Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 29€
από
έκπτωση
κέρδος

78€
63%
49€

Η προσφορά έληξε
5
Αγορές

Συσκευή για να απαλλαγείτε από κυτταρίτιδα & τοπικό πάχος σε top τιμή

29€ για μία (1) συσκευή κατά της κυτταρίτιδας AC850, που σας απαλλάσσει από την κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος, ενισχύοντας την κυκλοφορία του αίματος σε γλουτούς και μηρούς και ενεργοποιώντας άμεσα τον μεταβολισμό, με παραλαβή από την "Medisana Hellas" και δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής, αρχικής αξίας 78€
Έκπτωση 63%!!!
Τι αγοράζετε:
 • Το μασάζ είναι αποδεδειγμένα ένα από τα πιο σημαντικά όπλα κατά της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους. Είναι δε ιδιαίτερα ευεργετικό είτε γίνεται με το χέρι είτε με μηχανικό τρόπο χρησιμοποιώντας κάποια κατάλληλη συσκευή μασάζ!
 • Η συσκευή μασάζ κατά της κυτταρίτιδας AC 850 από την Medisana, ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος στους γλουτούς και τους μηρούς. Η ιδιαίτερη δράση του μασάζ, επιτυγχάνεται με την ενεργοποίηση της κυκλοφορίας του αίματος και κατά συνέπεια με την ενεργοποίηση του μεταβολισμού.
 • Το μασάζ μπορεί να βελτιώσει την επιδερμίδα αισθητά για πιο σφριγηλό δέρμα, όταν γίνεται καθημερινά και για μεγάλο χρονικό διάστημα!
 • Αναλυτικά τα χαρακτηριστικά της:
  - Ιδανικό για όσους δεν θέλουν να δαπανήσουν χρήματα για μασάζ στις δύσκολες περιοχές
  - Άμεσα αποτελέσματα με μασάζ στα επίμαχα σημεία 10-15 λεπτάκια την ημέρα.
  - Δεν απαιτεί χρήση κάποιας κρέμας.
  - Μπορείτε να απολαύσετε ένα ολοκληρωμένο μασάζ οποτεδήποτε και οπουδήποτε.
  - Λειτουργεί ξεκινώντας με την καταστροφή του λίπους του δέρματος ώστε να οδηγήσει σταδιακά σε μείωση της κυτταρίτιδας.
  - Διαθέτει 3 x 2 περιστρεφόμενους κυλίνδρους μασάζ.
  - 2 επίπεδα έντασης του μασάζ.
  - Ειδικά ρυθμιζόμενο αντιολισθητικό λουρί για άνετη χρήση της συσκευής.
  - Εύκολος καθαρισμός χάρη στις αφαιρούμενες  κεφάλες μασάζ.
  - Λειτουργεί με ρεύμα.
  - Βάρος: περ. 300 gr.
  - Διαθέτει οδηγίες χρήσης σε 15 γλώσσες και στα Ελληνικά.
  - Εγγύηση 3 ετών.
 • Σημαντικό: Δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής με 5€ (ανά κουπόνι) που επιλέγετε κατά την διαδικασία αγοράς σας! 
Όροι - λεπτομέρειες:
 • To Deal ισχύει έως 30 Σεπτεμβρίου 2014.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365(ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal περιλαμβάνει αναλυτικά:μία (1) συσκευή κατά της κυτταρίτιδας AC850.
 • Δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής με 5€(ανά κουπόνι - τεμάχιο) που επιλέγετε κατά την διαδικασία αγοράς του κουπονιού σας. Επιλέγοντας τα έξοδα αποστολής, συμπληρώνετε την φόρμα με όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την αυτόματη παραγγελία του προϊόντος από την Medisana Hellas. Η αγορά αποτελεί σε αυτή την περίπτωση και αυτόματη παραγγελία του προϊόντος.
 • Σε περίπτωση εξάντλησης του υπάρχοντος αποθέματοςθα γίνει νέα παραλαβή και παράδοση σε 7 εργάσιμες ημέρες.
 • Δυνατότητα παραλαβής από την εταιρεία με την επίδειξη του κουπονιού σας στην διεύθυνση:Χελμού 11, Νέο Ηράκλειο.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο ή με την μορφή δώρου σε φίλους και συγγενείς.
 • Ώρες εξυπηρέτησης: Δευτέρα έως Παρασκευή 09.00 - 17.00
Medisana Hellas

Χελμού 11
Νέο Ηράκλειο - Aττική
2102750932Medisana Hellas
Η Medisana Hellas είναι θυγατρική της Γερμανικής πολυεθνικής Medisana A.G. μίας από τις κορυφαίες εταιρίες στον χώρο του Home Health Care, η οποία εξειδικεύεται στην δημιουργία πρωτοποριακών προϊόντων που αφορούν τον έλεγχο, την πρόληψη, την φροντίδα και την αποκατάσταση της υγείας, καθώς και την εξειδικευμένη φροντίδα και περιποίηση του σώματος. Τα προϊόντα Μedisana ενεργοποιούν τις φυσικές αυτοθεραπευτικές δυνάμεις του οργανισμού, αυξάνουν την κυκλοφορία του αίματος, ανακουφίζουν από τους πόνους, επιλύουν προβλήματα πολλών παθήσεων και προσφέρουν χαλάρωση και ευεξία. Τα προϊόντα Μedisana είναι υψηλής ποιότητας, άκρως αξιόπιστα, σύγχρονης τεχνολογίας, εργονομικά κατασκευασμένα, πιστοποιημένα με ενδείξεις ISO9001 / EN46001 / CEκαι συνοδεύονται από εγγύηση 3 (τριών) ετών, οδηγίες χρήσεως σε έξι έως δέκα (6-10) γλώσσες και στα Ελληνικά, και μπορούν να χρησιμοποιηθούν εύκολα από τον καθένα μας. Τα προϊόντα διατίθενται σε φαρμακεία, ορθοπεδικά και ιατρικά καταστήματα.