Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 20€
από
έκπτωση
κέρδος

45€
56%
25€

Η προσφορά έληξε
5
Αγορές

Δημιουργία Photobook με έως και 80 φωτογραφίες σε μοναδική προσφορά!

Κρατήστε ζωντανές τις καλύτερες στιγμές σας με ένα καλαίσθητο photobook με έως και 80 φωτογραφίες, ιδανικό για φωτογραφίες γάμου, βάπτισης, διακοπών, προσωπικών portfolios ή και ως δώρο σε αγαπημένα πρόσωπα, με παραλαβή από το  "E-photodelivery.gr" και δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής - έκπτωση 56%!!!
- 20€ για τη δημιουργία ενός Photobook με 20 σαλόνια και δυνατότητα επιλογής 4 φωτογραφιών ανά φύλλο, διαστάσεων Α4 και δέσιμο με σπιράλ, από 45€
- 31€ για τη δημιουργία ενός Photobook με 20 σαλόνια και δυνατότητα επιλογής έως 4 φωτογραφιών ανά φύλλο, διαστάσεων Α4, με σκληρό εξώφυλλο και δέσιμο με θερμοκόλληση, από 70€
Τι αγοράζετε:
 • Ένα εξαιρετικό δώρο που θα συγκεντρώνει τις καλύτερες στιγμές της ζωής σας!
 • Με επιλογή ανάμεσα σε:
  - Ένα Photobook με 20 σαλόνια και δυνατότητα επιλογής έως 4 φωτογραφιών ανά φύλλο, διαστάσεων Α4, δέσιμο με σπιράλ! (κουπόνι των 20€) ή
  - Ένα Photobook με 20 σαλόνια και δυνατότητα επιλογής έως 4 φωτογραφιών ανά φύλλο, διαστάσεων Α4, με σκληρό εξώφυλλο και δέσιμο με θερμοκόλληση! (κουπόνι των 31€)
 • Εκπληκτική ποιότητα εκτύπωσης, ζωντανά χρώματα συνδυασμένα με την τεχνογνωσία και το μεράκι των επαγγελματιών φωτογράφων του φωτογραφείου "E-photodelivery.gr" για άψογο αποτέλεσμα!
 • Δυνατότητα διόρθωσης (retouch) σε όσες φωτογραφίες του photobook απαιτείται!
 • Κρατήστε ζωντανές τις πιο όμορφες στιγμές σας, ανεκτίμητες εικόνες από το γάμο σας, τη γέννηση ή την βάπτιση του παιδιού σας, από διακοπές ή όποια άλλη στιγμή θέλετε να διαφυλάξετε ζωντανή στο χρόνο!
 • Δυνατότητα αποστολής στο χώρο σας σε όλη την Ελλάδα: Εντός Αττικής και εντός Κω 4€, για όλη την υπόλοιπη Ελλάδα 10€ με απευθείας πληρωμή στην επιχείρηση, κατόπιν συνεννόησης!
 • Σκοπός του φωτογραφείου "E-photodelivery.gr" είναι οι φωτογραφίες σας να συντροφεύουν τις αναμνήσεις των ευτυχισμένων γεγονότων της ζωής σας!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • To Deal ισχύει έως 31 Oκτωβρίου 2014.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Dealπεριλαμβάνει επιλογή ανάμεσα σε:
  - Κουπόνι των 20€: Ένα Photobook με 20 σαλόνια και δυνατότητα επιλογής έως 4 φωτογραφιών ανά φύλλο, διαστάσεων Α4, δέσιμο με σπιράλ ή
  - Κουπόνι των 31€: Ένα Photobook με 20 σαλόνια και δυνατότητα επιλογής έως 4 φωτογραφιών ανά φύλλο, διαστάσεων Α4, με σκληρό εξώφυλλο και δέσιμο με θερμοκόλληση
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο ή με την μορφή δώρου σε φίλους και συγγενείς.
 • Δυνατότητα αποστολής στο χώρο σας σε όλη την Ελλάδα: Εντός Αττικής και εντός Κω 4€, για όλη την υπόλοιπη Ελλάδα 10€ με απευθείας πληρωμή στην επιχείρηση, κατόπιν συνεννόησης.
 • Οι φωτογραφίες θα πρέπει είτε να σταλούν με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση captara@gmail.com και να ακολουθήσει επιβεβαίωση με τηλεφώνημα στα 2107770938 ή 6972241850, είτε να παραδοθούν στο κατάστημά σε ηλεκτρονική μορφή.
 • Ωράριο λειτουργίας:Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο 09:00-15:00 & Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 09:00-14:30 και 17:00-21:00
E-photodelivery

Σεβαστουπόλεως 45
Αμπελόκηποι - Aττική
2107770938 - 2242111793


Ιστοσελίδα


E-photodelivery
Η είσοδος της ψηφιακής τεχνολογίας στις φωτογραφίες κατέστησε τη δημιουργία του e-photodelivery επιτακτική, αφού έχει τη δυνατότητα να δώσει μια σύγχρονη, ποιοτική και ταυτόχρονα επαγγελματική ποιότητα και τεχνογνωσία στο χώρο της φωτογραφίας, εκμεταλλευόμενη το ψηφιακό αυτό περιβάλλον και τη σύγχρονη τεχνολογία προς όφελος του πελάτη.

Με τον τρόπο αυτό, επιτυγχάνουμε τη γρήγορη και ποιοτική εξυπηρέτησή σας, απόλυτα προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας, χωρίς να απαιτείται η φυσική σας παρουσία στο κατάστημα, κερδίζοντας χρόνο και χρήμα. Mπορείτε να κρατήσετε ζωντανές τις πιο όμορφες, ανεκτίμητες στιγμές της ζωής σας στέλνοντάς μας ένα ηλεκτρονικό αρχείο με τις φωτογραφίες της αρεσκείας σας και εμείς αναλαμβάνουμε να σας τις στέλνουμε στον χώρο σας εύκολα, γρήγορα και οικονομικά!