7
Αγορές

Total Crunch για γυμναστική σε κοιλιακούς & καύση θερμίδων σε προσφορά

Best Price! 109€ για ένα (1) όργανο γυμναστικής ''Total Crunch'', που γυμνάζει όλο το σώμα ταυτόχρονα, συνδυάζοντας καύση θερμίδων μέσω αεροβικής άσκησης & ταυτόχρονη μυϊκή τόνωση σε κοιλιακούς, χέρια, πόδια, πλάτη & γλουτούς, με παραλαβή από το ''Byteshop'' στην Αθήνα και δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής στο χώρο σας!
Τι αγοράζετε:
 • Γυμναστείτε στο σπίτι με το Total Crunch, που γυμνάζει όλο το σώμα ταυτόχρονα, συνδυάζοντας καύση θερμίδων μέσω αεροβικής άσκησης και ταυτόχρονη μυϊκή τόνωση όλων των κύριων μυϊκών ομάδων του σώματος (κοιλιακούς, χέρια, πόδια, πλάτη, γλουτούς).
 • Λειτουργεί απλά, χρησιμοποιώντας το βάρος του σώματος για αντίσταση: έτσι με μια απλή κίνηση δυναμώνετε όλους τους μυς σας και φτιάχνετε ένα καλλίγραμμο σώμα, στην άνεση του σπιτιού σας!
 • Αναλυτικά τα χαρακτηριστικά του:
  - Λειτουργεί απλά χρησιμοποιώντας το βάρος του σώματος για αντίσταση
  - Συνδυάζει καύση θερμίδων μέσω αεροβικής άσκησης
  - Ταυτόχρονη μυϊκή τόνωση όλων των κύριων μυϊκών ομάδων του σώματος (κοιλιακούς, χέρια, πόδια, πλάτη, γλουτούς)
  - Μέγιστο βάρος χρήστη: 100kg
  - Περιλαμβάνονται οδηγίες χρήσης στα Αγγλικά
  Διαστάσεις: Από τιμόνι έως πίσω στήριγμα: 110cm, Ύψος τιμονιού (ψηλότερο σημείο οργάνου): 120cm, Ύψος σέλας: 80cm, Μήκος (όταν είναι κλειστό): 155 cm.
 • Σημαντικό: Δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα με extra χρέωση 10€ που επιλέγετε κατά την διαδικασία αγοράς του κουπονιού σας!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 30 Νοεμβρίου 2014. (καταληκτική ημερομηνία παραλαβής).
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού).Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal περιλαμβάνει αναλυτικά: ένα μηχάνημα γυμναστικής Total Crunch.
 • Για παραλαβή στο χώρο σας, κατά την διαδικασία αγοράς επιλέγετε τα έξοδα αποστολής (10€ ανά τεμάχιo) και συμπληρώνετε στην ειδική φόρμα όλα τα απαραίτητα στοιχεία και αποτελεί αυτόματη παραγγελία του προϊόντος από τo Byte Shop.
 • Οι αποστολές πραγματοποιούνται εντός 1-2 εργάσιμων ημερών από την αγορά.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική χρήση ή με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Ώρες επικοινωνίας και παραλαβής προϊόντων: Δευτέρα -Τετάρτη 10:00-15:00, Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή 10:00-18:00
 • Για παραλαβή από το κατάστημα, συστήνεται να υπάρχει πρώτα τηλεφωνική επικοινωνία για εξασφάλιση διαθεσιμοτητα οταν θα περάσετε με το κουπόνι σας για να παραλάβετε.
Byte Shop

Aγίου Μάρκου 16
Αθήνα - Αττική
2103254099Byte Shop
To Byte Shop αποτελεί ένα νέο ηλεκτρονικό κατάστημα με προϊόντα για το σπίτι, για το παιδί, τον υπολογιστή, το αυτοκίνητο - μηχανή, τον κήπο - BBQ και το camping.
 
Ακόμα προσφέρει gadgets, προϊόντα ''As seen on tv'', τηλεφωνίας, εποχιακά είδη, αξεσουάρ για κατοικίδια, προϊόντα για υγεία - ομορφιά καθώς και εργαλεία.
 
Σεβόμενοι τον καταναλωτή, έχει ως σαν στόχο την πώληση ποιοτικών προϊόντων σε όσο το δυνατόν χαμηλότερες τιμές!