. Και γινόμαστε πολίτες...
 • Xαρακτηριστικά:
  - Eκδότης: Ηλιοτρόπιο
  - Μορφή: Σκληρό εξώφυλλο
  - Έτος έκδοσης: 2007
  - Αριθμός σελίδων: 429
  - Διαστάσεις: 30×21cm
 • Σημαντικό: Δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής με 3€ (ανά κουπόνι) που επιλέγετε κατά τη διαδικασία αγοράς!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 30 Σεπτεμβρίου 2014.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού).Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal περιλαμβάνει αναλυτικά: ένα (1) ιστορικό λεύκωμα ''Γραμματόσημο και ιστορία - Η νεώτερη πορεία του ελληνικού έθνους μέσα από το γραμματόσημο''.
 • Δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής με 3€ (ανά κουπόνι) που επιλέγετε κατά την διαδικασία αγοράς του κουπονιού σας. Επιλέγοντας τα έξοδα αποστολής, συμπληρώνετε την φόρμα με όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την αυτόματη παραγγελία του προϊόντος από τις εκδόσεις ''Ηλιοτρόπιο''. Η αγορά αποτελεί σε αυτή την περίπτωση και αυτόματη παραγγελία του προϊόντος.
 • Εξαιρούνται οι δυσπρόσιτες και πολύ απομακρυσμένες περιοχές όπου η παραλαβή γίνεται από το κοντινοτερο κατάστημα της ACS.
 • Δυνατότητα παραλαβής από 2 καταστήματα:
  - Περιστέρι (Άγιου Κήρυκου 67, τηλ. 2105720405)
  - 'Ιλιον (Μπίμπιζα 51 & Πάρου, τηλ. 2102620131)
 • Ωράρια λειτουργίας:
  - Περιστέρι: Καθημερινά 9:00 -14:30 & 17:30 - 20:30, Σάββατο 9:00 - 14:00
  - Ίλιον: Καθημερινές: 9:00 - 17:00
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία πριν την παραλαβή, για εξασφάλιση διαθεσιμότητας στο αντίστοιχο τηλέφωνο του υποκαταστήματος που θέλετε να παραλάβετε.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση είτε από τον ίδιο είτε με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
Eκδόσεις Ηλιοτρόπιο

2 διαθέσιμα υποκατάστηματα:


Άγιου Κήρυκου
Περιστέρι - Αττική
2105720405

www.iliotropio.gr


Eκδόσεις Ηλιοτρόπιο
Το ''Ηλιοτρόπιο'' ιδρύθηκε το 1985 και ειδικεύτηκε στην έκδοση παιδικών βιβλίων προσχολικής ηλικίας, ζωγραφικής και λογοτεχνίας για νέους γραμμένα από τους πιο γνωστούς και αγαπημένους Έλληνες λογοτέχνες.
 
Παράλληλα, η εκδοτική δραστηριότητα πλαισιώθηκε με την έκδοση κασετών ήχου και εικόνας αλλά και με μια δυναμική παρουσία στο χώρο των σχολικών, χαρτικών, δώρων και ειδών fancy. Το 2001 οι εκδόσεις “Ηλιοτρόπιο” πραγματοποίησαν ένα άνοιγμα στο χώρο των αναμνηστικών λευκωμάτων με τη σειρά “memorandum”, αφήνοντας το αποτύπωμα τους στον εκδοτικό χώρο με το βιβλίο – αποχαιρετισμό στη δραχμή “Δραχμούλα μου καλό σου ταξίδι”, το οποίο έγινε best seller.
 
Καμία επιτυχία όμως δεν θα ήταν πιθανή δίχως τις άριστες σχέσεις μας τόσο με τους συγγραφείς, εικονογράφους, επιμελητές, διορθωτές μας όσο και με τους πελάτες μας...
 
Θα θέλαμε, και από εδώ, να εκφράσουμε την βαθιά ευγνωμοσύνη μας σε όσους διασταυρώθηκαν για λίγο μαζί μας στο δρόμο για την εξερεύνηση του Ελληνικού εκδοτικού τοπίου...