Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 9,9€
από
έκπτωση
κέρδος

19,9€
50%
10€

Η προσφορά έληξε
19
Αγορές

Zώνη αδυνατίσματος Belly Burner για μείωση πόντων και απώλεια λίπους!

9,9€ για μια ζώνη αδυνατίσματος ''Belly Burner'' που μειώνει τους πόντους στην κοιλιά και αδυνατίζει χωρίς κόπο φορώντας την καθώς κάνετε τις καθημερινές σας ασχολίες, δημιουργώντας αίσθηση ''σάουνας'' (εξαιρετική απόδοση εάν γυμνάζεστε και την φοράτε), με παραλαβή από το "AsSeenOnTv.gr" ή με πανελλαδική αποστολή χώρο σας, αρχικής αξίας 19,9€ 
Έκπτωση 50%!!
Τι αγοράζετε:
 • Αδυνατίστε με την πρωτοποριακή ζώνη ''Belly Burner'' που αυξάνει τη θερμική θερμοκρασία στον κορμό σας και διώχνει μακριά τους ανεπιθύμητους πόντους!
 • Με το πατενταρισμένο της ύφασμα ''Νeoprene'' δημιουργεί μια σάουνα γύρω από τη μέση σας ''λιώνοντας'' το περιττό λίπος, ενώ με το προσαρμοσμένο σχήμα της παρέχει απόλυτη άνεση και στήριξη!
 • Αποχαιρετήστε τα ψωμάκια που υπερχειλίζουν από τα παντελόνια και τις φούστες σας φορώντας το ''Βelly Burner'' κατά τη διάρκεια της καθημερινής σας δραστηριότητας ή της άσκησής σας!
 • Μεταμορφωθείτε σε μία μηχανή καύσης λίπους και αποκτήστε γρήγορα και πανεύκολα τους γραμμωμένους κοιλιακούς των ονείρων σας!!
 • Σημαντικό: Δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής με 3€ (έως και ανά 2 κουπόνια) που επιλέγετε κατά την διαδικασία αγοράς σας!!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 28 Φεβρουαρίου 2015. (καταληκτική ημερομηνία παραγγελίας ή παραλαβής από το Asseenontv.gr).
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής με 3€ (έως και άνα 2 κουπόνια - τεμάχια) που επιλέγετε κατά την διαδικασία αγοράς του κουπονιού σας. Επιλέγοντας τα έξοδα αποστολής, συμπληρώνετε την φόρμα με όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την αυτόματη παραγγελία του προϊόντος από το Asseenontv.gr. Η αγορά αποτελεί σε αυτή την περίπτωση και αυτόματη παραγγελία του προϊόντος.
 • Δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημα (Βασιλέως Κωνσταντίνου 20, Βάρη), με προηγούμενη τηλεφωνική επικοινωνία στο 211821180 και επίδειξη του κουπονιού σας.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση είτε από τον ίδιο είτε με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Για διευκρινήσεις και οτιδήποτε πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο 2111821180.
 • Ώρες επικοινωνίας & παραδόσεων: Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο 10:00-15:00, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 10:00-18:00.
AsSeenOnTv.gr

Λεωφόρος Αθηνών - Σουνίου 34
Ανάβυσσος - Αττική
2111821180


Ιστοσελίδα


AsSeenOnTv.gr
Το ηλεκτρονικό κατάστημα Asseenontv.gr δημιουργήθηκε αποκλειστικά για... έξυπνες αγορές χρήσιμων προϊόντων αλλά και τον σκοπό να βρίσκεται κοντάσας προσφέροντας πρωτότυπα και ιδιαίτερα προϊόντα που εντυπωσιάζουν!
 
Ακολουθεί τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του κοινού προσφέροντας νέες ιδέες και τάσεις.
 
Ένα συνεχώς εξελισσόμενο ηλεκτρονικό κατάστημα για τις ανάγκες κάθε εποχής!