Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 44€
Έκπτωση: 40%
Κέρδος: 11,1€
18,9€
από
έκπτωση
κέρδος

30€
40%
11,1€

Η προσφορά έληξε
13
Αγορές

Ακουστικό Bluetooth της Samsung σε προσφορά με αποστολή!

18,9€ για ένα ακουστικό Bluetooth της Samsung, με διάρκεια ομιλίας έως 4 ώρες και αναμονή έως 140 ώρες, μόλις 11gr, καθώς και με λειτουργία σίγασης ή απόρριψης κλήσης, με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από την ''Hellasmart.gr'', αρχικής αξίας 30€
'Εκπτωση 40%!!
Τι αγοράζετε:
 • Aπαντήστε στις κλήσεις σας χωρίς να χρησιμοποιείτε τα χέρια σας!
 • Σημαντικό επίσης, η απομακρυσμένη συσκευή του κινητού απο το αυτί σας κατά τις συνομιλίες!
 • Με διάρκεια ομιλίας έως 4 ώρες και διάρκεια αναμονής έως 140 ώρες!
 • Χαρακτηριστικά:
  - Βάρος 11g
  - Bluetooth v.3.0
  - Διάρκεια ομιλίας 4 ώρες
  - Διάρκεια αναμονής 140 ώρες
  - Άμεση συμβατότητα
  - Ένδειξη κατάστασης μπαταρίας
  - Δέχεται κλήσεις
  - Κλήση τελευταίας επαφής
  - Λειτουργία σίγασης και απόρριψης κλήσης
  - Αυξομείωση έντασης
  - Εγγύηση καλής λειτουργίας: 1 έτος
 • Η συσκευασία περιέχει το Bluetooth και οδηγίες χρήσης στα αγγλικά.
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με την αγορά κουπονιού του Deals365. Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal περιλαμβάνει αναλυτικά: ένα (1) ακουστικό Bluetooth Samsung.
 • Κατά την διαδικασία αγοράς συμπληρώνετε στην ειδική φόρμα όλα τα απαραίτητα στοιχεία και αποτελεί αυτόματη παραγγελία του προϊόντος από την hellasmart.gr.
 • Οι αποστολές πραγματοποιούνται εντός 2-3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία αγοράς του κουπονιού σας.
 • Για δυσπρόσιτες και απομακρυσμένες περιοχες παραλαμβάνετε απο το κοντινότερο κατάστημα της ACS.
 • Στην τιμή περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής στον χώρο σας.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο ή με την μορφή δώρου σε φίλους και συγγενείς.
 • Σε κάθε προϊόν δίνεται εγγύηση καλής λειτουργίας ενός (1)  έτους απο την Hellasmart που ισχύει με την απόδειξη που θα λάβετε στην συσκευασία.
Hellasmart.gr

Κολοκοτρώνη 47 Αθήνα, 5ος όροφος
Aθήνα - Αττική
2102774214


Ιστοσελίδα


Hellasmart.gr
Καλώς ήρθατε στo Hellasmart, τo έξυπνο ηλεκτρονικό κατάστημα. Οι κατηγορίες προιόντων που θα βρείτε εδώ είναι από τον γενικό χώρο των νέων τεχνολογιών και μόνο. Ο στόχος μας είναι σταδιακά να διευρύνουμε και φυσικά να εμπλουτίζουμε συνεχώς τις κατηγορίες και τα προιόντα καθώς αυτά θα εμφανίζονται στις παγκόσμιες αγορές και πάντα από τον χώρο των νέων τεχνολογιών και μόνο. Πιστεύουμε ότι ο χώρος αυτός είναι ιδιαίτερος, μοναδικός και συναρπαστικός και δεν δέχεται κανενός είδους προσμίξεις… Το Hellasmart ανήκει στην εταιρία πληροφορικής COMPAT, μια εταιρία που δραστηριοποιείται στο χώρο από το 1993. Βασικό στοιχείο της ύπαρξής της όλα αυτά τα χρόνια είναι η σχέση εμπιστοσύνης που επιθυμεί να αποκτήσει με τον πελάτη της αντί για την εφήμερη γρήγορη και ποσοτική πώληση. Περισσότερα στοιχεία για την μητρική εταιρία μπορείτε να βρείτε στην διεύθυνση www.compat.gr To Hellasmart φιλοξενεί την νέα σειρά (2014) προιόντων τεχνολογίας, QEW – (Quick Easy Way), που υπόσχονται αυτό που λέει το όνομά τους. Η σειρά αυτή, σύντομα θα εμπλουτισθεί από νέα smart προιόντα, γεγονός που αποτελεί διαρκή δραστηριότητα της εταιρίας. Όλα τα προιόντα που θα βρείτε στο e-shop, έχουν ελεγχθεί από τεχνικό για την καλή τους λειτουργία και για την συμβατότητα με άλλες συσκευές.